ewelinabuck Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 jejku dzieki Mati ,u ciebie coraz to nowe zdolnosci som:diabloti: Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):jejku dzieki Mati ,u ciebie coraz to nowe zdolnosci som:diabloti: nie ma za co Ewelino:diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 palma napisał(a):Czym zapisujesz obrazki Mateusz? Bo zepsuła Ci się jakość bardzo, jeśli irfanem mogę Ci podpowiedzieć jak tego uniknąć ;) Bo zrobiły się takie ''szumy'' :D :D :D Mi tez mozesz powiedziec bo uzywam Irfana :p Ewelina, czemu takie male te foty? :( Quote
ewelinabuck Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 a jakos tak nie wiem nastepnym razem beda wieksze;) Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no właśnie Ewelina, następnym razem majom być 640x480 :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 bendom:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ale nie wiem kiedy bo nie zaslugujecie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool1: Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale nie wiem kiedy bo nie zaslugujecie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool1: zasługujemy !! :evil_lol::evil_lol::cool1::cool1: Quote
Matusz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a gdzie przeróbki dla mnie ??:mad::shake::shake: jeszcze chciałbym jakieś avki, bo ten mi się już znudził... ale dużo bym chciał tych avków, żeby któryś mi się spodobał :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 a ty w szczegolnosci nie zaslugujesz ooooooo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ni ma zdjec:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 anetta napisał(a):Mi tez mozesz powiedziec bo uzywam Irfana :p Mateusz nie wyraził chęci, ale ja chętnie wytłumaczę Tobie :D Tylko nie wiem czy masz ten sam problem co Mateusz ... jakość wstawianego av'ka była kiepska, gdyż były szumy ... zapisując obrazek przez irfana musisz nacisnąć zapisz jako i wyświetli się ramka ... naciśnij opcje ... i to jest właśnie ta jakość ... zrób na 100 i będzie o niebo lepiej ;) Ale widzę że Mateusz poprawił ? Nie ma szumów już :D Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):Mateusz nie wyraził chęci, ale ja chętnie wytłumaczę Tobie :D Tylko nie wiem czy masz ten sam problem co Mateusz ... jakość wstawianego av'ka była kiepska, gdyż były szumy ... zapisując obrazek przez irfana musisz nacisnąć zapisz jako i wyświetli się ramka ... naciśnij opcje ... i to jest właśnie ta jakość ... zrób na 100 i będzie o niebo lepiej ;) Ale widzę że Mateusz poprawił ? Nie ma szumów już :D ja nie używam tego program na i coś :roll: a i od początku nie było żadnych szumów:roll: palemka okulista się kłania:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Były szumy były ;) A jakiego programu używasz, pochwal się :diabloti: Przyjrzyj się nawet teraz ... wokół płomyczków i pudla są takie pixele ... heh chyba musze wymienić monitor jak tylko ja widzę :roll: :lol: :diabloti: Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):Były szumy były ;) A jakiego programu używasz, pochwal się :diabloti: Przyjrzyj się nawet teraz ... wokół płomyczków i pudla są takie pixele ... heh chyba musze wymienić monitor jak tylko ja widzę :roll: :lol: :diabloti: nie ma żadnych pixli.. wymień monitor:evil_lol::evil_lol: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 To jest zrzut ekranu tego ava pod lupą .... i ja go widzę tak :lol: :eviltong: Chodzi mi o tą mgiełke, ona nie jest tak widoczna, ale ja widzę Heh :lol: :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a): Przyjrzyj się nawet teraz ... wokół płomyczków i pudla są takie pixele ... heh chyba musze wymienić monitor jak tylko ja widzę :roll: :lol: :diabloti: To ja chyba też monitor wymienię :lol: bo najbardziej widzę w nogach pudla :p Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):To ja chyba też monitor wymienię :lol: bo najbardziej widzę w nogach pudla :p To kiedy idziemy do jakiegoś sklepu komputerowego :cool3: :lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):To kiedy idziemy do jakiegoś sklepu komputerowego :cool3: :lol: :evil_lol: :eviltong: idźcie, idźcie :evil_lol::evil_lol: jeszcze dziś Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oj Mati :roll: Tu masz porównanie .... z lewej zapisane przez Ciebie, a z prawej przezemnie, jak mi teraz powiesz że nie ma różnicy to nie wiem ... chyba naprawdę wymienię monitor :lol: Chcę Ci tylko podpowiedzieć, jakbyś nie był taki uparty to wiele rzeczy mogłabym Ci powiedzieć jak zrobić ... co ty myślisz że ja mam jakiś super program ... te super to są na xp .... a ja wolę 98 :D :D :D Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jak powiększyłaś tysiąc raz to nie dziwne...:roll: idź mowie wymień monitor !:evil_lol: Quote
BooBC Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A moje chyba też jest powiększone co ? ? ? A u mnie nie widać jakoś .... :roll: Quote
anetta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 palma napisał(a):Tylko nie wiem czy masz ten sam problem co Mateusz ... jakość wstawianego av'ka była kiepska, gdyż były szumy ... zapisując obrazek przez irfana musisz nacisnąć zapisz jako i wyświetli się ramka ... naciśnij opcje ... i to jest właśnie ta jakość ... zrób na 100 i będzie o niebo lepiej ;) Ajjj, myslalam ze piszesz o fotach ktore Mati wstawil ;) No patrz, a ja nigdy tego nie uzywalam :lol::lol::o bo nie wiedzialam ze cos takiego tam sie kryje :eviltong: A co to ava to ja widze roznice i to duza :eviltong: Mati, jestes w mniejszosci :eviltong: Quote
Recommended Posts