psiulka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :loveu: Cała zgraja :loveu: http://images23.fotosik.pl/25/4bc2da19854935bbmed.jpg Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 a to dla Matiego jak nas odwiedzi niech zgaduje co to:eviltong: nie podpowiadac Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ewelinko, czo ta Owca robila, ze taka... Roześmiana :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/25/4f0a22efae1e9c5a.jpg Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 a bo ja wiem co ona robila :roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czemu Buck ma kwiatek zamiast nosa? :roll: http://images27.fotosik.pl/24/68d67edbfdc5ab3a.jpg Same chlopy a kazdy ma rozowy krawat. Moze powinni jakas partie zalozyc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images24.fotosik.pl/25/fe3f2115a049d91cmed.jpg Fotki w zbozu bardzo mi sie podobuuuja :loveu: Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ja wiem , ż to moja owca Chapsowa :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 a nie wiem tak jakos kwiatek mu urosl:eviltong: hihihihihihih partia "psiesiejstwo":evil_lol: Mati brawooo:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 matusz5 napisał(a):ja wiem , ż to moja owca Chapsowa :loveu::loveu::loveu: Jaka Twoja pfff :evil_lol: :evil_lol: Jak ona jest moja! :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):a bo ja wiem co ona robila :roll: :roll: :roll: :evil_lol: Hahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja to skomentowałam że te foty wyglądają jak na stronę www do działu ''PLANOWANE MIOTY'' :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Sami zobaczcie :loveu::loveu::loveu: Kto chce szczeniaczka rasy pudlo~border ... 2 pierwsze miejsca w rankingu inteligencji, doskonała linia sportowa, wysokie osiągnięcia w agility i totalna popisów na wystawach [ :evil_lol: :diabloti: ] ale jak co to nie przyjmujemy do zwrotu :diabloti: Niech mówią że .... :diabloti: :lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cała zgraja - cudowna! A szczególnie spodobała mi się fotka z wywieszonymi językami. Rzeczywiście, psiaki powinny założyć jakąś partię! Na przykład "Partia Różowych Języków"... Pzdr. Quote
psiulka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 palma napisał(a):Ja to skomentowałam że te foty wyglądają jak na stronę www do działu ''PLANOWANE MIOTY'' :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Sami zobaczcie :loveu::loveu::loveu: Kto chce szczeniaczka rasy pudlo~border ... 2 pierwsze miejsca w rankingu inteligencji, doskonała linia sportowa, wysokie osiągnięcia w agility i totalna popisów na wystawach [ :evil_lol: :diabloti: ] ale jak co to nie przyjmujemy do zwrotu :diabloti: Niech mówią że .... :diabloti: :lol: :evil_lol: Dokładnie :lol: Ale no patrz: 1 miejsce w rankngu na inteligencję +2 miejsce daje 3, a kto jest na trzecim? O ile się nie mylę (a to możliwe) to OB :evil_lol: Owczarek belgijski. (?) Ja zamawiam :evil_lol: Ale transport to Wy musicie zorganizować :D Quote
Marta_Ares Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ale super fotki, zazdroszcze wam tych spacerow!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 za niedlugo bedzie nastepna porcyjka fotek:multi: Quote
Bura Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ewelinabuck napisał(a): http://images27.fotosik.pl/24/d69cdd6911b724f1med.jpg ] To się nazywa radość życia!! Przepiękny Malamut!! Mógłby tej mojej łysej doooooooopci pożyczyć futerka, choć na chwilę, tylko na nowotarską wystawę :cool3: Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Bura napisał(a):To się nazywa radość życia!! Przepiękny Malamut!! Mógłby tej mojej łysej doooooooopci pożyczyć futerka, choć na chwilę, tylko na nowotarską wystawę :cool3: ojjj on tez jest łysol w porownaniu do tego co bylo zima i trwalo az do konca maja teraz to chucherko nie piesio :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dokładnie ... Buck zimą to jest champion :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bura Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):ojjj on tez jest łysol w porownaniu do tego co bylo zima i trwalo az do konca maja teraz to chucherko nie piesio :evil_lol: :evil_lol: Chcesz zobaczyć chucherko to zajrzyj do Ajkowego wątku... Wygląda tragicznie... A ja ją taką uwielbiam i dlatego jadę 400 km na wystawę ją łysą pokazać. Sędzina usiądzie z wrażenia :) Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 heheh juz do was lece zobaczyc jej piekne futro:evil_lol: Quote
Bura Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):heheh juz do was lece zobaczyc jej piekne futro:evil_lol: Znaczy piękne pół centymetra futra :diabloti: A czy Twój Mamut też linieje do spodu czy inaczej?? Quote
ewelinabuck Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 on w tym roku to wogole jakos dziwnie zaczal liniec bo od nog :roll: nigdy wczesniej nie wypadala mu siersc z portek i z ogona a teraz jak na zlosc :angryy: ale najwazniejsze to ze dalej jest ciemny bo tak przy linieniu zawsze jasnieje a wogole to w tym roku zaczal liniec pod koniec maja:crazyeye: .....w poprzednich sezonach to wogole nie linial tylko jasnial nie wiem po co mu bylo trzymac to futro moze myslal ze wyprowadze sie z nim na Alaske?:roll: :roll: :roll: no w tym roku mnie zaskoczyl hehheh z ta swoja przemiana:evil_lol: zaraz wsrawie fotki jak wygladal jesien/zima npo i jak teraz takie porownanie male;) Quote
BooBC Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ewelina to zawodowa groomerka :loveu: :-o :loveu: Byłam u niej przed chwilą i zrobiła z Boogie takie cudo że normalnie champion jak nic :loveu: :lol: :cool3: Ewelina bardzo bardzo mi się podoba, dzięki :Rose::buzi::sweetCyb::iloveyou::angel: Quote
Recommended Posts