Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam prawie poludniowo choc ja dopiero wstalam:diabloti::diabloti: bylam u kolezanki na 18-nastce heehhehheh super bylo ,najpierw poszlysmy do Murata tam zjedlismy ,wypilismy szampana ale ze nie bylo karaoke bo cos tam..to poszlysmy do Maximka na dyskoteke hahhahahaahha tam to juz bylo normalnie odjazdowo :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:a po tej 18 stwierdzam ze piwo + szampan to nienajlepsze rozwiazanie hahahahaahaaa ale sppokojnie kaca nie mam ani sie zmytnio nie upilam i wszystko pamietam -pozniej poszlismy jeszcze z chlopakami polazic po miescie w skladzie :ja ,my mother ,Damian i jego fisniety kolo :evil_lol:ale byly brechty ,a pozniej smsy od Damiana byly najlepsze buhahhaahahahahhah -a wiecie Damian sie na mnie obrazil hahah w Maximku na chwile haah bo nie chcialam tanczyc to mnie na sile wyniosl tak wyniosl na parkiet ale ja mu ucieklam to on tez przyszedl siedziec ale wygonilam go do mojej mamy :evil_lol:....takich przwalow to jeszcze nie bylo :eviltong:

dobra koniec bo sie rozpisalam ..wstawiam fotki:diabloti:

solenizantka
jeszcze u Murata

Maximek

Posted

Ty tą notkę to chyba jeszcze na fazie pisałąs co >? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale odświętnie ubrana :eviltong: ja to zawsze na sportowo :eviltong: tzn przynajmniej nie w "garniaku" :eviltong::eviltong:

ps.zajebisty bannerek :*:*:**

Posted

[quote name='ewelinabuck']a bo ta dyska to byl cel nie zamierzony hahahahahhh:diabloti::diabloti::diabloti:dlatego tak ubrana ale to nic

haahhah masz racje na fazie pisalam i to ostrej :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahah widać bo się rozpisałaś nie cienko :evil_lol:
ale o 12 jeszcze faza?ostro musiało być :diabloti:

Posted

o 12 to ja dopiero wstalam hahahhah bo brat wrzeszczal "zrob mi jesc" to ja smaruje te kanapki 4 razy wylecial mi noz z reki haahahahah:evil_lol::evil_lol:

przyszlam do domu po 4 nad ranem:eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']o 12 to ja dopiero wstalam hahahhah bo brat wrzeszczal "zrob mi jesc" to ja smaruje te kanapki 4 razy wylecial mi noz z reki haahahahah:evil_lol::evil_lol:

przyszlam do domu po 4 nad ranem:eviltong:
a na mnie gadają pijak!!
pijaczyno Ty :diabloti:

Posted

hej Ewelina, mam pytanko - jaki masz aparat i obiektyw ????

przymierzam się do czegoś w przyszłym roku ale jeszcze nie mam żadnych konkretnych typów...