g_o_n_i_a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ewelinko, ciesze sie, ze jestes szczera... To wazna cecha... :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 bylam wczoraj u babci i poszlam z Chapolem na plaze sorka za jakosc zdjec ale bylo juz tak ciemnawo a poreszta zimno i nie wzielam rekawiczek Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='ewelinabuck']bylam wczoraj u babci i poszlam z Chapolem na plaze sorka za jakosc zdjec ale bylo juz tak ciemnawo a poreszta zimno i nie wzielam rekawiczekCUDOWNIE:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='ewelinabuck']bylam wczoraj u babci i poszlam z Chapolem na plaze sorka za jakosc zdjec ale bylo juz tak ciemnawo a poreszta zimno i nie wzielam rekawiczek Piękne zdjęcia... :klacz: A te widoczki... :multi: :multi: I śliczna Owiecka :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 ciesze sie ze wam sie podobaja;) Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='ewelinabuck']pysiu musisz przyjechac na wystawe do szczecina to ci plytke z tym programem bym dala i nie jest trudno domyslec sie o co tam chodzi naprawdfe prosty program u mnie tez angielski lezy;) Ech...Do Szczecina to juz dwa lata temu się wybierałam ale jakoś tak... Powiem Ci ze też miałam taką owieczkę dawno temu ;) Tylko czarną ;) Była to dosłownie " czarna owca" ;) Złośliwy gagatek który rządził nami jak chciał :lol: Ale sliczny był :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 no to bedziesz miala okazyjke sie wybrac:cool3: :cool3: :cool3: ale oczywiscie ze zmorkami8 buck jakby je zobaczyl to by chyba padl z miloscie a o chjapsiku nie wspomne....:loveu: Quote
Daisunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='ewelinabuck']bylam wczoraj u babci i poszlam z Chapolem na plaze sorka za jakosc zdjec ale bylo juz tak ciemnawo a poreszta zimno i nie wzielam rekawiczek cudne :lol: szkoda że wczoraj nie wyszlo ze spotkania ale nie ma mocnych musze do ciebie wpaść i zobaczyć goleniow zimą :lol: (chociaż nie raz widzialam :lol:) Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 to jest robione w Czarnej laka kolo lubczyny , a w gioleniowie to snieg jest tylko w lesie i na polach tam gdzie bylysmy;) Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ewelinabuck napisał(a):no to bedziesz miala okazyjke sie wybrac:cool3: :cool3: :cool3: ale oczywiscie ze zmorkami8 buck jakby je zobaczyl to by chyba padl z miloscie a o chjapsiku nie wspomne....:loveu:W Zmorkach to każdy chłopak sie kocha ;) Zwłaszcza Zmoreczka się podoba wszystkim psiakom wkoło :) Samych zakochanych ma :lol: Czasami jej zazdroszczę.... Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :krolik: Wszystkiego naj naj, duzo miłości i szczęscia z okazji Dnia Zakochanych życzy Gosia i zwierzaczki!! Quote
martavantos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Juz dawno w Czarnej nie byłam z Vantkiem czas sie wybrac;) On tam bardzo lubi sie kompciac:multi: Fajne zdjatka ładnie Chapol wyszedł a czemu Basia nie było na jeziorkiem:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Wlasnie Ewelinka, tylko jezor wystawiasz, a Wilka tu nie widac w ogole... :mad: :placz: Quote
ewelinabuck Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 wilk do lasu uciekl szukac jedzenia bo jedna owiecka to zamalo:lol: Quote
martavantos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Zapraszam do mojej galerii VEntosa io Beti:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: O ja tez tak umiem uuuuu:p :p :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ewelinabuck napisał(a):wilk do lasu uciekl szukac jedzenia bo jedna owiecka to zamalo:lol: Jakies wariatkowo... :placz: Quote
martavantos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 nie ma to jak pozadny Polski Gorzów:eviltong: :eviltong: :eviltong: Tradycja to tradycja:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 A to jest kolezanka bakusia Beti:eviltong: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='martavantos']A to jest kolezanka bakusia Beti:eviltong: Ale wzrok......wilk uwazaj bo cie zaraz parowka zje!!:evil_lol::evil_lol: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 wredniucha ta moja psina i ostra z niej sztuka :evil_lol: ZApraszam do galerii Vantka i beti Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale wzrok......wilk uwazaj bo cie zaraz parowka zje!!:evil_lol::evil_lol: Heh... Juz otwiera pyszczek na Beti...:evil_lol: Oj Ewelinka, nie dajesz psom jeść, to nawet juz za jamniczka sie chwytają... :shake: Quote
Recommended Posts