eria Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 parę stron temu wspominasz o jakimś wybieraniu się w plener :cool3: i gdzie te fotki ?? :cool3: :mad: Quote
ewelinabuck Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 wybiore sie wybiore obiecuje razem z aparatem bo w plener to sie wybieram codziennie ale bez sprzetu;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ewelinabuck napisał(a):no nie taki maly jak mial 8 miesiecy i wiecej i rocznego chapsika:multi: łojejcius! :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 lae mały Bucek :loveu::loveu: i nawet Oskar sie załapał:diabloti: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://images26.fotosik.pl/20/291565770abbcaddmed.jpg znam te schody:diabloti::evil_lol: i tego Bucka kochanego też :loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Mati ale wycieraczki sie zmienily i chodnik wylany bo w tamtym dziory byly no i trawa jest a wtedy nie bylo:diabloti: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ewelinabuck napisał(a):Mati ale wycieraczki sie zmienily i chodnik wylany bo w tamtym dziory byly no i trawa jest a wtedy nie bylo:diabloti: a no fakt :diabloti: Quote
BooBC Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jejku Buck malusi :loveu::loveu::loveu: A dzisiaj jaki spacer ... no nie Ewcia :lol: :loveu: :lol: A szczególnie rozmowy na tym spacerku :lol: :diabloti: :lol: My to też mamy pomysły ... ******** wieżyczki :diabloti: :evil_lol: :diabloti: No i moje oprowadzanie po pokrzywach po pas ... o tak pieskom się podobało ... tyle że wszyscy szli pierwsi za palmą :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Czekamy na foto by limoncia :loveu: ;) :loveu: Quote
BooBC Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No a mi wiadomo pomyliły się dni :lol: :lol: :lol: Przecież wczoraj byłyśmy na spacerze ... a nie dzisiaj :lol: Tak dziwnie jakoś :lol: :lol: :lol: A już miałam krzyczeć że beze mnie wczoraj lazła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 śliczne fotki zmłodości i Chapsik sie zalapal:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Chapsik jakiś taki inny na tych fotkach, ale i tak śliczny :loveu: A muszę powiedzieć, że Bucek sie prawie nie zmienił, równie cudowny jak dziś :loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bo chapsik byl wtedy inaczej ciachany tak normalnie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mi on się zawsze podoba masz ochotę na podroż po angli Ewka? zajrzyj do nas, dodałam fotki:lol: Quote
ewelinabuck Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 do Angli??:razz:i po Angli ?? zawsze i z mila chcecia :) piekne zdjecia Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No, sporo się tutaj działo, jak mnie nie było. I utwierdziłam się w przekonaniu, że Chapsik jest super modelem, a Ewelina to zdolna bestyjka (jeżeli chodzi o sprawy obróbki fotek!). Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 eee tam zdolna skromne dziecko ze mnie;) Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dobry wieczór Ewelinka:loveu: co za skromna osóbka z Ciebie a kiedy zdjęcia będą? ja chce Chapsika i Buckusia ale już;););) Quote
ewelinabuck Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 beda beda dzisiaj jutro i pojutrze i popojutrze :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dobry Ewcia:loveu::loveu: no to czekam na te foteczki:multi: Quote
Recommended Posts