Matusz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ewelina ja jutro widzę foty obstrzyżonej łowieczki !!:mad::mad: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 oo jaka grozba a szantazu nie ma??????????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ewelinko pewnie ze bysmy sie poznały- chociaz bylismy tam tylko 30 minut to zawsze cos prawda ;)? No a ja wrocilam z wypoczynku, dzisiaj po wystawie i czuje sie cudownie. Aparat juz mam do dyspozycji cały czas i zabieram sie za foty moich ulubionych krajobrazow i... chomików :cool3: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 heheh no czekam na foteczki;) ;) ;) nastepnym razem jezeli bedzie taka okazja to napewno sie poznamy;) Quote
Coffee&Nera Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hmmm pewnie bedzie to za rok :( A co do zdjęc- jak myslisz mozna załozyc fotobloga ale tylko zeby wklejac zdjęcia ale niekoniecznie z psami? Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ewelinabuck napisał(a): witaj goniu:loveu: No prosze tutaj tez cieplo witają :loveu: - a moje urodziny dopiero w przyszłym roku są :lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):mysle ze tak;) ;) ;) ;) ;) No to skoro tak to zaraz sie spodziewajcie mojej galeryjki moich zdjęć (nawet niewiem czy to mozna do amatorstwa podstawowego nazwac :diabloti: ) :cool3: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 oj gonia gonia bo my sie wszyscy lubimy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dobranocka wszystkim a to specjalnie dla goniastego ludka Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='ewelinabuck']oj gonia gonia bo my sie wszyscy lubimy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a to specjalnie dla goniastego ludka No prosze, w zyciu bym nie pomyslala, ze mnie wszyscy lubia :razz: Kurcze jaka ja fajna :loveu: :evil_lol: Goniasty Ludek dziekuje za anolka na ksiezycu :loveu: :loveu: Kolorowych Snów zyczy :loveu: Quote
Matusz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No prosze, w zyciu bym nie pomyslala, ze mnie wszyscy lubia :razz: Kurcze jaka ja fajna :loveu: :evil_lol: Goniasty Ludek dziekuje za anolka na ksiezycu :loveu: :loveu: Kolorowych Snów zyczy :loveu: a tak w ogóle to ja bym chciał zobaczyć jak wygląda goniasty ludek !!:diabloti::diabloti: wstaw swoje zdjęcie an azulkowym watku :D plisss Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 ja tez zycze kolorowych snow:multi: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 witamy witamy dzis zapowiadam foteczki owcy przed ,po kapieli,przed strzyzeniem ,po strzyzeniu:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']witamy witamy dzis zapowiadam foteczki owcy przed ,po kapieli,przed strzyzeniem ,po strzyzeniu:cool3: :cool3: :cool3: to ja czekam :) :D :D :multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 czekaj czekaj tatusiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):witamy witamy dzis zapowiadam foteczki owcy przed ,po kapieli,przed strzyzeniem ,po strzyzeniu:cool3: :cool3: :cool3: JUpi super, bedzie łowca :D Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Doberek Mamusia :evil_lol: Ja czekam także na fotencje łowieczki :iloveyou: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 oki za jakies 4 godzinki beda czekam az mi łowca wyschnie ;) Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):witamy witamy dzis zapowiadam foteczki owcy przed ,po kapieli,przed strzyzeniem ,po strzyzeniu:cool3: :cool3: :cool3: huraaa bedzie metamorfoza :cool3: niech schnie szybko :razz: bo my tu czekamy na fotki :p pozdrawiam Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']http://pl.youtube.com/watch?v=hARCrgRO1nM http://pl.youtube.com/watch?v=RsBE4SrvcSs milego ogladania:lol: Wreszcie :multi: Czemu te filmiki takie krótkie :mad: :mad: [quote name='ewelinabuck']:loveu: :loveu: oo nerul szkoda ze nie mialam do ciebie telefonu to bysmy sie poznaly;) witaj goniu:loveu: A może Ty się zjawisz w Rzeszowie? :cool3: Tak wogóle to Dzień dobry :loveu: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 jezeli mnie ktos przenocuje z wilkiem to czemu nie przeciez to tylko 700 km:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 U mnie pewnie by się wszystko zmieściło, ale: 1) nie mam ogrodzenia xP 2) Cziks jest agresor :diabloti: A jakiś hotelik może? :cool3: Quote
Recommended Posts