Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nerul']Ewelciu kurcze moze my sie spotkamy gdzies- ja rowniez teraz jade w polske ze znajomą z Mastifami Tybetanskimi, Leonbergerami i Spanielem Tybetanskim... gdzie macie sie zamiar pokazac :loveu:

teraz bede jako widz w Lesznie ,pozniej jakow wystawca w Malmo w Szwecji bo te mastify mieszkaja w Szwecji ;)wiec bedziemy podbijac Szwecje z nimi,pozniej Berlin,Manowo,pozniej Szczecin,byc moze Gorzow,Sztokholm,Sopot,Slupsk ,Olsztyn,i chyba Warszawa i to by bylo na tyle .Wberlinie napewni nic nie wystawiam ale w Manowie bede wystawiala jamniczke a pozniej na kolejnych wystawach to sie zobaczy;)w Sztokholnie napewno bede wystawiala te 2 mastify;);););)

Posted

[quote name='ewelinabuck']teraz bede jako widz w Lesznie ,pozniej jakow wystawca w Malmo w Szwecji bo te mastify mieszkaja w Szwecji ;)wiec bedziemy podbijac Szwecje z nimi,pozniej Berlin,Manowo,pozniej Szczecin,byc moze Gorzow,Sztokholm,Sopot,Slupsk ,Olsztyn,i chyba Warszawa i to by bylo na tyle .Wberlinie napewni nic nie wystawiam ale w Manowie bede wystawiala jamniczke a pozniej na kolejnych wystawach to sie zobaczy;)w Sztokholnie napewno bede wystawiala te 2 mastify;);););)

:multi::multi::multi:aleś się rozhulała ;)

szkoda że nie południe Polski np Katowice :razz:

witanko Ewelinko :multi:

Posted

Nerul napisał(a):
Ewelciu kurcze moze my sie spotkamy gdzies- ja rowniez teraz jade w polske ze znajomą z Mastifami Tybetanskimi, Leonbergerami i Spanielem Tybetanskim... gdzie macie sie zamiar pokazac :loveu:

Z McDzik :P?

Posted

[quote name='Alicja']
:multi::multi::multi:aleś się rozhulała ;)

szkoda że nie południe Polski np Katowice :razz:

witanko Ewelinko :multi:

witanko

mialam byc Katowice i Opole ale pozmienialy sie plany;)
ale jak bede miala wlasnego psa z rodowodem to zapewne pojawie sie na slasku:diabloti::diabloti::diabloti:

w Opolu bylam w tamtym roku:)

Posted

[quote name='ewelinabuck']witanko

ale jak bede miala wlasnego psa z rodowodem to zapewne pojawie sie na slasku:diabloti::diabloti::diabloti:

o to będę śledzić twe poczynania ;)

a w zeszłym roku ja nie dojechałam do Opola ;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']witanko

O, to zapraszamy :cool3:

A tak w ogóle, ja, jako obserwator tematu wystawy poznańskiej, zapomniałaś chyba dodać, że będziesz w Poznaniu :evil_lol:

Posted

Aleb no wlasnie jeszcze Poznan:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak ktos mnie jeszcze gdzies wyciagnie na wystawe to nie gwarantuje ze nie pojade:diabloti:

;););););););)

Posted

no Eff trochę będziesz na tych wystawach :evil_lol::evil_lol: a już nie pamiętam która to miała być ostatnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja będę pewnie teraz w Grudziądzu, Dobrym Mieście, może Szczecin :eviltong::eviltong::diabloti:, potem Sztokholm, Sopot, Toruń, być może Wawa no i potem Poznań:multi:

Posted

[quote name='Matusz']no Eff trochę będziesz na tych wystawach :evil_lol::evil_lol: a już nie pamiętam która to miała być ostatnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no co Poznanska miala byc ostatnia ale czy ja mowilam ktora poznanska?????????????:cool3::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

ja będę pewnie teraz w Grudziądzu, Dobrym Mieście, może Szczecin :eviltong::eviltong::diabloti:, potem Sztokholm, Sopot, Toruń, być może Wawa no i potem Poznań:multi:

nie moze tylko raczej napewno bo wiesz szczecin 21-22 zostaniesz od razu na Sztokholm :evil_lol:...........:evil_lol:a do Szczecinskiej masz sentyment przecie:eviltong:to musisz byc:cool3: