Dorkaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://images33.fotosik.pl/109/f1d4eb011a680763.jpg :loveu: Robimy fankluba! Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matusz napisał(a):oj kręcisz, kręcisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ścisła niewiasto:eviltong::eviltong: JA kręcę ?! :crazyeye: przecież to TY (TY! TY! TY !) jesteś przodownikiem w zamydlaniu oczu niewiastom ! ja, ścisły umysł to nie umiem kręcić :shake: taka jestem bezbronna. a ty krwiożerczy ! :p Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Justa napisał(a):JA kręcę ?! :crazyeye: przecież to TY (TY! TY! TY !) jesteś przodownikiem w zamydlaniu oczu niewiastom ! ja, ścisły umysł to nie umiem kręcić :shake: taka jestem bezbronna. a ty krwiożerczy ! :p ja krwiożerczy?:crazyeye::crazyeye: umiesz umiesz kręcić, oj umiesz :evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matusz napisał(a):ja krwiożerczy?:crazyeye::crazyeye: umiesz umiesz kręcić, oj umiesz :evil_lol::eviltong::eviltong: no chyba nie ja :diabloti: ja? ja mam rączki tutaj ! :placz::cool1: Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Justa napisał(a):no chyba nie ja :diabloti: ja? ja mam rączki tutaj ! :placz::cool1: tak ty:p chyba nie ja co?? :eviltong::eviltong: gdzie?:cool1: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 :evil_lol::evil_lol:hejos ciulaski :eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi:Mati to gadula ...w nocy gada i gada ...ale paleczki sie kedys odwroca:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matusz napisał(a):tak ty:p chyba nie ja co?? :eviltong::eviltong: gdzie?:cool1: no dooobra, uznajmy, ze oboje jesteśmy fajniuśni, bezbronni i wogóle oh ah i skromni :p huhuhuuu.. rączki zawsze w odpowiednim miejscu:cool3: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ewelinabuck napisał(a)::evil_lol::evil_lol:hejos ciulaski :eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi:Mati to gadula ...w nocy gada i gada ...ale paleczki sie kedys odwroca:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej zaprzęgowa panno ! :multi::loveu: pogadałabym sobie z wami, ale za 15 minut musze wyjść, a siedze jeszcze nieodziana:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 w odpowednim miescu ???????????.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli gdzie trzymasz raczki:evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ewelinabuck napisał(a):w odpowednim miescu ???????????.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli gdzie trzymasz raczki:evil_lol::diabloti: ciekawska :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 a ja w szkole zamiast na biologii to na necie ale za godzinke mam sprawdzian z historii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nic nie umiem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:EWWiS,EFTA,Schumman i te pierdoły:p Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ewelinabuck napisał(a):a ja w szkole zamiast na biologii to na necie ale za godzinke mam sprawdzian z historii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nic nie umiem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:EWWiS,EFTA,Schumman i te pierdoły:p łe? :-o:eviltong: poproś humaniste - on powinien wszystko wiedzieć śpiewajaco:cool3: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ciekawosc to mja zaleta:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:............wszystk musze wiedziec:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 najlepiej jak poprosze moja wlasna ksazke zeby sie od razu otwierala tam gdzie potrza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zeby sciagnac............:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Justa napisał(a):no dooobra, uznajmy, ze oboje jesteśmy fajniuśni, bezbronni i wogóle oh ah i skromni :p huhuhuuu.. rączki zawsze w odpowiednim miejscu:cool3: uznajemy tak :p:p skromni...:cool1::eviltong: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matusz napisał(a): uznajemy tak :p:p skromni...:cool1::eviltong: skromnym trzeba być ! to podstawa ! :p ewelinko nawet mi tak nie pisz, już zapomniałam jak się ściąga:shake: tu się po prostu nie da !:placz: Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Justa napisał(a):skromnym trzeba być ! to podstawa ! :p ewelinko nawet mi tak nie pisz, już zapomniałam jak się ściąga:shake: tu się po prostu nie da !:placz: oj tak, podstawa:p a w rozszerzeniu trzeba być bardzo skromnym :diabloti::eviltong::cool1: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tak mi przykro:roll::roll::roll::roll::roll::roll: ja tez jestem skoromna ,poczciwa,dobra dusza z artystycznym wyrazem:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ewelinabuck napisał(a):ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tak mi przykro:roll::roll::roll::roll::roll::roll: ja tez jestem skoromna ,poczciwa,dobra dusza z artystycznym wyrazem:evil_lol: a klasa bio-chem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Matusz napisał(a): a klasa bio-chem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ci z biolchemów są najskromniejsi, najfajniejsi i najpoczciwsi:loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 to przez przypadek tak sie stalo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przypadki chdza po ludziach:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 prawde mowisz Justa i ja sie do takch zaliczam:p:p:p:p:p:pne mydle oczu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:hihihihihihi a teraz robie .... i uciekam stad na historie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]Zrób sobie już ferie ;);) witanko popołudniowo :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts