Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szczurosława']jeszcze nie przebrnęłam przez całą galerie, ale czy mogłabyś napisać czy sama dbasz o "fryzurkę" Chapsa czy tez korzystasz z usług fryzjera?;)
moja matka myśli o pudlu w przyszłości i jestem ciekawa jak to z ich sierścią...

a, i jeszcze jedno, czy wraz z Buckiem i kolezankami nie byłas kiedyś w gazecie z okazji jakieś tam zbiórki?:lol:

o fryzurke dbam sama -strzyge sama ,czesze sama :razz::razz::razz::razz:

tak bylam i to 3 razy w gazecie:diabloti::diabloti: 2 razy na WOSP i raz jak zbieralismy dla takiego chlopaka pieniadze na leczenie

Posted

[quote name='ewelinabuck']o fryzurke dbam sama -strzyge sama ,czesze sama :razz::razz::razz::razz:

tak bylam i to 3 razy w gazecie:diabloti::diabloti: 2 razy na WOSP i raz jak zbieralismy dla takiego chlopaka pieniadze na leczenie

dzieki za info:lol:

ano właśnie, to była zbiórka dla tego chlopaka, tak myślałam,że to Ty więc zachowałam wycinek i w końcu pamiętałam,żeby się spytac;)

Posted

Olynda napisał(a):
Dzięki Justa. :crazyeye::cool3:
Generalnie wszystko zasługa Eweliny. Cudowne foty.
mmmmm i ta głębia :loveu:

To, że suńka urocza to już nie eweliny zasługa ;)
Ale fotki też piękne oczywiście;)

Ola, ćwiczycie z Tashą widzę - super ! Za dużo widzę na codzień nieszczęśliwych sznaucerów które znają tylko trawnik wokół bloku:-( A przecież to tak chętne do pracy i bystre psy :multi:
Tylko ona taka łysa a zima ma jeszcze nadejść :diabloti: Galina zarośnięta jak siemasz i codziennie nowe gałęzie przynosi w kudłach do domu :evil_lol:

Posted

Tasha była tak dawno u fryzjera ze już była najwyższa pora :-o u nas w Goleniowie lato prawie że :cool3:
ćwiczymy Agility no i troszkę posłuszeństwa. ;)