ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 kluj kluj sroczka kaszeke wazyla ..temu dala na lyzeczke ,temu dala na miseczke ..a temu nic nie dala i frrrrrr odleciala:diabloti: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 matusz5 napisał(a):Chapek jest Eweliny i MÓJ :) :diabloti::diabloti::diabloti: No to mnie teraz rozbawiłeś :turn-l: :lol: :turn-l: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 O dziękuję bardzo.:obrazic: To juz prędzej zgodze sie, ze jest Palmy o! :evil_lol: Bo ona ma argumenty nie do zbicia! Skoro sie mnie nie bierze pod uwage! :obrazic: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 O ... bo gonia ma racje ... jest goni i mój :diabloti: :eviltong: Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 nie !! Chapek jest mój i Eweliny ;) Ja mam taki argument bo i Ewelina Chapka bardzo kochamy i ze wzajemnością, co np potwierdza to , że Chapek za mną tęsknił jak pojechałem i ja za nim też nie wierzycie to zapytajcie Eweliny :) Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 matusz5 napisał(a):nie !! Chapek jest mój i Eweliny ;) Ja mam taki argument bo i Ewelina Chapka bardzo kochamy i ze wzajemnością, co np potwierdza to , że Chapek za mną tęsknił jak pojechałem i ja za nim też nie wierzycie to zapytajcie Eweliny :) swiete slowa Mati Chapek nie chcial jesc nawet zwymiotowal i jak odprowadzilam Matiego na pociag i wrocilismy do domu to chapek pobiegl do pokoju tam gdzie spal mati i wszystko obwachal i sie polozyl na lozku Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No ale masz dowody :turn-l: Chapek tak z grzeczności :diabloti: :eviltong: :diabloti: Wiesz ewentualnie z gonią damy Ci te 50% [Ewka bez skojarzeń proszę :diabloti: :evil_lol: :lol: ] Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Obrażam się, ze sie o mnie juz zupelnie nie pamięta. :obrazic: A będziecie kiedyś chcieli Krowę o!!!!! :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 chapek jest w 99.9999999999% moj a reszta wasz czyli chapsiowe wlosy:evil_lol: :eviltong: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A właśnie gonia masz racje, bierzcie sobie owce, ja mam swoją krówke i o !!! Gonia to jak strzelamy m focha ? :PROXY5::obrazic: Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):swiete slowa Mati Chapek nie chcial jesc nawet zwymiotowal i jak odprowadzilam Matiego na pociag i wrocilismy do domu to chapek pobiegl do pokoju tam gdzie spal mati i wszystko obwachal i sie polozyl na lozku racja !!! :D :D święte słowa :diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 nikt nie bierze owcy i koniecccccccc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: owca jest moja i Mateusza;) :diabloti: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dobra Ewka, ja sobie to zapiszę w kalendarzu :shake: Rozdzielać taką wielką miłość, biedna Boogie ... łamiecie mojej krówce serce :-( :shake: :placz: Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):nikt nie bierze owcy i koniecccccccc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: owca jest moja i Mateusza;) :diabloti: tak, i tak ma być ;) :diabloti: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Nie ma obrażam się :obrazic: :obrazic: :obrazic: A tobie Ewka nigdy nie fundnę już takich spacerów przez pokrzywy :evil_lol: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 palma napisał(a):A właśnie gonia masz racje, bierzcie sobie owce, ja mam swoją krówke i o !!! Gonia to jak strzelamy m focha ? :PROXY5::obrazic: Jasne, że tak :obrazic::obrazic: Niech sobie wezmą tą Owcę! Biorę swoją Krowkę i tyle tu po mnie :obrazic: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ojjjjjjjjjj Kara bedzie mi tego brakowalo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale pamietaj o naszym planie na wakacje albo ferie ..tydzien wypoczynku ;) :multi: Quote
anetta Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Nastepne co w zbozu lataja hahahaa :loveu: Ja nie powiem jak to wyglada :evil_lol::evil_lol: http://images29.fotosik.pl/27/633a14796e433390.jpg Brawo dla odwaznych rodzicow :lol: Palma, ten kotecek to ma takie zielone oczy czy cos z nimi robilas? :o Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A mnie to juz zupelnie nikt tutaj nie zauwaza :placz: :placz: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Przeróbka :diabloti: :evil_lol: :eviltong: No jak to wygląda :diabloti: Ja nie mam wyobraźni :diabloti: :evil_lol: Nie ma Ewka ... ja nigdzie z Tobą nie jadę :obrazic: Plany...? Pah i nie ma :obrazic: :diabloti: Gonia ... bidulko moja ja Cię widzę :buzi::glaszcze: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A tak naprawdę wiecie czyj jest Chapek? Ja wiem ... bo zmiejszam fotki i teraz już wiem .... Chapek jest JESS .... bo jak idziemy wszyscy na spacer to ona go bierze zawsze ... a tak to by tylko Buck szedł .... Więc Chapek jest JESS ... a tylko ktoś podważy moją wypowiedź :diabloti: :mad: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 palma napisał(a): Gonia ... bidulko moja ja Cię widzę :buzi::glaszcze: A jednak Ktoś! :multi: :multi: Łaa :multi: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 mam cos dla was na smaczka z dzisiejszego wypadu nad jezioro:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: jak bedziecie grzeczni to dostaniecie wiecej:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 śliczne :loveu: http://images28.fotosik.pl/27/1ce2291fd97e5a07med.jpg Mistrzostwo Ewelino Quote
Recommended Posts