ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 to juz ostatnie zdjecia z tej serii;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):nooo i stalooo sie..........mam obiad dla Bucka:diabloti: rodzice pojechali sobie do Kamienia pomorskiego no i lazili po miescie pozniej usiedli na lawce na mojego brata kolana wskoczyl malutki kociak szaro bialy taka chudzinka:-( no i moi rodzice przywiezli go ze soba do domu Buck naszczescie go jeszcze nie widzial a Chapek az sie caly trzesie i piszczy musi biedny w kagancu chodzic bo chce sie z koteczkiem pobawic :diabloti: moze jeszce wstawie fotki kocia ..no i oczyiscie zostaje u nas na zawsze;) Kotuch wiedzial do kogo wskoczyć na kolana hihi Kociak naprawdę zostaje? :cool3: Uch jaka piękna jest ta MOJA OWCA :evil_lol: :loveu: :loveu: http://images27.fotosik.pl/26/967dcc336b334fdb.jpg Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 śliczne te zdjęcia Ewka !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Ten Chapsik z tymi kwiatami w obroży przepięknie się prezentuje :loveu::loveu::loveu: a w zbożu jeszcze lepiej :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Kociak zostaje ;) tylko chapsik nie chce sie z nim zaprzyjaznic i musi byc oddzielony:( Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Kotuch wiedzial do kogo wskoczyć na kolana hihi Kociak naprawdę zostaje? :cool3: Uch jaka piękna jest ta MOJA OWCA :evil_lol: :loveu: :loveu: http://images27.fotosik.pl/26/967dcc336b334fdb.jpg przepraszam bardzo, owca jest moja ! :diabloti::mad::mad::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):Kociak zostaje ;) tylko chapsik nie chce sie z nim zaprzyjaznic i musi byc oddzielony:( Ewelina, potrzeba czasy, wierzę, że Chapsik zaprzyjaźni się z kocinką jak będzie miała na imię kotka? Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ewelinabuck napisał(a):Kociak zostaje ;) tylko chapsik nie chce sie z nim zaprzyjaznic i musi byc oddzielony:( No no :loveu: Czekamy zatem na zdjęcia nowego domonwika :p Uch, trzymam kciuki za kotuszka, zeby Chapsik jakoś się z nim dogadał. matusz5 napisał(a):przepraszam bardzo, owca jest moja ! :diabloti::mad::mad::loveu::loveu::loveu: Ehe, jasne! :placz: :placz: Moja :loveu: :loveu: :eviltong: Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No no :loveu: Czekamy zatem na zdjęcia nowego domonwika :p Uch, trzymam kciuki za kotuszka, zeby Chapsik jakoś się z nim dogadał. Ehe, jasne! :placz: :placz: Moja :loveu: :loveu: :eviltong: moja, moja :diabloti::diabloti::mad::mad: ja z Chapkiem spędziłem prawie 3 dni ;) jest mój, nawet za mną tęsknił jak odjeżdżałem, mój kochany Chapsik :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 matusz5 napisał(a):moja, moja :diabloti::diabloti::mad::mad: ja z Chapkiem spędziłem prawie 3 dni ;) jest mój, nawet za mną tęsknił jak odjeżdżałem, mój kochany Chapsik :loveu::loveu: I nie podzielisz się tak? :placz: :placz: Ok :obrazic: A to, że Cie Ewelinka przygarneła na 3 dni to inna sprawa o! :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Mam nadzieję, że Chapsik zaprzyjaźni się Fionką... A Buck to chyba pierwsze spotkanie z Kicią ma za sobą, co? Pzdr. Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I nie podzielisz się tak? :placz: :placz: Ok :obrazic: A to, że Cie Ewelinka przygarneła na 3 dni to inna sprawa o! :eviltong: no dobra, podzielę sie ;):p Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 matusz5 napisał(a):no dobra, podzielę sie ;):p :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :p Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 FIONKA;) ;) ;) ;) ;) ;) nie klocic mi sie o owce :mad: owca jest mojaaaaaaaaaaaa:diabloti: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Asiaczek napisał(a): Na serio? Zaprzyjaźniony? W galerii Boogie, foto jak Boogie ją/go wącha :eviltong: ;) :eviltong: A co do owcy to chcielibyście żeby była Wasza !!! Wczoraj jak Ewelina poszła po nożyczki [ :diabloti: ] i czekałam na Ewke to chciał mi na ręce wskoczyć i do głaskania! OWCA JEST MOJA !!! :loveu::loveu::loveu:No i Bucek mój kochany też :loveu::lol::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No wiecie co? :shake: Owca jest NASZA :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 O owce się kłócą ... ja mam nieprzebite dowody że jest moja ... zobacz mam bordera, a każdy porządny BC musi mieć owce !!! :diabloti: :lol: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ehhehhheehheh KAra ale argumenty:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Buhah :evil_lol: No Palma, masz agrument nie do zbicia hah :D Ale owca Nasza :D Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 matusz5 napisał(a):owca jest moja, goni i Eweliny :cool1::cool1: No wiesz co !!! :mad: :mad: :mad: gonia masz coś do moich argumentów :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 bosz........ niedlugo bedzie dziel na 6 :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedna owca Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 albo wiem !! :cool1::cool1: Chapek jest Eweliny i MÓJ :) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BooBC Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A i jeszcze jedno ... Boogie i Chaps to miłość, a miłości się nie rozdziela :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts