ewelinabuck Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 gonius trzeba poszukac :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ewelinabuck napisał(a):gonius trzeba poszukac :evil_lol: :evil_lol: Tja? :diabloti: Moze mam sobie ogloszenie napisac? :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Yorczka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 świetne foty taszka wczoraj reszte dnia przespała byłajak nie zywa.... :lol::lol::lol: Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hej!! Kurcze ale fajowy spacerek:loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 spacerek udany !!!!!!! buck by jeszcze dzisiaj tak sobie poganial:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 koniec kropka w najbliższą sobote wybieramy sie do was (chyba że cos mi wypadnie ale lepiej niech nie wypada ..:mad: :lol:) Quote
kinga.l Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne ! Zapraszam do mojej galerii . Nowe zdjęcia :razz: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 o rany sfora wilków :-o Marta , a co ty zrobiłas Penuli że ledwo żywa :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a tu moje dzielko:evil_lol: :evil_lol: przepraszam ze takie duze ale szkoda wrzucic w linku:evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: cudne Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Ewelinko, super!! Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='ewelinabuck']a tu moje dzielko:evil_lol: :evil_lol: przepraszam ze takie duze ale szkoda wrzucic w linku:evil_lol: Pięknie !! Brawo:) Spacerek świetny :) A wilki....rewelacja ;) Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale mialas swietny spacerek tyle roznych piechow bylo, a czemu Chapsa nie bylo? Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 po pierwsze nie mam mozliwosci zabrania dwoch psiakow na drugi koniec miasta a po drugie chapek nie zabardzo toleruje inne psy nawet na mala tasze warczy:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Oj Owiecko, aleś Ty beeee... Indywidualista... :evil_lol: A gdzie fotki Ewelinko?? :mad: ;-) Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 fotecek narazie nie bedzie po pierwsze nie mam czasu a po drugie snizek mocno pada :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak to nie masz czasu ?? A w domciu nie łaska popstrykać?:mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 no dobra bede prosic ladowarke zeby baterie naladowala:lol: :lol: :lol: :lol: i jutro cos wstawie:lol: Quote
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no zebuy owieczka taki wilczy charakterek miała no no :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 W takim razie czekamy na fotki! :multi: :multi: Mi się opłacało czekać - spacer mi nie wyszedł (Justyna mnie wystawila), a udało mi się dzisiaj brata uprosić. :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 niestety fotek dzis nie bedzie baterie do ladowarki wstawilam ale do kontaktu to jej nie podlaczylam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ewelinabuck napisał(a):niestety fotek dzis nie bedzie baterie do ladowarki wstawilam ale do kontaktu to jej nie podlaczylam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ewelinabuck napisał(a):niestety fotek dzis nie bedzie baterie do ladowarki wstawilam ale do kontaktu to jej nie podlaczylam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
ewelinabuck Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 jutro zrobie fajna fote ktora bede chciala wyslac do mojego psa pokaze wam a wy wymyslicie tytul ok???? Quote
Recommended Posts