ewelinabuck Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 palma napisał(a):Makro B O S K I E !!!!!!! oglaalas wszystkie ????? na poprzednich stronach tez????:diabloti: Quote
joanika Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Skuszona Twoja reklamą u Cheritki weszłam tu :evil_lol: Ważki wymiatają!!!!!!! (to fotki z tego roku? bo ja u siebie ważek jeszcze nie widziałam) Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 tak wazki z tego roku i co najlepsze z dnia dzisiejszego u mnie na podworku....na wsteczu tez sporo fotek makro zapraszam:diabloti: Quote
taxelina Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Zaczynam od poczatku i co widze: bardzo fajnie zlapane ujecie: http://www.pupile.com/pup/images/img_buck9.11.jpg a na tej stronie to: http://img179.imageshack.us/img179/5485/obraz407im9.jpg ide ogladac dalej :D Quote
joanika Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ewelinabuck napisał(a):tak wazki z tego roku i co najlepsze z dnia dzisiejszego u mnie na podworku....na wsteczu tez sporo fotek makro zapraszam:diabloti: Oglądałam wszystkie ale ważki najlepsze :multi: Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 to zycze powodzenia w ogladaniu..troszke jak sie cofniesz od tylu kilka stron to sa fotki znad morza:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 no i mam taki sam aparatos jak wy:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:chodzi mi o canonierka:eviltong: no i tam takie *******y do niego i dlugi obiektyw:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 no i czego te krzyzyki jak to nie przeklenstwo:crazyeye: Quote
BooBC Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To co tam nasmarowałaś, że Cię wygwiazdkowało :diabloti: :evil_lol: :turn-l: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rzeczywiście Prawdziwy Wilk Morski! http://images28.fotosik.pl/212/31adbd9b5c5daa4f.jpg Robalki w MACRO - super!!! Pzdr. Quote
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jak ty to zrobiłaś? :crazyeye: te fotki cudne są !:loveu::loveu::loveu: ale jak podeszłaś do robala i zrobiłaś mu takie cudne foto? :-o Quote
bety Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Melduję sie pierwszy raz. Trochę zaległości od przodu odrobiłam i kilka stron najnowszych obejrzałam. Super fotki i psiaki (misio malamut miodzio :loveu:). Widzę, że też jesteś "zakręcona" ;) na punkcie robienia fotek wszystkiemu co się rusza. :cool3: (Robale extra) Pzdr Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 BobowitaMW napisał(a):Super foty! Robale piękne. :) Helga&Ares napisał(a):Ewelina piękne makrusy:crazyeye: dzieki:loveu: palma napisał(a):To co tam nasmarowałaś, że Cię wygwiazdkowało :diabloti: :evil_lol: :turn-l: nic:P Asiaczek napisał(a):Rzeczywiście Prawdziwy Wilk Morski! http://images28.fotosik.pl/212/31adbd9b5c5daa4f.jpg Robalki w MACRO - super!!! Pzdr. hehehehe:diabloti: chester07 napisał(a):jak ty to zrobiłaś? :crazyeye: te fotki cudne są !:loveu::loveu::loveu: ale jak podeszłaś do robala i zrobiłaś mu takie cudne foto? :-o dzieki...no podlazlam do robala z przyczajki:diabloti: bety napisał(a):Melduję sie pierwszy raz. Trochę zaległości od przodu odrobiłam i kilka stron najnowszych obejrzałam. Super fotki i psiaki (misio malamut miodzio :loveu:). Widzę, że też jesteś "zakręcona" ;) na punkcie robienia fotek wszystkiemu co się rusza. :cool3: (Robale extra) Pzdr:loveu: no tez mam takiego bzikulca ..dziekuje za odwiedzinki;) gassira napisał(a):zapisuje się na lekcje do Ciebie:lol::razz:;) eeeeeeeeeeeeee.............do mnie?????????????? no co ty ja zielona w tym temacie:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 350D + 18-55 mm+ 75-300mm + konwerter makro Raynox DCR-250 a cio?????????????????? Quote
Paula&Goofi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cudnie *___* Ewcia wymiata ze zdjęciami :D Szkoda, że się nie zobaczymy tym razem u was na "majówce II". P.s. Zajrzała byś czasem do nas ;) Quote
Recommended Posts