Matusz Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ja zawsze powtarzam że Chapsik jest piękny !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 dzieki:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: dzisiaj znow Chapsik bedzie traume mial bo bede go strzygla:evil_lol: ;) Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 no to teraz fotki z gorzowskiej wystawy to na tyle by bylo;) Quote
Helga&Ares Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 oj to ja już zamawiam fotencję po ostrychaniu:cool3: Quote
Matusz Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 śliczna Berdi jak zawsze:loveu::loveu: ja tez czekam na ostrzyżonego Chapsika :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hej Ewelinko Ale u Was szaleństwa :evil_lol::evil_lol: Aż miło popatrzeć :multi: A Berdi łaaa :loveu: Tylko, zeby Mod nie zmienil Ci zdjec na linki, bo są zmiany w regulaminie i na jeden post przypada tylko 5 zdjęc, reszta ewentualnie w linkach.. ;-) Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 fotki chapsika wieczorkiem:cool3: :cool3: :cool3: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 prosze bardzo foteczki ostrzyzonego dupelka:loveu: :loveu: http://images28.fotosik.pl/14/30bb35dc705690d1.jpg http://images28.fotosik.pl/14/a9fbea5d246abde1.jpg:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: Chapsiu ma figurę :cool3: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 oj tak Chapsik molby pracowac jako model:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj tak Chapsik molby pracowac jako model:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kaske by zgarnoł :evil_lol::evil_lol::lol::lol::razz::razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ewelinabuck napisał(a):oj tak Chapsik molby pracowac jako model:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myślę że Chapsik woli hasać po łąkach i polach iż biegać na wybiegu, lub ustawiać się do zdjęć :p Ale któż to wie, może to jego ciche marzenie zostać sławnym psim modelem :cool3: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 no fakt chapsik zdecydowanie nie nawidzi zdjec zawszer mam na zdjeciu profil jego pysia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 :diabloti: :diabloti: ale talie taka jak on to nie jedna babka chcialaby miec:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BooBC Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Super focie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja właśnie zgłosiłam się na Koszalin i Sopot ;) Ale nie wiem czy do Sopotu pojadę, bo bez Ciebie Ewka się nie ruszam nigdzie :diabloti: Czekam na oryginały, bo poprostu foty są przepiękne :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye: A ocena jaka - Berdulka ? No dysk racja ... "zarysowany" nieźle :eviltong: Ewka ja już zamawiam ... 3 x competitiony po 15 zł, to jak zamawiasz z limoncią też ? :) A co do cenzury fot to ja Ci Ewka dam :mad: :lol: :evil_lol: Się człowiek schyla żeby rzucić jak najładniej dyskiem, na wystawie żeby ładnie ustawić a Ci wykorzystują momenty ... nie ładnie, nie ładnie ... a Fee :lol: ;) :diabloti: ;) :lol: A spacer kiedy Ewelina? Jutro coś robisz ciekawego ? ;) :eviltong: ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 tyyyyyyyy iii Sopot?????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie no ja jade oczywiscie- a ty jedziesz z mama czy z kim??? Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 bordery sa w sobote i w sobote bede w sopocie bo sa tez malamuty:cool3: :cool3: :cool3: ale ja wybywam juz w piatek wiec pociaiem to z mama bedziesz musiala przyjechac Quote
Matusz Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 oj Chapek, Chapek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: paaaadam z wrażenia:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Helga&Ares Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Chapek jest po prostu extra, wiecej więcej więcej!!:loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 nie umierajcie tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ła!!!!!!!!!!!!!!!!!! On Jest Cudowny!!! :loveu::loveu::loveu:WIĘCEJ! Quote
Matusz Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 cudowne, cudowne cudowne !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Chapsik jest piękny i taki mądry :D Kocham Cię Chapsik, wiesz o tym, pamiętasz wspólne zabawy jak byłem ??:loveu::loveu: kochany psiaku:loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 matusz5 napisał(a):cudowne, cudowne cudowne !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Chapsik jest piękny i taki mądry :D Kocham Cię Chapsik, wiesz o tym, pamiętasz wspólne zabawy jak byłem ??:loveu::loveu: kochany psiaku:loveu::loveu: pewnie ze pamieta:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak przyjedziesz to znow sie z nim pobawisz:multi: Quote
Recommended Posts