g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):jaka krowa ??????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no co ty zanim sie domek w bieszczadach wybuduje to ja zdaze zameczyc matiego:evil_lol: Krowa jestes i tyle :placz: Zapomnialas o goniastej o!:diabloti: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No aż mnie zatkało że u Ewci tak mało było naklikane :-o Ale mi najwięcej brakuje do 500 [ :diabloti: ] Jeszcze postaram się Mateiego dogonić :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 za niedlugo dam foteczki:multi: :multi: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Łeeeeee .... te to już oglądałam wczoraj na wieczór i dziś od rana chyba z 10 razy :diabloti: JA CHCĘ NOWE!!! Może jakiś spacerek .... na stadninę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 spadaj karolina :eviltong: inni nie widzieli fotek :evil_lol: no jak sobie kupisz aparat to pojdziemy ja sie pisze:eviltong: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mi trzecia łapka walnęła czy ja miałam trzy? :diabloti: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A co może mi powiesz że ja nie mam aparatu !? Przecie on wziął lekcje fotografii od Alberta i już jest ALBERT 2 :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 nastepna tura bedzie wieczorkiem:evil_lol: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jezu poszłam nakładać Boogie jedzenie do pudełeczek do mrożenia .... jak to śmierdzi !!! Ja nie wchodzę do kuchni !!! :shake: :angryy: :shake: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 palma napisał(a):A co może mi powiesz że ja nie mam aparatu !? Przecie on wziął lekcje fotografii od Alberta i już jest ALBERT 2 :diabloti: :evil_lol: :diabloti: ale taki troche maly gabarytowo...:megagrin: :megagrin: .a poza tym ty wstawiaj swoje fotki z checia popatrze:cool3: :turn-l: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 palma napisał(a):Jezu poszłam nakładać Boogie jedzenie do pudełeczek do mrożenia .... jak to śmierdzi !!! Ja nie wchodzę do kuchni !!! :shake: :angryy: :shake: to co ty zes tam narobila ze smierdzi????:evil_lol: Quote
BooBC Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja bym narobiła ozorków, ale poszłam z taką jędzą na spacer i mama kupiła serca [ :angryy: :shake: :angryy: ]. Ewka nieee ..... ja idę na balkon !!! Otworzyłam szybkowar i oczy jak pięć złoty zrobiłam :-o :diabloti: :-o Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 hihihhihihihihihihihihi a jaka jedze masz na mysli????:mad: :mad: :mad: naszczescie moje piechy nie lubia serc i mam klopot z glowy:eviltong: :eviltong: przypominam fotki zaczynaja sie od strony [SIZE=7]494 Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 piękne zdjęcia Ewelina robisz !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 a wieczorkiem zapraszam na cala ture chapsikowa:multi: Quote
Recommended Posts