ewelinabuck Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 mame do galerii wstawilam to i ogladalnosc spadla:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Jest wilk a gdzie Czerwony Kapturek ;):evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alu, o ile pamięc mnie nie myli, to czerwonego kapturka ma Pysia - Zmoreczkę. :loveu: Ewelina, przesadzasz... :mad: Quote
BooBC Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Możemy sobie podać rękę Ewelina:lol: :evil_lol: :lol: Też jestem ni dobrą panią trzymam kanarki w klatce, a rybki w akwarium!!! Wiecie co muszę iść podmienić, bo się rybki utopią..........A w dodatku moje kanarki to mix bociana ze szpakiem:lol: :evil_lol: :lol: Do tego karmie je kocią i psią karmą:lol: :evil_lol: :lol: No i każe im szczekać i miałczeć. A co do rybek to chce je utyć na święta Bożego Narodzenia!!! Jako karpia na stół:lol: :evil_lol: :lol: Jaka ja ni dobra pańcia..................:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 o widze ze ty tez taka niedobra ja karmie psy whiskasem i kitekatem moje psiaki rechocza , szczekaja i mialcza a tak nawiasem to mialam kiedys duzo psow to je przekarmialam i miesko i tluszcz pozniej mialam a skorki sprzedawalam na stadionie dziesieciolecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 a to fotki z dzisiejszego ranka Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 zimowe szaleństa suuuper :loveu: ale to zdjęcie jest piękne ślicznie wyszłyscie razem :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='ewelinabuck']to jest moja mama:evil_lol: ups :oops: :oops: w takim razie wstaw zdjęcie swoje z piesiami :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ups :oops: :oops: w takim razie wstaw zdjęcie swoje z piesiami :lol: ale ze mnie gapa :oops: :oops: tylko, że na tych zdjeciach to Cie malo widac, ale slodko razem wszyscy wygladacie :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ewelinabuck napisał(a):o widze ze ty tez taka niedobra ja karmie psy whiskasem i kitekatem moje psiaki rechocza , szczekaja i mialcza a tak nawiasem to mialam kiedys duzo psow to je przekarmialam i miesko i tluszcz pozniej mialam a skorki sprzedawalam na stadionie dziesieciolecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O widzisz jakie my nie dobre:lol: :lol: :lol: Ty tłuczysz psy, a ja rtybki....jakie my niedobre:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 kilka stronek wczesniej jestem ja z buckiem chyba z 10 zdjec:evil_lol: Quote
Patka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Boskie fotki mam z owcą super wyszła pasuja do siebie :) obydwoje w bieli :) TRy widze mrozów sie nie boisz jak masz takie kocyki made by natura ;) Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 tak gorace kocyki polecam 100% welny bez zadnych domieszek:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ewelinabuck napisał(a):o widze ze ty tez taka niedobra ja karmie psy whiskasem i kitekatem moje psiaki rechocza , szczekaja i mialcza a tak nawiasem to mialam kiedys duzo psow to je przekarmialam i miesko i tluszcz pozniej mialam a skorki sprzedawalam na stadionie dziesieciolecia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jessuu... Moja biedna Owieczka i Wilk... :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='ewelinabuck']a to fotki z dzisiejszego ranka Bakunio pilnuje swojej Pańci... :loveu: Quote
Alka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 wow, super przytulanki :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 a to zdjecia z wieczora dzisiejszego na podworku jeszcze jak bylo - 15 :evil_lol: owieczka pozera wilka Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='ewelinabuck']a to zdjecia z wieczora dzisiejszego na podworku jeszcze jak bylo - 15 :evil_lol: Hihi chyba mi sie pokickalo...... toz to owiecka pozera wilka?:roll::roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madzia - zemsta Owcy. :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ewelinabuck napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co sie tak szczerzysz??:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts