martavantos Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ale po co ona tu zaglada to chyba nie jej galeria i niech mnie lepiej nie wkurza bo mam jeszcze mało postów na koncie:diabloti: :cool: Sorry ewka sama rozumiesz nasza sytuacje Quote
Daisunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mam proźbę - :offtopic: :offtopic: prosze piszcie na PW a nie w galerii Quote
martavantos Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mam takie pytanko czy ktos zna moderatoratutaj ??? Ja moge wszystkich tolerowac ale nie ja . KONIEC . a te zdjatka to z lasku z basiorkiem i chapem????????/;) Quote
Daisunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 o widze ze Chapsowi nosek też zrobil sie rozowiutki :lol: ( i zapraszam do naszej galeryjki sa nowe fotki ;)) ) Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Gabryjella napisał(a):Ciekawe co tam leżało, że one tak zgodnie w jedną strone patrzą?:lol: no jak to co ciasteczka:cool3: Quote
Daisunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ewelinabuck napisał(a):no jak to co ciasteczka:cool3: hehehehe :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 tam lezal sloik z ciasteczkami:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :multi: no prosze ferie i zaraz są foteczki ;) Quote
ewelinabuck Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 w niwdziele bedzie wiecej foteczek :evil_lol: Quote
martavantos Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 kiedt beda basiowe i vantkowe zdjatka chyba nigdy oni sie tak kochaja;) Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 wykopalam jakies stare zdjecie moj malpiszon:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 no ładnie !!! mnie sie tu obrywa wałkiem po glowie, a tu zdjec jak na lekarstwo !!! teraz ja troche pogroze i o wiecej fotek prosze !! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 grozi mi ale jak jest - 10 na dworze pada mrzawa ktora zamarza w locie to trudno o foty:evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ładnie !!! mnie sie tu obrywa wałkiem po glowie, a tu zdjec jak na lekarstwo !!! teraz ja troche pogroze i o wiecej fotek prosze !! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No prosze bardzo :lol: :lol: Widze, że teraz w galeri będzie kryminalnie i krwawo, jak każdy będzie z pałkami biegał, zeby fotki wymusić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ewelinabuck napisał(a):grozi mi ale jak jest - 10 na dworze pada mrzawa ktora zamarza w locie to trudno o foty:evil_lol: Eeee....tam no to poprosimy te domowe foty:evil_lol::mad::mad::mad::mad: Reszta jest super, a jaki Buck ma dluuugi jezor:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='ewelinabuck']grozi mi ale jak jest - 10 na dworze pada mrzawa ktora zamarza w locie to trudno o foty:evil_lol: Ty się tam pogodą nie wymiguj :mad: :mad: jak jest zimno to dom pozostał :lol: :lol: ja zrobilam wczoraj koło 50 fotek w domku :lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Haha Daguś, Ciebie w foceniu to chyba nikt nie pobije :evil_lol: :evil_lol: jeszcze troche to na imageshack i fotosik'u dadzą ci karte stałęgo klienta :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 jak bedziecie chcieli wiecej fot to was zjem co dwie glowy to nie jedna:evil_lol: a to moja mama:evil_lol: :evil_lol: :lol: :crazyeye: :cool3: :evilbat: :biggrina: :smhair2: :smhair2: :lying: podziel sie posilkiem Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ;) ale z Chapsia straszyciel :evil_lol: A któż to ten mały sympatyczny kawaler na fotce z Buckim ;) a mama fajna babeczka :p Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 ten maly kawaler to moj 8 letni brat:angryy: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ewelinabuck napisał(a):ten maly kawaler to moj 8 letni brat:angryy:czyżby nie był sympatyczny :roll::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 alu a ktory mlodszy brat jest sympatyczny:angryy: :angryy: to wrecz ciezki przypadek:evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ewelinabuck napisał(a):alu a ktory mlodszy brat jest sympatyczny:angryy: :angryy: to wrecz ciezki przypadek:evil_lol: Haha to już wiem co o mnie mysli moja starsza siostra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts