ewelinabuck Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 narescie dziala:multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witamy !! :multi::multi: dogo już działa mam nadzieję, że na dobre Quote
Rinuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 nooo działa dogo to dawaj foty :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 jak beda to beda :cool3:musze pozmniejszac narazie :cool3:;) Quote
Rinuś Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):jak beda to beda :cool3:musze pozmniejszac narazie :cool3:;) wczoraj miałaś je pozmniejszać :razz: Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 caly czas zmniejszam :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
psiulka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Coś długo idzie to zmniejszanie :mad: Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 :cool3:To ja tak pierwsza noc w Poznaniu czyli z piatku na sobote spedzilam w hodowli pudelkow Crista mini;)bylo super w sumie bylo tam 9 osob i kilkanascie psow najwiecej pudli i 3 lwie pieski :loveu:nocowaly tez tam dziewczyny z dogomanii maja stoisko Bociana :cool3:nie kazaly mi wstawiac ich zdjec wiec nie bede eheheh :eviltong::eviltong::eviltong: pozniej spalam u Hani z hodowli jamnikow " z Dachu":cool3:w bardzo milym towarzystwie :eviltong:(dzieki za kubek z pudlami i za nutelle) no i niestety w niedziele trzeba bylo sie zmywac do domku szkoda ze nie wyszlo z tym poniedzialkiem ale trudno;)byc moze bedzie nastepny raz:eviltong::eviltong: ogolnie na wystawie bylo super najbardziej dopisalo towarzystwo calodniowe na wystawie i pozniejsze tez .......;) Bardzo w tym miejscu dziekuje AMISCE od jamniczek za przywiezienie do Szczecina oraz za przywiezienie do Poznania panstwu Kwapisz ;)musze sie wam jakos odwdzieczyc poznalam na wystawie :jureje,rose, kara tc,asia i ginger, duzo ludzi z jamniczego forum,tanane ,matusza hehehh,dziewczyny z Bociana zapomnialam nikow,i jeszcze wiele wiele innych,zapomnialam wymienisz naszej kochanej asiaczkowej ale z nia to sie juz znam troche :lol:oo i jeszcze rinusiowa poznalam jak bym ja ominela to by mnie zabila przy blizszej okazji:eviltong: ale sie rozpisalam jak nigdy ,ale wyjazd pelen wrazen i emocji bardzo pozytywnych ;) wstawie w takim badz razie moje fotki:oops: a tu z wystawy z Keniem???? od asiaczkowej Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 no fajne fotki :) i ja muszę się zebrać i napisać relację z wystawy :) Quote
ewelinabuck Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 reszte fotek wstawi Matusz ;);) a teraz moja kolej;) Quote
Recommended Posts