ewelinabuck Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 a to moje zdjecie z zakonczenia gimnazjum obecnie jestem w LO Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A co Ty sie tak cieszysz na tym zdjęciu? Czyzby swiadectwo z paskiem? :> :D Quote
Daisunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='ewelinabuck']niestety nie mam duzo zdjec za ich mlodu poniewaz wirus zerzarl mi wszystko w kompie a to przez mame:angryy: jakie kiteczki :multi: ;) Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 jasne ze swiadectwo z paskiem:evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ewelinabuck napisał(a):jasne ze swiadectwo z paskiem:evil_lol: :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Kuuujon :evil_lol: Nie no, zartuje. :lol: Kiedy będą zdjęcia?? Chce Owieckę!! :mad: ;-) Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
ewelinabuck Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 jedz do zakopanego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem kiedy zdjatka u nas chlapa:shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ewelinko, nie pojadę, bo mi nie po drodze... Chce Twoją Owieckę. :lol: Quote
Daisunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Strajk : Chcemy owiecke ! chcemy owiecke ! (wilczek tez może być przy okazji :lol:) Nooo teraz ewelina to nie masz wyjścia :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Daisunia']Strajk : Chcemy owiecke ! chcemy owiecke ! (wilczek tez może być przy okazji :lol:) Nooo teraz ewelina to nie masz wyjścia :lol: :mad: !!!!WŁAŚNIE!!!! :mad: Quote
ewelinabuck Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 lowiecka jutro ja mam jutro na 11 do szkoly wiec rano zdjecia porobie;) Quote
Daisunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ewelinabuck napisał(a):lowiecka jutro ja mam jutro na 11 do szkoly wiec rano zdjecia porobie;) ;) no to czekamy ;) Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ewelinabuck napisał(a):lowiecka jutro ja mam jutro na 11 do szkoly wiec rano zdjecia porobie;):evil_lol: o matko a ja sobie myślałam , ze jakaś wystawa łowiecka a potem doczytałam że idzie o łowieckem takom biołom :evil_lol:, a jo poproszę wilka ;) co by mu smutno nie było :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :multi: Będzie Łowiecka moja :multi: I będzie Wilcek :multi: Quote
martavantos Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ewelina nie zyjesz za te zdjecia jak mogłas je wstawic :mad: :mad: :mad: Normalnie katastrofa aaaaaaa Quote
Yorczka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ewelina idziemy jutro gdześ do lasku albo na polane ----->tasza już chodzi bez ubranka:eviltong::eviltong::eviltong: bo juz siecieplej zrobiła to fotek pocykamy (jak chcesz oczywiście) fajnefotki te kiteczki są extra.......:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Quote
Yorczka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 gdzie o której godzinie..... (tylko na PV) :eviltong::eviltong::eviltong: tylko wiesz jutro bo dzisiaj śpiewam na goleniowskich barnimach 2005 :razz::razz::razz: jutro moze byc nawet z rana tylko żeby temaperatura była dodatnia..... tak jak dziś i wtedy Tszy nie bedę zakładaćubranka i pocykamy fotek--> mam nadzieje że dasz mi się pobawić w fotografa:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 no i tak jak obiecalam a tu patrzcie chapek nowa kolezanke poznal mieszka dwa domy dalej ode mnie a tu moja cytrynka Quote
KaRa_ Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Niezbyt apetyczna:lol: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 bo zeschla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 i co tak chcieliscie lowieckowe foty a nik nie oglada:shake: Quote
Daisunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='ewelinabuck']no i tak jak obiecalam a tu patrzcie chapek nowa kolezanke poznal mieszka dwa domy dalej ode mnie a tu moja cytrynka cudaśny :D oczewiście Chapsio (nie cytryna :lol: ) Quote
Recommended Posts