WinterGirl Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Cześć kochana jak zawsze zaskakujące fotasy :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 zapraszam na kolejna porcje zdjec;););) Quote
anetta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Pudelkowi nie wypada pić z kałuży :biggrina: Ostatnie super! :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 to nie kaluza a staw ktory wylal zdeczka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
limoncia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 super foty :):) Nie zabralyscie mnie na kapliczki:mad::mad::mad: Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://images32.fotosik.pl/151/7ebd3c4ee2d9f3c0.jpg fajne:loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 no to teraz wam przedstawie psiaki ktore bede wystawiala w Malmo -15 marca 2008;) [SIZE=1]zdjecia kiepskawe jakosciowo ale ujda ;) Dakshi Bisurman:loveu: Chiranjiv Bisurman:loveu: Quote
Matusz Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']alle miśki...;) a co to za rasa? mastiff tybetański ;) Quote
eria Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://img261.imageshack.us/img261/7366/pb033483bs2.jpg przepiękny egzemplarz ! :loveu::loveu: bo niektóre mi się nie podobają-takie wyskubane:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ewelciu kurcze moze my sie spotkamy gdzies- ja rowniez teraz jade w polske ze znajomą z Mastifami Tybetanskimi, Leonbergerami i Spanielem Tybetanskim... gdzie macie sie zamiar pokazac :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jeeee....! http://img201.imageshack.us/img201/905/obraz313nr6.jpg Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Nerul']Ewelciu kurcze moze my sie spotkamy gdzies- ja rowniez teraz jade w polske ze znajomą z Mastifami Tybetanskimi, Leonbergerami i Spanielem Tybetanskim... gdzie macie sie zamiar pokazac :loveu: teraz bede jako widz w Lesznie ,pozniej jakow wystawca w Malmo w Szwecji bo te mastify mieszkaja w Szwecji ;)wiec bedziemy podbijac Szwecje z nimi,pozniej Berlin,Manowo,pozniej Szczecin,byc moze Gorzow,Sztokholm,Sopot,Slupsk ,Olsztyn,i chyba Warszawa i to by bylo na tyle .Wberlinie napewni nic nie wystawiam ale w Manowie bede wystawiala jamniczke a pozniej na kolejnych wystawach to sie zobaczy;)w Sztokholnie napewno bede wystawiala te 2 mastify;);););) Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinabuck']teraz bede jako widz w Lesznie ,pozniej jakow wystawca w Malmo w Szwecji bo te mastify mieszkaja w Szwecji ;)wiec bedziemy podbijac Szwecje z nimi,pozniej Berlin,Manowo,pozniej Szczecin,byc moze Gorzow,Sztokholm,Sopot,Slupsk ,Olsztyn,i chyba Warszawa i to by bylo na tyle .Wberlinie napewni nic nie wystawiam ale w Manowie bede wystawiala jamniczke a pozniej na kolejnych wystawach to sie zobaczy;)w Sztokholnie napewno bede wystawiala te 2 mastify;);););) :multi::multi::multi:aleś się rozhulała ;) szkoda że nie południe Polski np Katowice :razz: witanko Ewelinko :multi: Quote
Kincia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nerul napisał(a):Ewelciu kurcze moze my sie spotkamy gdzies- ja rowniez teraz jade w polske ze znajomą z Mastifami Tybetanskimi, Leonbergerami i Spanielem Tybetanskim... gdzie macie sie zamiar pokazac :loveu: Z McDzik :P? Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja'] :multi::multi::multi:aleś się rozhulała ;) szkoda że nie południe Polski np Katowice :razz: witanko Ewelinko :multi: witanko mialam byc Katowice i Opole ale pozmienialy sie plany;) ale jak bede miala wlasnego psa z rodowodem to zapewne pojawie sie na slasku:diabloti::diabloti::diabloti: w Opolu bylam w tamtym roku:) Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinabuck']witanko mialam byc Katowice i Opole ale pozmienialy sie plany;) ale jak bede miala wlasnego psa z rodowodem to zapewne pojawie sie na slasku:diabloti::diabloti::diabloti: w Opolu bylam w tamtym roku:) o to będę śledzić twe poczynania ;) a w zeszłym roku ja nie dojechałam do Opola ;) Quote
aleb Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinabuck']witanko mialam byc Katowice i Opole ale pozmienialy sie plany;) ale jak bede miala wlasnego psa z rodowodem to zapewne pojawie sie na slasku:diabloti::diabloti::diabloti: w Opolu bylam w tamtym roku:) O, to zapraszamy :cool3: A tak w ogóle, ja, jako obserwator tematu wystawy poznańskiej, zapomniałaś chyba dodać, że będziesz w Poznaniu :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale się rozhuśtałaś :cool3::multi::multi::multi: to może i dziecko mi gdzieś na wystawie sprzedasz :roll: ? Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Aleb no wlasnie jeszcze Poznan:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ktos mnie jeszcze gdzies wyciagnie na wystawe to nie gwarantuje ze nie pojade:diabloti: ;););););););) Quote
Matusz Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 no Eff trochę będziesz na tych wystawach :evil_lol::evil_lol: a już nie pamiętam która to miała być ostatnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja będę pewnie teraz w Grudziądzu, Dobrym Mieście, może Szczecin :eviltong::eviltong::diabloti:, potem Sztokholm, Sopot, Toruń, być może Wawa no i potem Poznań:multi: Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Matusz']no Eff trochę będziesz na tych wystawach :evil_lol::evil_lol: a już nie pamiętam która to miała być ostatnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co Poznanska miala byc ostatnia ale czy ja mowilam ktora poznanska?????????????:cool3::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: ja będę pewnie teraz w Grudziądzu, Dobrym Mieście, może Szczecin :eviltong::eviltong::diabloti:, potem Sztokholm, Sopot, Toruń, być może Wawa no i potem Poznań:multi: nie moze tylko raczej napewno bo wiesz szczecin 21-22 zostaniesz od razu na Sztokholm :evil_lol:...........:evil_lol:a do Szczecinskiej masz sentyment przecie:eviltong:to musisz byc:cool3: Quote
Recommended Posts