Helga&Ares Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Napisał ewelinabuck tak sama strzyge;-) klękajcie narody:modla: co prawda ja się udzielam przy obcinaniu Sznaucera, ale Twoja Pudel po strychaniu wygląda jakby wyszła z prawdziwego salonu groomerskiego:loveu: Quote
Olynda Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 super fotki ;D. Ewus mamy talent lol2. mateusz nie rozumiem twojej aluzji ;P to taka aprobata ?! ;P "w tym przypadku zgadza sie ze pies podobny do wlasciecla." ej ze niby taa piekna jestem? ;P mateusz nie pochlebiaj mi lol2. fajne zdjecia w locie chapka. wszedzie te owce i barany ;P i te oczyska wpatrzone we mnie w slalomie bucka . najpiekniejsze. i skacząca tasha ;P piekne. fajny aparacik. to był moj debiut z takim sprzetem. dzieki ewelinka. ;D. czekamy na wiecej ;D Quote
Olynda Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 super fotki ;D. Ewus mamy talent lol2. mateusz nie rozumiem twojej aluzji ;P to taka aprobata ?! ;P "w tym przypadku zgadza sie ze pies podobny do wlasciecla." ej ze niby taa piekna jestem? ;P mateusz nie pochlebiaj mi lol2. fajne zdjecia w locie chapka. wszedzie te owce i barany ;P i te oczyska wpatrzone we mnie w slalomie bucka . najpiekniejsze. i skacząca tasha ;P piekne. fajny aparacik. to był moj debiut z takim sprzetem. dzieki ewelinka. ;D. czekamy na wiecej ;D Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 olcia 2 razy to samo napisałaś :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Olynda Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wlasnie widze. potem mateusz i ewa to usune. bo teraz cos sie stalo ze nie moge usunąć. net sie jeb. rypie sie. Quote
ewelinabuck Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Helga_psiaki napisał(a):klękajcie narody:modla: co prawda ja się udzielam przy obcinaniu Sznaucera, ale Twoja Pudel po strychaniu wygląda jakby wyszła z prawdziwego salonu groomerskiego:loveu: dzieki helga az mi glupio ja tam talentu nie mam a tu takie pochlebstwa:oops: :oops: :oops: ..bardzo lubie strzyc psiaki,,dziekuje ze komus sie to podoba Olcia&Tasha napisał(a):super fotki ;D. Ewus mamy talent lol2. mateusz nie rozumiem twojej aluzji ;P to taka aprobata ?! ;P "w tym przypadku zgadza sie ze pies podobny do wlasciecla." ej ze niby taa piekna jestem? ;P mateusz nie pochlebiaj mi lol2. fajne zdjecia w locie chapka. wszedzie te owce i barany ;P i te oczyska wpatrzone we mnie w slalomie bucka . najpiekniejsze. i skacząca tasha ;P piekne. fajny aparacik. to był moj debiut z takim sprzetem. dzieki ewelinka. ;D. czekamy na wiecej ;D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shangri_la Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 śliczne fotki z frisbee :cool3: :turn-l: http://images28.fotosik.pl/61/9b330707ad3988c9.jpg i gratuluje talentu fryzjerskiego ;) pozdrawiam Quote
anetta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :multi: obejralam foty z Ostrody :loveu: Jak tam zielono :loveu::loveu: A festiwal boski :loveu: Widzialam w tv, ale na zywo musialo byc jeszcze fajniej :loveu::loveu: Mati, a wiesz ze dzis lub od dzis (nie pamietam) jest festiwal regge...?:razz: Dzis w Tv w "Pytaniu na sniadanie" mowili :lol::lol: Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='anetta']:multi: obejralam foty z Ostrody :loveu: Jak tam zielono :loveu::loveu: A festiwal boski :loveu: Widzialam w tv, ale na zywo musialo byc jeszcze fajniej :loveu::loveu: Mati, a wiesz ze dzis lub od dzis (nie pamietam) jest festiwal regge...?:razz: Dzis w Tv w "Pytaniu na sniadanie" mowili :lol::lol: wiem anetta ;) co roku u nas jest ten festiwal ;) bardzo blisko mnie ;) całe miasto należy do "dredowców" jak ja to mówie, ogólnie to bardzo róbię reagge :):loveu: Quote
ewelinabuck Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 zaluje ze nie zostalam na regge i na wystawe w Toruniu:-( Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='ewelinabuck'] [quote name='ewelinabuck'] [quote name='ewelinabuck'] Same śliczności!!! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 dzieki Asiczkowa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: za niedlugo dalsza czesc fotek bedzie:cool3: Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ooo, nowe foteczki !! :multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 to juz koniec foteczek milego ogladania:multi: Quote
ewelinabuck Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 dzieki Mati:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts