Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Ewelinko
Ale u Was szaleństwa :evil_lol::evil_lol: Aż miło popatrzeć :multi:
A Berdi łaaa :loveu:

Tylko, zeby Mod nie zmienil Ci zdjec na linki, bo są zmiany w regulaminie i na jeden post przypada tylko 5 zdjęc, reszta ewentualnie w linkach.. ;-)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
oj tak Chapsik molby pracowac jako model:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Myślę że Chapsik woli hasać po łąkach i polach iż biegać na wybiegu, lub ustawiać się do zdjęć :p
Ale któż to wie, może to jego ciche marzenie zostać sławnym psim modelem :cool3:

Posted

Super focie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja właśnie zgłosiłam się na Koszalin i Sopot ;) Ale nie wiem czy do Sopotu pojadę, bo bez Ciebie Ewka się nie ruszam nigdzie :diabloti:
Czekam na oryginały, bo poprostu foty są przepiękne :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::crazyeye:
A ocena jaka - Berdulka ?
No dysk racja ... "zarysowany" nieźle :eviltong: Ewka ja już zamawiam ... 3 x competitiony po 15 zł, to jak zamawiasz z limoncią też ? :)
A co do cenzury fot to ja Ci Ewka dam :mad: :lol: :evil_lol: Się człowiek schyla żeby rzucić jak najładniej dyskiem, na wystawie żeby ładnie ustawić a Ci wykorzystują momenty ... nie ładnie, nie ładnie ... a Fee :lol: ;) :diabloti: ;) :lol:

A spacer kiedy Ewelina? Jutro coś robisz ciekawego ? ;) :eviltong: ;)

Pozdrawiam :loveu:

Posted

cudowne, cudowne cudowne !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Chapsik jest piękny i taki mądry :D

Kocham Cię Chapsik, wiesz o tym, pamiętasz wspólne zabawy jak byłem ??:loveu::loveu: kochany psiaku:loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
cudowne, cudowne cudowne !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Chapsik jest piękny i taki mądry :D

Kocham Cię Chapsik, wiesz o tym, pamiętasz wspólne zabawy jak byłem ??:loveu::loveu: kochany psiaku:loveu::loveu:

pewnie ze pamieta:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak przyjedziesz to znow sie z nim pobawisz:multi: