Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nerul']Dzień Doberek Ewelina, Buck i Chaps :loveu: ! To co wy sie znacie na zywo (chodzi mi Mateusz i Ewelina)? Ale superowo :D

no znamy sie ,znamy:multi:

[quote name='matusz5']tak, znamy się, znamy:diabloti:

tylko z widzenia:evil_lol:

hahahhahhahhahahahahaahahh:diabloti: :diabloti:

[quote name='Nerul']A jak inaczej macie sie znac coo xD? Ostróda jest niedaleko Goleniowa czy jak xD?

drugi koniec polski:eviltong:

[quote name='matusz5']prawie 500 km, ale to dla nie był nie problem tyle przejechać

hehehe:diabloti:

dla mnie tez nie bylo problemu tluc sie pociagiem 8 godz do Ostrody ostatnio;) :diabloti:

[quote name='Nerul']Mateusz jakie poswiecenie- cudownie xD Tez bym tak chciala niestety narazie niemam mozliwosci takich wyjazdow w polske pewnie w przyszlosci tak bedzie ;) Wpadne tam do Goleniowa :D:D

zapraszam:cool3:

[quote name='Kooikerka']Ewelinka jestem w trakcie namawiania rodziców :D Jak dobrze pójdzie zobaczymy się w najbliższą sobotke :D

ja mam seminarium w sobote i niedziele;) wiec mnie nie bedzie ,mozemy sie spotkac w przyszlym tyg

[quote name='Daisunia']w takim razie Ewelinka ja sie pisze na niedziele ale wiesz ze to zalezy od mojego autka :cool3:

wiem wiem ale jak cos to tak po poludniu spotknko;)

Posted

[quote name='Daisunia']Ok ;)
jeszcze się dokladniej umowimy

Hey hey, a do Bogusiowej na spacerek to nie łaska zajechać :diabloti: :lol: ;)

Ewka może na zakole dzisiaj? ;) ;) ;)

PS. Ewelina, skoro umawiasz się z Daysy na niedzielę to na agility nie jedziesz?

Posted

jadem jadem ale spacerek jak co to po poludniu by sie odbyl:cool3:

a Daisy z boogie nie wiadomo czy by sie polubily bo Zu to wojownicza ksiezniczka:cool3:

nie nie idem dzis na zakole nie chce mi sie

Posted

Dzień dobry Ewelinko :multi:

A ja sobie chcę, żebyś Ty z Buckiem przyjechała do nas do Rzeszowa, o! :mad: Z Chapsikiem najlepiej też. Hotelik znajdzie się na pewno, mam nadzieję, że chociaż jakiś nie drogi (chyba, że gustujesz w luksusach 8)) i wybralibyśmy się z ekipą rzeszowską na spacerek :iloveyou:

A teraz proszę o zdjęcia :multi:

PS. Śliczny bannerek :iloveyou:

Posted

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:multi: :multi: :multi: :multi: Mateusz tez bedzie wiec szukaj nas ..zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz wstaw jeszcze swoje fotko u siebie;)

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
wyślę Ci na PW zdjęcie

Ja też proszę fotke na pv :eviltong: :lol: :eviltong:

[quote name='ewelinabuck']zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz[/guote]

Ewelina nie tylko ty tam będziesz miała lustro :p

No mnie poznacie przy ringu na gr hodowlaną ;) 3 borderki :cool1:

Posted

palma napisał(a):
Ja też proszę fotke na pv :eviltong: :lol: :eviltong:

[quote name='ewelinabuck']zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz[/guote]

Ewelina nie tylko ty tam będziesz miała lustro :p

No mnie poznacie przy ringu na gr hodowlaną ;) 3 borderki :cool1:

bedzie też twoja bratnia dusza