Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie !! Chapek jest mój i Eweliny ;)

Ja mam taki argument bo i Ewelina Chapka bardzo kochamy i ze wzajemnością, co np potwierdza to , że Chapek za mną tęsknił jak pojechałem i ja za nim też

nie wierzycie to zapytajcie Eweliny :)

Posted

matusz5 napisał(a):
nie !! Chapek jest mój i Eweliny ;)

Ja mam taki argument bo i Ewelina Chapka bardzo kochamy i ze wzajemnością, co np potwierdza to , że Chapek za mną tęsknił jak pojechałem i ja za nim też

nie wierzycie to zapytajcie Eweliny :)

swiete slowa Mati Chapek nie chcial jesc nawet zwymiotowal i jak odprowadzilam Matiego na pociag i wrocilismy do domu to chapek pobiegl do pokoju tam gdzie spal mati i wszystko obwachal i sie polozyl na lozku

Posted

No ale masz dowody :turn-l:
Chapek tak z grzeczności :diabloti: :eviltong: :diabloti:

Wiesz ewentualnie z gonią damy Ci te 50% [Ewka bez skojarzeń proszę :diabloti: :evil_lol: :lol: ]

Posted

ewelinabuck napisał(a):
swiete slowa Mati Chapek nie chcial jesc nawet zwymiotowal i jak odprowadzilam Matiego na pociag i wrocilismy do domu to chapek pobiegl do pokoju tam gdzie spal mati i wszystko obwachal i sie polozyl na lozku

racja !!! :D :D święte słowa :diabloti::diabloti:

Posted

Dobra Ewka, ja sobie to zapiszę w kalendarzu :shake: Rozdzielać taką wielką miłość, biedna Boogie ... łamiecie mojej krówce serce :-( :shake: :placz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
nikt nie bierze owcy i koniecccccccc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: owca jest moja i Mateusza;) :diabloti:

tak, i tak ma być ;) :diabloti:

Posted

palma napisał(a):
A właśnie gonia masz racje, bierzcie sobie owce, ja mam swoją krówke i o !!! Gonia to jak strzelamy m focha ? :PROXY5::obrazic:

Jasne, że tak :obrazic::obrazic:
Niech sobie wezmą tą Owcę!
Biorę swoją Krowkę i tyle tu po mnie :obrazic:

Posted

Przeróbka :diabloti: :evil_lol: :eviltong:
No jak to wygląda :diabloti: Ja nie mam wyobraźni :diabloti: :evil_lol:

Nie ma Ewka ... ja nigdzie z Tobą nie jadę :obrazic: Plany...? Pah i nie ma :obrazic: :diabloti:

Gonia ... bidulko moja ja Cię widzę :buzi::glaszcze:

Posted

A tak naprawdę wiecie czyj jest Chapek? Ja wiem ... bo zmiejszam fotki i teraz już wiem .... Chapek jest JESS .... bo jak idziemy wszyscy na spacer to ona go bierze zawsze ... a tak to by tylko Buck szedł .... Więc Chapek jest JESS ... a tylko ktoś podważy moją wypowiedź :diabloti: :mad: :evil_lol: