ewelinabuck Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 beda beda ale na sam koniec:diabloti: Quote
BooBC Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 To było fajne szkoda że wcześniej nie zobaczyłyście jak daję piciu spragnionym psiakom :loveu: :eviltong: :lol: Quote
Cheritka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Fotki super, ale gdzie owieczka, chyba nie gania baranów :mad: Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 super fotki,ale skaczace:)bewnie jak wrocil do domu to spal jak niemowle:) Quote
Asia & Ginger Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Piękne te jabłuszka. :cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]Psiowe podziwialam :loveu::loveu::loveu: Jabłuszkowe ......zaje2biste :cool2:[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Witam prawie poludniowo choc ja dopiero wstalam:diabloti::diabloti: bylam u kolezanki na 18-nastce heehhehheh super bylo ,najpierw poszlysmy do Murata tam zjedlismy ,wypilismy szampana ale ze nie bylo karaoke bo cos tam..to poszlysmy do Maximka na dyskoteke hahhahahaahha tam to juz bylo normalnie odjazdowo :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:a po tej 18 stwierdzam ze piwo + szampan to nienajlepsze rozwiazanie hahahahaahaaa ale sppokojnie kaca nie mam ani sie zmytnio nie upilam i wszystko pamietam -pozniej poszlismy jeszcze z chlopakami polazic po miescie w skladzie :ja ,my mother ,Damian i jego fisniety kolo :evil_lol:ale byly brechty ,a pozniej smsy od Damiana byly najlepsze buhahhaahahahahhah -a wiecie Damian sie na mnie obrazil hahah w Maximku na chwile haah bo nie chcialam tanczyc to mnie na sile wyniosl tak wyniosl na parkiet ale ja mu ucieklam to on tez przyszedl siedziec ale wygonilam go do mojej mamy :evil_lol:....takich przwalow to jeszcze nie bylo :eviltong: dobra koniec bo sie rozpisalam ..wstawiam fotki:diabloti: solenizantka jeszcze u Murata Maximek Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 hah ja i Damian:evil_lol: Wygoniony do Maderki koniec ..reszta zdjec nie nadaje sie do publikacji:diabloti: Quote
Matusz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images28.fotosik.pl/132/82278bd866b99974.jpg Ale jesteś czerwonaaaa :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 a sie dziwisz jak ja tam juz nie moglam ze smiechu wyrobic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdjecie robione o 3 w nocy :P::PPPP Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 hehe fajne zdjecia:evil_lol: :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Miło patrzeć, jak się fajnie bawisz :cool3: Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ty tą notkę to chyba jeszcze na fazie pisałąs co >? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale odświętnie ubrana :eviltong: ja to zawsze na sportowo :eviltong: tzn przynajmniej nie w "garniaku" :eviltong::eviltong: ps.zajebisty bannerek :*:*:** Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 a bo ta dyska to byl cel nie zamierzony hahahahahhh:diabloti::diabloti::diabloti:dlatego tak ubrana ale to nic haahhah masz racje na fazie pisalam i to ostrej :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='ewelinabuck']a bo ta dyska to byl cel nie zamierzony hahahahahhh:diabloti::diabloti::diabloti:dlatego tak ubrana ale to nic haahhah masz racje na fazie pisalam i to ostrej :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah widać bo się rozpisałaś nie cienko :evil_lol: ale o 12 jeszcze faza?ostro musiało być :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 o 12 to ja dopiero wstalam hahahhah bo brat wrzeszczal "zrob mi jesc" to ja smaruje te kanapki 4 razy wylecial mi noz z reki haahahahah:evil_lol::evil_lol: przyszlam do domu po 4 nad ranem:eviltong: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='ewelinabuck']o 12 to ja dopiero wstalam hahahhah bo brat wrzeszczal "zrob mi jesc" to ja smaruje te kanapki 4 razy wylecial mi noz z reki haahahahah:evil_lol::evil_lol: przyszlam do domu po 4 nad ranem:eviltong: a na mnie gadają pijak!! pijaczyno Ty :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 dalsza czesc fot:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 łiii... ale dużo cudnych fotek !! :loveu::loveu: Quote
eria Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 hej Ewelina, mam pytanko - jaki masz aparat i obiektyw ???? przymierzam się do czegoś w przyszłym roku ale jeszcze nie mam żadnych konkretnych typów... Quote
Recommended Posts