Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

palma napisał(a):
Czym zapisujesz obrazki Mateusz?
Bo zepsuła Ci się jakość bardzo, jeśli irfanem mogę Ci podpowiedzieć jak tego uniknąć ;) Bo zrobiły się takie ''szumy'' :D :D :D

Mi tez mozesz powiedziec bo uzywam Irfana :p

Ewelina, czemu takie male te foty? :(

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ale nie wiem kiedy bo nie zaslugujecie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool1:

zasługujemy !! :evil_lol::evil_lol::cool1::cool1:

Posted

a gdzie przeróbki dla mnie ??:mad::shake::shake:

jeszcze chciałbym jakieś avki, bo ten mi się już znudził... ale dużo bym chciał tych avków, żeby któryś mi się spodobał :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

anetta napisał(a):
Mi tez mozesz powiedziec bo uzywam Irfana :p

Mateusz nie wyraził chęci, ale ja chętnie wytłumaczę Tobie :D

Tylko nie wiem czy masz ten sam problem co Mateusz ... jakość wstawianego av'ka była kiepska, gdyż były szumy ... zapisując obrazek przez irfana musisz nacisnąć zapisz jako i wyświetli się ramka ... naciśnij opcje ... i to jest właśnie ta jakość ... zrób na 100 i będzie o niebo lepiej ;)

Ale widzę że Mateusz poprawił ? Nie ma szumów już :D

Posted

palma napisał(a):
Mateusz nie wyraził chęci, ale ja chętnie wytłumaczę Tobie :D

Tylko nie wiem czy masz ten sam problem co Mateusz ... jakość wstawianego av'ka była kiepska, gdyż były szumy ... zapisując obrazek przez irfana musisz nacisnąć zapisz jako i wyświetli się ramka ... naciśnij opcje ... i to jest właśnie ta jakość ... zrób na 100 i będzie o niebo lepiej ;)

Ale widzę że Mateusz poprawił ? Nie ma szumów już :D

ja nie używam tego program na i coś :roll:

a i od początku nie było żadnych szumów:roll: palemka okulista się kłania:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Były szumy były ;) A jakiego programu używasz, pochwal się :diabloti:

Przyjrzyj się nawet teraz ... wokół płomyczków i pudla są takie pixele ... heh chyba musze wymienić monitor jak tylko ja widzę :roll: :lol: :diabloti:

Posted

palma napisał(a):
Były szumy były ;) A jakiego programu używasz, pochwal się :diabloti:

Przyjrzyj się nawet teraz ... wokół płomyczków i pudla są takie pixele ... heh chyba musze wymienić monitor jak tylko ja widzę :roll: :lol: :diabloti:

nie ma żadnych pixli.. wymień monitor:evil_lol::evil_lol:

Posted

To jest zrzut ekranu tego ava pod lupą .... i ja go widzę tak :lol: :eviltong: Chodzi mi o tą mgiełke, ona nie jest tak widoczna, ale ja widzę Heh :lol: :eviltong:

Posted

palma napisał(a):

To ja chyba też monitor wymienię :lol: bo najbardziej widzę w nogach pudla :p

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
To ja chyba też monitor wymienię :lol: bo najbardziej widzę w nogach pudla :p

To kiedy idziemy do jakiegoś sklepu komputerowego :cool3: :lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

palma napisał(a):
To kiedy idziemy do jakiegoś sklepu komputerowego :cool3: :lol: :evil_lol: :eviltong:

idźcie, idźcie :evil_lol::evil_lol: jeszcze dziś

Posted

Oj Mati :roll:

Tu masz porównanie .... z lewej zapisane przez Ciebie, a z prawej przezemnie, jak mi teraz powiesz że nie ma różnicy to nie wiem ... chyba naprawdę wymienię monitor :lol:

Chcę Ci tylko podpowiedzieć, jakbyś nie był taki uparty to wiele rzeczy mogłabym Ci powiedzieć jak zrobić ... co ty myślisz że ja mam jakiś super program ... te super to są na xp .... a ja wolę 98 :D :D :D

Posted

palma napisał(a):

Ajjj, myslalam ze piszesz o fotach ktore Mati wstawil ;)
No patrz, a ja nigdy tego nie uzywalam :lol::lol::o bo nie wiedzialam ze cos takiego tam sie kryje :eviltong:

A co to ava to ja widze roznice i to duza :eviltong: Mati, jestes w mniejszosci :eviltong: