Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 psiulka ja to cacko trzymałem w rękach:p:p i tym cackiem zrobiłem prawie 1000 zdjęc na wystawie w Szczecinie, jak byłem u Ewci :D Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 matusz5 napisał(a):psiulka ja to cacko trzymałem w rękach:p:p i tym cackiem zrobiłem prawie 1000 zdjęc na wystawie w Szczecinie, jak byłem u Ewci :D I kropki dla goniastej trzaskał :evil_lol: :multi: :multi: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 heheheh Mati no widzisz jaki cie zaszczyt kopnal pasowaliscie do siebie:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pobawisz sie jeszce nim w Sopocie chyba!:roll: dobra dobjamy do 500 ja stawiam szampana;) Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I kropki dla goniastej trzaskał :evil_lol: :multi: :multi: no trzaskał, trzaskał:evil_lol::evil_lol: jak Ewelina weźmie do mnie w sierpniu aparat na wystawę w Sopocie to też natrzaska :D i będzie Mateusz brał udział w MP z seterką :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mam nadzieję, że nie chyba tylko na pewno :multi::p:p Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 matusz5 napisał(a):no trzaskał, trzaskał:evil_lol::evil_lol: jak Ewelina weźmie do mnie w sierpniu aparat na wystawę w Sopocie to też natrzaska :D i będzie Mateusz brał udział w MP z seterką :loveu::loveu: Ewelinka weeźmieeeeeeeeeeeeee :cool3: :modla: Będzie traskał? :cool3: A potrzaska dla goniastej kropeczki? :multi: Duuużo kropeczek? No no, życzę powodzenia. ;) Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no nie wiem to nie zalezy ode mnie dobrze wiesz...bardzo bym chciala :multi: i Tobiaszkowi bym porobila fotki i Ostrode noca bym ufocila Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 matusz5 napisał(a):psiulka ja to cacko trzymałem w rękach:p:p i tym cackiem zrobiłem prawie 1000 zdjęc na wystawie w Szczecinie, jak byłem u Ewci :D No to ja zamawiam bordery :loveu: :multi: matusz5 napisał(a):no trzaskał, trzaskał:evil_lol::evil_lol: jak Ewelina weźmie do mnie w sierpniu aparat na wystawę w Sopocie to też natrzaska :D i będzie Mateusz brał udział w MP z seterką :loveu::loveu: Może coś więcej? :razz: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja tez bym chciał bardzo Ewelino, na pewno dj Ula ci pozwoli :evil_lol: psiulka o co chodzi "może coś więcej?" :eviltong::eviltong: Gonia pewnie, że porobię kropkom :p:p Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Awiec pijemyyyyyyy troche chyba za wczesnie ale pozniej przegapie:evil_lol: :multi: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 ah ten Sopot myslami juz w nim jestem:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: oo boszszszsz nie bedzie mnie w domu prawie caly tydzien od piatku do srody :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: jak ja wytrzymam bez dogo??:roll: wiem bede u Matiego na kompie buszowala po dogo:lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 psiulka napisał(a):Z tym udziałem w MP z seterką ^^ no będę brał udział w konkursie młody prezenter, w kat II wiekowej z seterką, "pożyczoną" na ten konkurs :loveu::loveu::multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no widzisz MAti juz 500 stronka:multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):Awiec pijemyyyyyyy troche chyba za wczesnie ale pozniej przegapie:evil_lol: :multi: Tez sobie chlupsnę, a co sie będę :pepsi: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Chlup za GALERIĘ BUCKA I CHAPSA :laola: :drinking: :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ewelinko gratki 500 strony hihi :multi: :buzi: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 tak tak, zaraz będziesz buszować, ale chyba po ostródzkim buszu :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ale się dziś upijemy :D Tu 500 u Matusza 150, a u mnie nie dużo zostało do 50 :multi: Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no wiesz co gdzie ty chcesz mnie zaprowadzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mialo bym molo i miasto a teraz busz????gdzie ja sie wybieram:crazyeye: :crazyeye: Quote
BooBC Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No to zdrówko za 500 stronkę u Bucka i Chapsa :laola::drinking::drinking::beerchug::beerchug::drink1::drink1::drinka::drinka::laola: Quote
Matusz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):no wiesz co gdzie ty chcesz mnie zaprowadzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mialo bym molo i miasto a teraz busz????gdzie ja sie wybieram:crazyeye: :crazyeye: jak to gdzie, do Ostródy ;) pięknego miasta w centrum Mazur ;):) z 5 jeziorami:loveu: Quote
Recommended Posts