ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='matusz5']ooo nowy podpis !! śliczny !! :loveu: dzieki;) [quote name='Helga_psiaki']witanko porankowe:) witamyyyyyyyyy Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Nerul']Dzień Doberek Ewelina, Buck i Chaps :loveu: ! To co wy sie znacie na zywo (chodzi mi Mateusz i Ewelina)? Ale superowo :D no znamy sie ,znamy:multi: [quote name='matusz5']tak, znamy się, znamy:diabloti: tylko z widzenia:evil_lol: hahahhahhahhahahahahaahahh:diabloti: :diabloti: [quote name='Nerul']A jak inaczej macie sie znac coo xD? Ostróda jest niedaleko Goleniowa czy jak xD? drugi koniec polski:eviltong: [quote name='matusz5']prawie 500 km, ale to dla nie był nie problem tyle przejechać hehehe:diabloti: dla mnie tez nie bylo problemu tluc sie pociagiem 8 godz do Ostrody ostatnio;) :diabloti: [quote name='Nerul']Mateusz jakie poswiecenie- cudownie xD Tez bym tak chciala niestety narazie niemam mozliwosci takich wyjazdow w polske pewnie w przyszlosci tak bedzie ;) Wpadne tam do Goleniowa :D:D zapraszam:cool3: [quote name='Kooikerka']Ewelinka jestem w trakcie namawiania rodziców :D Jak dobrze pójdzie zobaczymy się w najbliższą sobotke :D ja mam seminarium w sobote i niedziele;) wiec mnie nie bedzie ,mozemy sie spotkac w przyszlym tyg [quote name='Daisunia']w takim razie Ewelinka ja sie pisze na niedziele ale wiesz ze to zalezy od mojego autka :cool3: wiem wiem ale jak cos to tak po poludniu spotknko;) Quote
Paula&Goofi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Okej :) Zapraszam do galerii goofiego bo nowe zdjęcia! ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzien dobry :multi: Śliczny bannerek :iloveyou: Quote
Daisunia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='ewelinabuck'] wiem wiem ale jak cos to tak po poludniu spotknko;) Ok ;) jeszcze się dokladniej umowimy Quote
BooBC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Daisunia']Ok ;) jeszcze się dokladniej umowimy Hey hey, a do Bogusiowej na spacerek to nie łaska zajechać :diabloti: :lol: ;) Ewka może na zakole dzisiaj? ;) ;) ;) PS. Ewelina, skoro umawiasz się z Daysy na niedzielę to na agility nie jedziesz? Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 jadem jadem ale spacerek jak co to po poludniu by sie odbyl:cool3: a Daisy z boogie nie wiadomo czy by sie polubily bo Zu to wojownicza ksiezniczka:cool3: nie nie idem dzis na zakole nie chce mi sie Quote
BooBC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ale agility nie ma być czasem cały dzionek ? PS. Wiesz że Boogie jest uległą suką ;) Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 raczej nie ma byc caly dzionek;) Quote
psiulka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry Ewelinko :multi: A ja sobie chcę, żebyś Ty z Buckiem przyjechała do nas do Rzeszowa, o! :mad: Z Chapsikiem najlepiej też. Hotelik znajdzie się na pewno, mam nadzieję, że chociaż jakiś nie drogi (chyba, że gustujesz w luksusach 8)) i wybralibyśmy się z ekipą rzeszowską na spacerek :iloveyou: A teraz proszę o zdjęcia :multi: PS. Śliczny bannerek :iloveyou: Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 z dwoma psami pociagiem nie mam jak;) ;) :-( a foteczki pewnie kiedys beda ale nie dzisiaj;) Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ewka będziesz na wystawie z Poznaniu, prawda?? w listopadzie Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:multi: :multi: :multi: :multi: Mateusz tez bedzie wiec szukaj nas ..zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz wstaw jeszcze swoje fotko u siebie;) Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 oki to sie podziele z Mateuszem zdjeciem;) Quote
Matusz Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No będziemy, poznasz nas na pewno ;) Na razie szukamy noclegu z soboty na niedziele ;) Quote
psiulka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='ewelinabuck']z dwoma psami pociagiem nie mam jak;) ;) :-( a foteczki pewnie kiedys beda ale nie dzisiaj;) No to chociaż z jednym :modla: Quote
ewelinabuck Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 jak bede miala kaske na podroz i na hotelik to sie wybiore;) Quote
BooBC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a):wyślę Ci na PW zdjęcie Ja też proszę fotke na pv :eviltong: :lol: :eviltong: [quote name='ewelinabuck']zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz[/guote] Ewelina nie tylko ty tam będziesz miała lustro :p No mnie poznacie przy ringu na gr hodowlaną ;) 3 borderki :cool1: Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 palma napisał(a):Ja też proszę fotke na pv :eviltong: :lol: :eviltong: [quote name='ewelinabuck']zapewne razem gdzies bedziemy lazic i miec duzy aparat wiec nas poznasz[/guote] Ewelina nie tylko ty tam będziesz miała lustro :p No mnie poznacie przy ringu na gr hodowlaną ;) 3 borderki :cool1: bedzie też twoja bratnia dusza Quote
Recommended Posts