Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możemy sobie podać rękę Ewelina:lol: :evil_lol: :lol: Też jestem ni dobrą panią trzymam kanarki w klatce, a rybki w akwarium!!! Wiecie co muszę iść podmienić, bo się rybki utopią..........A w dodatku moje kanarki to mix bociana ze szpakiem:lol: :evil_lol: :lol: Do tego karmie je kocią i psią karmą:lol: :evil_lol: :lol: No i każe im szczekać i miałczeć. A co do rybek to chce je utyć na święta Bożego Narodzenia!!! Jako karpia na stół:lol: :evil_lol: :lol: Jaka ja ni dobra pańcia..................:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

o widze ze ty tez taka niedobra ja karmie psy whiskasem i kitekatem moje psiaki rechocza , szczekaja i mialcza a tak nawiasem to mialam kiedys duzo psow to je przekarmialam i miesko i tluszcz pozniej mialam a skorki sprzedawalam na stadionie dziesieciolecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']ups :oops: :oops:
w takim razie wstaw zdjęcie swoje z piesiami :lol:

ale ze mnie gapa :oops: :oops:
tylko, że na tych zdjeciach to Cie malo widac, ale slodko razem wszyscy wygladacie :loveu: :loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
o widze ze ty tez taka niedobra ja karmie psy whiskasem i kitekatem moje psiaki rechocza , szczekaja i mialcza a tak nawiasem to mialam kiedys duzo psow to je przekarmialam i miesko i tluszcz pozniej mialam a skorki sprzedawalam na stadionie dziesieciolecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O widzisz jakie my nie dobre:lol: :lol: :lol: Ty tłuczysz psy, a ja rtybki....jakie my niedobre:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

Jessuu... Moja biedna Owieczka i Wilk... :placz: :placz:

Posted

[quote name='ewelinabuck']a to zdjecia z wieczora dzisiejszego na podworku jeszcze jak bylo - 15 :evil_lol:

Hihi chyba mi sie pokickalo...... toz to owiecka pozera wilka?:roll::roll:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co sie tak szczerzysz??:evil_lol::evil_lol: