Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 widzę że dotarłaś do mojej galerii po calym dniu :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 a no dotarlam:cool3::cool3::cool3: DOGOBRANOC Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ten napis prawie mi oczy wydłubał :evil_lol: dobranoc :loveu: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='ewelinabuck']Mateuszku poprawka to canon EF 75-300mm:cool3: i akumulatorek NB 2L :multi::multi::multi:dzis dokonalam zakupu noooo świetny zakup :multi: Witanko i dogobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 dzien-dogo-berek:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dogo Dzień do bereczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::loveu::multi: Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 godo niedz rebek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaneczko dogo bereczko :diabloti::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 u nas dzisiaj ladne sloneczko swieci ale wiatr wieje do Poznania jade juz w piatek :eviltong::eviltong::eviltong:moze zostane do poniedzialku:eviltong: Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']u nas dzisiaj ladne sloneczko swieci ale wiatr wieje do Poznania jade juz w piatek :eviltong::eviltong::eviltong:moze zostane do poniedzialku:eviltong: u nas jest ciemno :crazyeye::crazyeye::crazyeye: taa ciekawe po co zostaniesz tam aż do poniedziałku:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 moja slodka tajemnica:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.. Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']moja slodka tajemnica:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.. chyba już nawet wiem jaka :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Rinuś']chyba już nawet wiem jaka :diabloti: ojj nie bylabym taka pewna:diabloti::diabloti:dobra nie bede trzymala ciebie w niepewnosci-nie chce mi sie w poniedzialek isc do szkoly:evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']ojj nie bylabym taka pewna:diabloti::diabloti:dobra nie bede trzymala ciebie w niepewnosci-nie chce mi sie w poniedzialek isc do szkoly:evil_lol: haha bo uwierzyłam :diabloti: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']dobry wieczorek;););) dobry, dobry ;) ;) brydogobeerek :evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Oj Ewelina mnapracowałaś się, tyle pięknych fotek owieczki nawstawiałaś, ale oczy tego Twojego wilka sa śliczne, napewno by zaczarował i Kapturka i Babunie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Rinuś']a gdzie fotki ?:razz: mowilam ze jak dostane obiektyw;););)czyli dopiero jak wroce z poznania czyba ze wykopie jakies starsze focie [quote name='Ewaa']Oj Ewelina mnapracowałaś się, tyle pięknych fotek owieczki nawstawiałaś, ale oczy tego Twojego wilka sa śliczne, napewno by zaczarował i Kapturka i Babunie :diabloti::diabloti::diabloti: dziekuje bardzo:loveu: Quote
BooBC Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Fajny avek Ewka, to ty jedziesz w piątek? Czy w sobotę rano tak jak gadałyśmy ostatnio na gg? Quote
natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witamy i nowych fotek nie mozemy sie juz doczekac:) Quote
ewelinabuck Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 jutro porobie jeszcze pare lipnych zdjatek tym obiektywem co mam a nastepne beda juz z nowego :cool3: Quote
Recommended Posts