Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']justa jak tu nie mozesz znalezs toposzukac w Wystawach temat leszno i tam sa na bank:diabloti:

Ja pitole, jeszcze gdzieś biegac mi każą :placz:

Posted

Ale żeś się napracowała biedaczko.
Zdjęcia cudowne!
Ty iso 1600 i szumów nie widać, ja iso 400 (max :evil_lol:) i kropy wszędzie :diabloti:
Naprawdę zdjęcia cudne :)
Dzięęękuuujeeeemyyy :) :)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jak Ewelina zasnie na imprezce to bedzie miec bardzo kolorowe sny:evil_lol:

no dobra;)udanej imprezki i żadnego urwanego filmu:evil_lol::eviltong:

Posted

tylko z finalow na tych dywanach to zeszlam na dol i robilam z dolu a tak to wszystkie z trybun;););)

dziekuje wam imprezka udana ...przybylam do domu o 5.58 hihihihihihihihihihihi..bo spojrzalam na zegarek :lol::lol::lol::lol::lol:nie zasnelam wiec o to sie nie bac:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']

dziekuje wam imprezka udana ...przybylam do domu o 5.58 hihihihihihihihihihihi..bo spojrzalam na zegarek :lol::lol::lol::lol::lol:nie zasnelam wiec o to sie nie bac:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

5,58 ? jak to :eviltong: gdzie ty jeszcze bylas..wydawalo mi sie zze wracalas ze mna :evil_lol::evil_lol::mad:..chyba ze to nie bylas ty..co? :evil_lol:

Posted

[quote name='limoncia']a wlasnie super foteczki :loveu::loveu:ale czekam na wiecej ma sie rozumiec :):mad::p:p:p

wiecej czyli po 5 dziennie :lol:musi wystarczyc az do konca marca ..no dobra do po swietach:razz:
bo wiesz 12 wybywam ....wracam chyba :eviltong: 17..a pozniej swieta i wstawianie fot z wystawy noo a pozniej bede mogla robic jakies nowe:lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']wiecej czyli po 5 dziennie :lol:musi wystarczyc az do konca marca ..no dobra do po swietach:razz:
bo wiesz 12 wybywam ....wracam chyba :eviltong: 17..a pozniej swieta i wstawianie fot z wystawy noo a pozniej bede mogla robic jakies nowe:lol:

fot z wystawy???jesteś w Katowicach?:cool3:;)