g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Matusz'] nie , miałem je pierwsze :diabloti: ha! A skąd wiesz? :eviltong: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A skąd wiesz? :eviltong: bo wiem, ja zawsze wiem to co trzeba:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Matusz']bo wiem, ja zawsze wiem to co trzeba:diabloti: Musze Cię zasmucić - napewno się mylisz :eviltong: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Musze Cię zasmucić - napewno się mylisz :eviltong: nieee, ty się mylisz:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 oj ludki hahahhahhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto mi zasponsoruje lusterko za 12 tys??????????:diabloti::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Matusz']nieee, ty się mylisz:diabloti: Nieprawda, bo Ty sie mylisz mowiac, ze ja sie myle :eviltong: [quote name='ewelinabuck']oj ludki hahahhahhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto mi zasponsoruje lusterko za 12 tys??????????:diabloti::razz: Jak juz znajdziesz tego sponsora to mozesz mi podarować swój obecny sprzęt :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 wspomnienie godzinki 00.00:razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Dorkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Fajne fotencje :) Ale mieliście "pokazy" :) Quote
Avaloth Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 dziękuje :loveu: i spóźnione nawzajem :eviltong: Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mi skonfiskowali aparat więc zdjęć nie porobiłam :( Quote
Luzia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Witamy w nowym roku :cool3: Oby był szczęśliwszy niż ten poprzedni :roll: Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ooo jakie śliczne pokazy :loveu::loveu: a ja o północy zostawiłam aparat w domu :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Dorkaa']Fajne fotencje :) Ale mieliście "pokazy" :) noo bardzo hucznie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam czesciej:diabloti:do galerii [quote name='chester07']dziękuje :loveu: i spóźnione nawzajem :eviltong: spoznione ale szczere:razz: [quote name='Dzaga']Mi skonfiskowali aparat więc zdjęć nie porobiłam :( uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:mad: [quote name='Luzia&Funia']Witamy w nowym roku :cool3: Oby był szczęśliwszy niż ten poprzedni :roll: nawzajem i rowniez witanko:multi: [quote name='Rinuś']ooo jakie śliczne pokazy :loveu::loveu: a ja o północy zostawiłam aparat w domu :evil_lol: oj nie ladnie Rinusiowa :diabloti: Quote
Dorkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='ewelinabuck']noo bardzo hucznie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam czesciej:diabloti:do galerii No teraz to już obowiązkowo :evil_lol: Quote
limoncia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ooo fajerwerki:p:p:p zaleglosci mam duzo...swietne fotki:p:p:p Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dorka no ja mysle bo inaczej to wiesz......:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo limoncia nadrabiaj:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Dzaga']Podobno 'nie takie' zdjęcia robie :( kto tak mowi :mad::mad::mad::mad:pała w łeb zaraz............ Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 :diabloti:nie tobie pala w leb tylko temu kto tak mowi ze nie takie zdjecia:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 hihihihihihihihihihihihih no to operka jej damy ,,,,ze corusi nie docenia:diabloti::mad::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 nooooooooo taaaaaaakkkkk:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts