Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dopiero wstałam :oops: :evil_lol:ale groźna ta łowiecka ;) Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 oj Alu Alu ale ty masz dobrze;) Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Bellatriks, to nie jest baranek, to Owiecka!! :mad: ;-) Cudny Wilczek... :loveu: Cudna Owieczka... :loveu: A ja myślałam, że Chaps to mężczyzna...:roll: ;) :diabloti: PZDR:*:* Quote
Figaro Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Uroczy psiak. A najlepsza to ta fotka gdzie piesio jest w okularkach. Słodzial! :loveu: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 bo to mezczyzna naprawde:lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ewelinabuck napisał(a):oj Alu Alu ale ty masz dobrze;):shake:coś mnie choróbsko chce złamać i po pracy mi się przysnęło :oops: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 a mnie zadna choroba nie chce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ze mnie pozytku nie ma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ewelinabuck napisał(a):bo to mezczyzna naprawde:lol: No przecież wiem.... więc czemu 'owieczka' a nie 'baranek'??? Quote
g_o_n_i_a Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Bo Łowiecka, to ładniej brzmi niż baranek. :evil_lol: :loveu:!!Piękna Owiecka!! :loveu: Domagam się więcej Owiecki!! I Wilka tez! :mad: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A ja Wilka! I 'Owieczki' też!:mad: ;) PZDR:* Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 wilk bedzie jutro bo ide na spACER Z MARTA CHMIELEWSKA I Z YORCZKA I OCZYWISCIE Z NASZYMI PSUCHAMI NA SPACER A OWIECZKA NIE CHCE FOTEK CIAGLE SIE ODWRACA :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Owiecko daj sobie zrobić fotecki :loveu: :loveu: Plosimy baldzo ;) Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 fotki z dzisiejszego spacerku z penny i tasza a po drodze spotkalismy jesze pare psiakow cdn. Quote
Daisunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 och i jest moj wilceeek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No, fajniście, Penny jest ledwo żywa i wszystko ją boli po spacerku :mad: A poza tym było fajniście, nie ma to jak spotkać porzucone ognisko w lesie :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 a w drodze powrotnej ja z buckiem spotkalam malamuta Nemo ze swoja pancia no i znowu zabawa :evil_lol: a tu Nemo sie skapal Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 jeszcze mam kilka ale to kiedy indziej Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Biedna penula, ale bakowi dobrze z umytymi zebami:evil_lol: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Buck i Nemo sa tacy podobni, ze nie moge ich odroznic:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nemo to przykład polarnego psa - w zimie i woda nie jest straszna! :evil_lol: Super fotki - dlaczego to nam nie trafia się takie towarzystwo? :-( Quote
Recommended Posts