Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ale piękne fotki !! :multi::loveu::loveu::loveu: Chapek ślicznie skacze ;) powodzenia w letnich zawodach;) Cyna pięknie się prezentuje na słońcu:iloveyou: Jamniczki jak szalonee :p Parsonek śliczny:loveu: cała gromada dzielnie spacerowała, no no ;) Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kuurcze.. super:loveu:... dlaczego u nas nie ma takiego toru blisko:-(... w Gdyni( w Gdansku juz jest:D) Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 ja mam do tego torku 40 km wiec tez nie tak blisko:diabloti: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='ewelinabuck']ja mam do tego torku 40 km wiec tez nie tak blisko:diabloti: Wszystko zależy od chęci, na wystawy też nigdzie nie jest daleko :cool3: Quote
eria Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :loveu:o ja cie ile tu fotek :loveu::loveu::loveu::multi: piękna ta długowłosa weimarka :loveu: i śmieszne te fotki na których jest ona i trzy małe jamniczki :loveu::cool3: Quote
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 co tu dużo gadać-robisz poprostu świetne zdjęcia:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 dziekuje wszystkim jak wroce ze szkoly to bedzie klejna porcja fotek;) Quote
Recommended Posts