Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a): to myśl, myśl... bo ja swojego łobuza nie mogę wziąć:-( a to czemuż? :razz: hej zaprzegowa panno :loveu: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):a to czemuż? :razz: hej zaprzegowa panno :loveu: za dużo by opowiadać :eviltong: zapraszam na gg :evil_lol: a ty jedziesz na zlot? panno ścisła ?:diabloti::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :evil_lol:witaj panno sznaucerowa:eviltong::eviltong::eviltong: no wlasnie jedziesz na zlot ?????;) Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a):za dużo by opowiadać :eviltong: zapraszam na gg :evil_lol: a ty jedziesz na zlot? panno ścisła ?:diabloti::eviltong: na gg? a co? boisz się publikacji swych myśli nieczystych ? :cool3: na zlot? hm. z tego co wiem nie :p Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):na gg? a co? boisz się publikacji swych myśli nieczystych ? :cool3: na zlot? hm. z tego co wiem nie :p tak dokładnie, boję się strasznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemuż nie ?? boisz się mnie ??:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 dawaj na zlot smiesznie bedzie bierz czarnego potfora i przyjezdzaj;):cool3::cool3::cool3: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a):tak dokładnie, boję się strasznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemuż nie ?? boisz się mnie ??:eviltong::eviltong::eviltong: ciebie? pfff. ja jestem żeglarz po męskich obozach wojskowych :diabloti: ja bym się miała bać? :diabloti: no tak - humanista - to się boi :diabloti: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ewelinabuck napisał(a):dawaj na zlot smiesznie bedzie bierz czarnego potfora i przyjezdzaj;):cool3::cool3::cool3: eee. my jesteśmy aspołeczne :eviltong: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):ciebie? pfff. ja jestem żeglarz po męskich obozach wojskowych :diabloti: ja bym się miała bać? :diabloti: no tak - humanista - to się boi :diabloti: no nie wiem, tak pomyślałem :eviltong::eviltong: to czemu nie jedziesz piękna długowłosa niewiasto?:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 aspoleczna to dopiero ja jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a): no nie wiem, tak pomyślałem :eviltong::eviltong: to czemu nie jedziesz piękna długowłosa niewiasto?:eviltong: zagadałabym was na śmierć :evil_lol: i sa tu tacy, którzy to potwierdzą w całej rozciągłości. ah biedny saint, który myślał, że ja nieśmiała i małomówna:evil_lol: ewelinabuck napisał(a):aspoleczna to dopiero ja jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mas społęcznego psa:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 pies sie upodobnil do mnie:P:P:P:P:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ewelinabuck napisał(a):pies sie upodobnil do mnie:P:P:P:P:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ale drugi z pewnością jest cąłkiem normalny:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 chodzi o pudla od razu mowie ze nie ma zboczenia po mnie heheheeh a bucek a bucek ma wszystko po mnie;)nie nie wszystko:P Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):zagadałabym was na śmierć :evil_lol: i sa tu tacy, którzy to potwierdzą w całej rozciągłości. ah biedny saint, który myślał, że ja nieśmiała i małomówna:evil_lol: oj nie wiem, kto kogo by zagadał na śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedyś dostałem nawet dyplom za nie zamykanie ust 24 h na dobę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a):oj nie wiem, kto kogo by zagadał na śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedyś dostałem nawet dyplom za nie zamykanie ust 24 h na dobę :eviltong::eviltong::eviltong: zanim podejmiesz tak ryzykowne wyzwanie przemyśl to na spokojnie :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):zanim podejmiesz tak ryzykowne wyzwanie przemyśl to na spokojnie :evil_lol: ty też pomyśl :evil_lol::evil_lol: i to dobrze :eviltong::eviltong: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a): ty też pomyśl :evil_lol::evil_lol: i to dobrze :eviltong::eviltong: ja się wyzwań nie boję:diabloti: bo mimo, że ja ścisła, to nawijać umiem. o !:cool1: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):ja się wyzwań nie boję:diabloti: bo mimo, że ja ścisła, to nawijać umiem. o !:cool1: trafił swój na swojego tzn. że wyznań się nie boję :eviltong::diabloti: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a): trafił swój na swojego tzn. że wyznań się nie boję :eviltong::diabloti: huhuhuuu chcesz mi się pozwierzać?:loveu: skoro wyzNań się nie boisz, mmm ? :loveu: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):huhuhuuu chcesz mi się pozwierzać?:loveu: skoro wyzNań się nie boisz, mmm ? :loveu: a ty mi ??:loveu::eviltong: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Matusz napisał(a):a ty mi ??:loveu::eviltong: Ja tam mówiłam o wyzWaniach coprawda, ale.. :cool3: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):Ja tam mówiłam o wyzWaniach coprawda, ale.. :cool3: ja widzę wyżej WyZnania :razz::razz::eviltong: Quote
Justa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):ja się [SIZE="5"]wyzwań nie boję:diabloti: i ty sie nazywasz humanistą? :eviltong::evil_lol: a że ty proponujesz tu wyznania.. :cool3::p to trzeba to przemyśleć:cool3: Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Justa napisał(a):ja się wyzwań nie boję:diabloti: oj kręcisz, kręcisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ścisła niewiasto:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts