ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 hahahaahahhaahaahhahh:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: o kurczeki jeszce tam mnie tylko brakowalo:eviltong: :eviltong: :eviltong: biedny bedziesz :multi: :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahahaahahhaahaahhahh:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: o kurczeki jeszce tam mnie tylko brakowalo:eviltong: :eviltong: :eviltong: biedny bedziesz :multi: :evil_lol: nie biedny tylko bogaty :diabloti: jak wygram w totka :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 heheheh no ja w tym ci nie pomoge ale jak wygrasz to sie podzielisz pewnie????:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p to sie przeprowadze na mazury i bendem cie gnebila:eviltong: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):heheheh no ja w tym ci nie pomoge ale jak wygrasz to sie podzielisz pewnie????:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p to sie przeprowadze na mazury i bendem cie gnebila:eviltong: ok :D za takie pieniądze to wynajmę ochronę, to będą mnie chronić przed twoim gnębieniem :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ewelinka, to juz nie Bieszczady? Oszz Ty :mad: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ewelinka, to juz nie Bieszczady? Oszz Ty :mad: wiesz gonia, kobieta zmienną jest :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 a jak mi sie znudzi i Matiego wykoncze to przeprowadz sie w Bieszczady:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ochrona mnie nie zatrzyma :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 matusz5 napisał(a):wiesz gonia, kobieta zmienną jest :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: slyszalam juz to gdzies :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ale ze mnie dobra kobieta:evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 O co chodzi z Bieszczadami? Bo ja nie w temacie :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 bom sie wyprowadzam w biszczady jak wygram w totka ,ale jak mati wygra w totka to nie bedzie taki sknera i sie podzieli to wtedy wyprowadze sie na mazury a pozniej w biedzczady ooo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):a jak mi sie znudzi i Matiego wykoncze to przeprowadz sie w Bieszczady:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ochrona mnie nie zatrzyma :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: oj zatrzyma, zatrzyma :mad::mad: Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):bom sie wyprowadzam w biszczady jak wygram w totka ,ale jak mati wygra w totka to nie bedzie taki sknera i sie podzieli to wtedy wyprowadze sie na mazury a pozniej w biedzczady ooo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No tak goniasta i Bieszczady na koncu! :mad: Krowa! Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Mati ja jestem beeeee i koniecccccccc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego gruba i pusta:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: i mam swietna rozowa parasolke w charty:cool3: :cool3: :cool3: :p Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 palma napisał(a):Ja też ... jakieś tajemnice ? :diabloti: co ty tyż ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No tak goniasta i Bieszczady na koncu! :mad: Krowa! jaka krowa ??????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no co ty zanim sie domek w bieszczadach wybuduje to ja zdaze zameczyc matiego:evil_lol: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):Mati ja jestem beeeee i koniecccccccc:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego gruba i pusta:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: i mam swietna rozowa parasolke w charty:cool3: :cool3: :cool3: :p no coments :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cieszem sie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boszszszszszs...ale ja ciebie lubie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Co ma znaczyć ta cisza? :mad: Koniec imprezy? Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no nikt juz nie imprezuje:-( nie koffaja mnie :-( :placz: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 koniec, koniec :diabloti::diabloti: u mnie trzeba dobić, bo tu już 503 stron :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts