Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinabuck']planuje caly czas i to bardzo namietnie juz od dluzszego czasu:diabloti:

a jakieś konkretne upodobania? :razz:

Mnie też się marzy drugie futro, ale to pewnie na emeryturze :roll::evil_lol:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']nie przegapilas bo jeszcze nie mam 3 piesa ...to kolezanki:diabloti:
[FONT=Comic Sans MS]Oj ,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tak mi się marzy 3 piesek, :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]a może suczka[/FONT] :roll:

Posted

[quote name='ewelinabuck']tak tak zaprzegowiec:razz::razz::razz::razz::razz:

haszczak?:diabloti: nie, to byłoby zbyt proste:evil_lol:

mnie się marzy OB - maliniak, od dłuższego czasu i bardzo namiętnie:oops:ale dla takich pokładów ADHD trzeba mieć znacznie więcej czasu niż ja w tej chwili dysponuję:angryy:

Posted

[quote name='Justa']haszczak?:diabloti: nie, to byłoby zbyt proste:evil_lol:

mnie się marzy OB - maliniak, od dłuższego czasu i bardzo namiętnie:oops:ale dla takich pokładów ADHD trzeba mieć znacznie więcej czasu niż ja w tej chwili dysponuję:angryy:

a jakiego psa mam teraz???????????:eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']wiesz do zaprzegu to ja bym chciala przynajmniej 4:diabloti::diabloti::diabloti:ehhhhh marzenia...od jutra gram w totka:razz::razz::razz::razz:

w czym problem?

3 psy, albo 6 to już niewielka różnica:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']w tym ze przydalby sie dom z ogrodem wielkim gdzies nad jeziorem........................i kaska na wyzywienie pieskow wiesz wtedy 6 a 12 nie robi tez roznicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tam - będą polowac - na foki:eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']na foki?????????????????? :evil_lol::evil_lol:pilas cos??????????????????Bilobil zazylas:cool3::diabloti:

lecytyne i kawe z łyżką :cool1:

Posted

[quote name='ewelinabuck']hihihihihihihi wiedzialam ze cos jest nie ten tenges:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

a ty gdzie masz swoja gelryje cioooo???????????:razz:

nie tak?
ja codziennie zażywam lecytyne i czarną kawę z łyżką :eviltong: tzn od kiedy stałam się studentem :evil_lol:

moja galeryja?:crazyeye: raaaany zaginęła chyba gdzieś w czeluściach dogomanii:shake:

Posted

to mi ez to grozi po 1 pazdziernika???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjde po nauki do ciebie.......jak sie zazywa:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

to wykopuj galeryje i wstawiaj foty:mad::razz: