Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie, wyobrazcie sobie, ze u nas pada deszcz, a 3 tygodnie temu byla burza!!:crazyeye: Pierwszy raz widzialam takie cos w zime:roll: Dajcie nam troszeczke tego sniegu, moze byc ten brudny:placz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No wlasnie, wyobrazcie sobie, ze u nas pada deszcz, a 3 tygodnie temu byla burza!!:crazyeye: Pierwszy raz widzialam takie cos w zime:roll: Dajcie nam troszeczke tego sniegu, moze byc ten brudny:placz:

My mamy od kilku dni mgly, a rano za to prześliczny szron się osiada na krzaczkach i drzewach... Dzisiaj mamy (obecnie) okropną mrzawę, ale gdzie śnieg? :placz: Dajcie nam go trochę! :diabloti:

Ewelinka, zgłaszam reklamacje. Dlaczego Chaps w Twoim pięknym banerku jest napisane z małej literki "c"? :mad:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
a tak jakos mi sie napisalo ale to tylko tymczasowo bo mam juz w koncepcji nowy baner:cool3:

ale ten banerek jest śliczny ! :loveu: Taki zimowy, super! Mnie sie bardzo podoba.

Posted

hej ewelinko.....
pamiętaj że jesteśmy jutro umuwione i raczej o tej godzinie co mówilaś......
piekne zdięcia.... a gdzie zdięcia z naszego dzisiejszego spacerku.... (dzis godzine temu bylam z ewelka na spacerzez naszymi psami i ewelka nacykała troszke foteczek) fajne foteczki ze mna z Buckiem z Tashą i z ewelka..... w parku i nie tylko..... (nieodbierasz komory.... ani nieodpisujesz na PV co z tobą......)