Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='ewelinabuck']jutro zrobie fajna fote ktora bede chciala wyslac do mojego psa pokaze wam a wy wymyslicie tytul ok???? iaż do jutra mamy czekac :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='ewelinabuck']no niestety:oops: na tej dogomanii to "cierpliwości" trzeba się uczyc :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']na tej dogomanii to "cierpliwości" trzeba się uczyc :lol: :lol: Oj racja, racja... :diabloti: Quote
Daisunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ewelinabuck napisał(a):no niestety:oops: no to czekamy :)) Quote
ewelinabuck Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 no to wklejam to zdjecie chcem wyslac do mp tylko tlko musze musze obrobic zdjecie bo tlo niezaciekawe a wiec slucham pomyslow co do tytulu Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :evil_lol::evil_lol:dobrze że to nie moher ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:dobrze że to nie moher ;) Ktoś tu juz mial taki berecik... :evil_lol: :evil_lol: Oj Ewelinka :evil_lol: , a czemuż Owiecka taka smutna? Chyba jej głowke lekko scisnęło... Albo Ewelinka miala dzisiaj zły humor... ? :multi: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ktoś tu juz mial taki berecik... :evil_lol: :evil_lol: Oj Ewelinka :evil_lol: , a czemuż Owiecka taka smutna? Chyba jej głowke lekko scisnęło... Albo Ewelinka miala dzisiaj zły humor... ? :multi::evil_lol::evil_lol:no miał miał imć Ozzulec Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:no miał miał imć Ozzulec No na szczęscie, ze nie moherowy... :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 pogoda przygnebiajaca i oto na zdfeciach sie odbija Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 pomozcie wymyslec tytul dla tego zdjecia Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wilk pozarl babcie i czerwonego kapturka!!:crazyeye: Hhahahaha..........:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='ewelinabuck'] pomozcie wymyslec tytul dla tego zdjecia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toz to Wilk, który udaje babcie!!!! I juz ją własnie skonsumował!! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 najswiezsze foty pt "chaps po ostrzyzeniu" i w czasie konsumpcji dzis na kolacje kurczak Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ojejkuś, Owiecko!! Jakaś Ty piękna. :multi: I ten rozczochrany ogonek... :loveu: Widze, ze nie tylko moje łajzy jedzą kurczaczka. :evil_lol: Quote
martavantos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 widze ze program juz ok mze zdjatkami roztrzaskałas go a kiedy ty do mnie wpadniesz z eee....ogolona owieczką:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
martavantos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 na spcerek musimy sie umówic ale nie w ten weekend coora bbbbbbu a poza tym super zdjatka na prawdę :lol: :lol: :lol: Quote
martavantos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 P.S nie wiezcie jej ona ma zawsze duzo czasu tylko jej sie nie chce tyłka z domu ruszyc heh:lol: :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 ogonek jest potentegowany w male dredziki fajnie to wyglada na zywo :lol: :lol: marta no mam duzo czasu ale nogi mnie bola a aparat musi odpoczywac no i przez te zdjecia to mi sie caly komp zapelni i nic nie zmieszcze:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='ewelinabuck'] i w czasie konsumpcji dzis na kolacje kurczak same upolowaly? :lol: Quote
asiunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Hej!! Ale Chapsio przystojniak fiu fiu fiu:evil_lol: Quote
Recommended Posts