ewelinabuck Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 nooo i tak........ kotke zawozimy do babci dlatego ze chapsik nam jeczy caly sie trzesie no i chce zjesc koteczka:placz: musi byc caly czas oddzielony i siedzi u gory domku bo mamy 2 pietrowy a kicia na dole ........Chaps nie jest zadowolony dlatego ze nie moze nam towarzyszyc podczs sniadania czy obiadu :-( dlatego zdecydowalismy ze u babci bedzie jej lepiej chociaz do nas sie bardzo przyzwyczaila........obiecuje co jakis czas foteczki FIonki jak jej sie mieszka w nowym domku;) Quote
ewelinabuck Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Rinuś']oj dziękuję :loveu::loveu::loveu: w końcu ktoś zauważył że ma nową obrożę :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: ja juz dawno widzialam:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja juz dawno widzialam:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taa ciekawe gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chaps jest głodny i chciałby zjeść kota :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 wstawiam zdjecia kici jeszcze przed kapiela czyli w sumie 1.5 dnia w naszym domu;) dzisiaj porobie jej nowe fotki:loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Rinuś']taa ciekawe gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chaps jest głodny i chciałby zjeść kota :evil_lol: ojjj ja cie wszedzie znajde:eviltong: :eviltong: :eviltong: na temacie z obrozkami:cool3: :eviltong: taaaaaa on wiecznie glodny:cool1: ale u mojej babci kicia bedzie miala bardzo dobrze :multi: Quote
BooBC Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jaki ślicznyyyyy .... !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Imię pasuje do kici. Fionka jest śliczna!!! Taka ładniutka dziewczyneczka... Pzdr. Quote
psiulka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ewelinabuck']nie chce mi sie szukac:cool3: :eviltong: Obiecałaś :placz: Czyja to kotka? :razz: Quote
Matusz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='psiulka']Obiecałaś :placz: Czyja to kotka? :razz: to już Eweliny kotka ;) przygarnięta przez jej rodziców trzeba czytać uważnie bo Ewelina o tym pisała:diabloti::diabloti: "oj ta młodzież dzisiejsza":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No to jak Wy produkujecie tyle stron to nie da się nadążyć :shake: Quote
Matusz Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='psiulka']No to jak Wy produkujecie tyle stron to nie da się nadążyć :shake: hehehe, racja :eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: ja spadam, dobranocka :bye: Quote
ewelinabuck Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 to psiulko podaj mi meila albo odezwij sie na gg:cool3: ;) Quote
psiulka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 9529740 ^^ Napisz Ty bo ja mam tlena i nie mam jak zidentyfikować przez dogo Twojego nr ;) Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 boski avatar!! zdradź jak go zrobiłaś,bo bardzo oryginalnie wygląda :loveu: Quote
BooBC Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hihihih to moja słodka tajemnica, ja mam borderkowy, a Ewcia pudelkowy :D :D :D Quote
ewelinabuck Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 fotek ni budziet :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: doberek wszystkim tak wogole;) a dlatego nie bedzie fotek bo prawie nikt nie zaglada na moja galerie:roll: Quote
ewelinabuck Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ale sie nie wpisujecie:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
BooBC Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ewelina ty jedziesz do Koszalina? Próbuję się dodzwonić od rana i nie odbierasz, tego autobusu nie ma, on w niedziele nie kursuje, nie mam czym dojechać do Szczecina :-( :placz::placz::placz::placz::placz::-( Quote
Recommended Posts