ewelinabuck Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 ja tu sie dwoje i troje a nikt nie oglada:placz: Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja ja ja!!! Ja oglądam! :lol: I baaaaaardzo mi się podoba!!!!!!!! :loveu: A do naszej to już wogóle nikt nie zagląda....puuustki.... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Piękna Owca :loveu: Urocza Mordka :loveu: Słosiasty Kłębek :loveu: Ewelinko, u Was 100 strona, a nikt nie popija? :shake: Nikt nie gratuluje? :shake: No to ja gratuluje pieknej galerii i zycze nadal owocnego jej prowadzenia!! :p :multi: :multi: :drinking: :drinking: Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 no partz nie zauwarzylam :klacz: :klacz: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 A ja mam zaszczyt napisać 1000 pościka :multi: :multi: :multi: :BIG: :popcorn::popcorn::BIG::BIG::drinka::drinka: Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 :tort: :tort: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :cunao: :pepsi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :cunao: :knajpa: :popcorn: :facelick: :drinking: :drinking: :laola: :beerchug: :laola: :cunao: :knajpa: :morning: :drinka: :drink1: Imprezka :cool3: Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 WOW zalapalam sie jeszcze na imprezke:multi: :laola::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::drinking::drinking::drinking::cunao: Quote
ewelinabuck Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dziekujemy :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
martavantos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 sorry zwracam ewelina honory:evil_lol: :laola: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: Quote
ewelinabuck Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Wczoraj dostalam od kolezanki zdjecia z jej aparatu bo na spacerze robila jakosc kiepska ale mam nadzieje ze wybaczycie oto moj brudasek a tu budrysek Quote
martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 fajne zdjatka naprawde!!!!!:evil_lol: takie diabelskie:angryy: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 marta a kiedy w twojej galerii nowe zdjecia;) Quote
martavantos Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hahahahah bardzo smieszne:evil_lol: ty masz pomnie wpasc w sobote to na polane sobie pojdziemy:multi: cykniemy foty i bedzie gites:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Hej! Super zdjęcia. Ladnie uchwycone :multi: Niewinna mordeńka :loveu: Ale Go wymęczyłas! :shake: Quote
ewelinabuck Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 to on sie zmeczyl kopaniem dziory do polowy do niej wlazl:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 zdmuchnelo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ewelinabuck napisał(a):to on sie zmeczyl kopaniem dziory do polowy do niej wlazl:evil_lol: Taaak? A masz jakies dowody na to rzekome kopanie Bakunia? :cool3: Quote
Recommended Posts