Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']planuje caly czas i to bardzo namietnie juz od dluzszego czasu:diabloti: a jakieś konkretne upodobania? :razz: Mnie też się marzy drugie futro, ale to pewnie na emeryturze :roll::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 zgaduj jaka druga rasa :diabloti::diabloti: tylko iii nie podpowiedac:lol: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 toś mi zadanie dała - może jakaś mała podpowiedź ? chociaż GRUPA :diabloti: znów jakiś zaprzęgowiec? :razz: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mi też się marzy drugie, a nawet 3 :diabloti: a ja wiem ale nie powiem :eviltong: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 albo jakis owczarek do agility :razz: border?:razz: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 tak tak zaprzegowiec:razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']nie przegapilas bo jeszcze nie mam 3 piesa ...to kolezanki:diabloti: [FONT=Comic Sans MS]Oj ,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tak mi się marzy 3 piesek, :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a może suczka[/FONT] :roll: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']tak tak zaprzegowiec:razz::razz::razz::razz::razz: haszczak?:diabloti: nie, to byłoby zbyt proste:evil_lol: mnie się marzy OB - maliniak, od dłuższego czasu i bardzo namiętnie:oops:ale dla takich pokładów ADHD trzeba mieć znacznie więcej czasu niż ja w tej chwili dysponuję:angryy: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://images25.fotosik.pl/139/bf89dbe7f158533b.jpg mmmmmmmmmm:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Justa']haszczak?:diabloti: nie, to byłoby zbyt proste:evil_lol: mnie się marzy OB - maliniak, od dłuższego czasu i bardzo namiętnie:oops:ale dla takich pokładów ADHD trzeba mieć znacznie więcej czasu niż ja w tej chwili dysponuję:angryy: a jakiego psa mam teraz???????????:eviltong: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Rewelacja !! :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/108/5f14c729f2be92b5.jpg Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']a jakiego psa mam teraz???????????:eviltong: nie no - drugi mamut do kolekcji? :multi: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Justa']nie no - drugi mamut do kolekcji? :multi: brawoooooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi::multi:tylko tym razem z rodowodem i na wystawki bziummmmmmmmmmmmm:diabloti: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ale od razu wiedziałam, że zaprzęgowiec:diabloti: łe tam, na wystawki - lepiej do zaprzęgu ! :multi: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wiesz do zaprzegu to ja bym chciala przynajmniej 4:diabloti::diabloti::diabloti:ehhhhh marzenia...od jutra gram w totka:razz::razz::razz::razz: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']wiesz do zaprzegu to ja bym chciala przynajmniej 4:diabloti::diabloti::diabloti:ehhhhh marzenia...od jutra gram w totka:razz::razz::razz::razz: w czym problem? 3 psy, albo 6 to już niewielka różnica:loveu::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 w tym ze przydalby sie dom z ogrodem wielkim gdzies nad jeziorem........................i kaska na wyzywienie pieskow wiesz wtedy 6 a 12 nie robi tez roznicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']w tym ze przydalby sie dom z ogrodem wielkim gdzies nad jeziorem........................i kaska na wyzywienie pieskow wiesz wtedy 6 a 12 nie robi tez roznicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tam - będą polowac - na foki:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 na foki?????????????????? :evil_lol::evil_lol:pilas cos??????????????????Bilobil zazylas:cool3::diabloti: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']na foki?????????????????? :evil_lol::evil_lol:pilas cos??????????????????Bilobil zazylas:cool3::diabloti: lecytyne i kawe z łyżką :cool1: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 hihihihihihihi wiedzialam ze cos jest nie ten tenges:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a ty gdzie masz swoja gelryje cioooo???????????:razz: Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']hihihihihihihi wiedzialam ze cos jest nie ten tenges:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a ty gdzie masz swoja gelryje cioooo???????????:razz: nie tak? ja codziennie zażywam lecytyne i czarną kawę z łyżką :eviltong: tzn od kiedy stałam się studentem :evil_lol: moja galeryja?:crazyeye: raaaany zaginęła chyba gdzieś w czeluściach dogomanii:shake: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 to mi ez to grozi po 1 pazdziernika???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjde po nauki do ciebie.......jak sie zazywa:razz::diabloti::diabloti::diabloti: to wykopuj galeryje i wstawiaj foty:mad::razz: Quote
Recommended Posts