psiulka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale śliczne fotulce :loveu: Zazdroszczę :wstydniś: Nigdy nie byłam nad Bałtykiem... Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ale śliczne zdjęcia !! :loveu::loveu: koniki śliczne:loveu::loveu: wielbłąd też a mewy i widoki na morze rewelacja !! :loveu::loveu: Ewelina jeszcze 3 dni :D:D :multi::multi: Quote
DORRAG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witam:p Przyszłam podziwiać te cuda:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ooo witaj Dorrag:multi: zapraszam czesciej;) Quote
DORRAG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):ooo witaj Dorrag:multi: zapraszam czesciej;) Pewnie że będę wpadać:p Quote
Czarna_Owieczka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Było co jeść :cool3: Foteczki cudowne, chociaż i tak czekam na jakieś chapsowo-buckowe fotorelacje :razz: Quote
haska_12 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Widzę, że mama też odpicowana na ramieniu :D A braciszek? :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jak widze galeryjka zrobila sie bardziej ogólna niz tylko psia ;) ten wielbłąd szczeze mówiąc mnie przeraza xD ma ogromne te garby... Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a Ty gdzie Ewelina sie podziałaś ?:p:diabloti: Quote
WalentyNaa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hejka .. bardzo ciekawe foteczki z wycieczki :) musimy sie umowic na spacer w piatek i ustalic wszystko na weekend .. :] Quote
ewelinabuck Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 matusz5 napisał(a):a Ty gdzie Ewelina sie podziałaś ?:p:diabloti: wcielo mnie :diabloti: ale dzieki smsom wiesz ze zyje:eviltong: Ewcia no musimy sie umowic ale tak w sumie to z rana bo pozniej jestem zajeta;) Hasko -brat tez byl wypicowany ;) Quote
psiulka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Bry ^^ Ładniusie te fotki :loveu: Masz może nr w Heyah? PS. Dawno nie byłaś u nas w galerii... :( Quote
Cambel&Megi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witaj Ewelinko :) Co Ty na to, żeby wstawić jakieś foteczki Chapsika i Bucka ? :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 psiulko ja teraz rzadkowchodze do galerii ale obiecuje poprawe :oops: mam numer w orange juz zaraz wstawie pare zaleglych fotek bucka i jego kumpla budrysa;) Quote
Matusz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 śliczny Buck :loveu::loveu: a co to za śliczny onek:loveu: i czyj on jest?? ;> Quote
Cambel&Megi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cudne te foty robisz! Najbardziej to mi się podobają te portreciki :loveu: Gratulacje talentu :cool3: Quote
ewelinabuck Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 to onek mojej sasiadki bardzo sie lubia od malenkiego sie ze soba bawia i buck z zadnym innym psem sie tak nie podgryzaja jak z nim ma na imie Budrys Quote
Matusz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):to onek mojej sasiadki bardzo sie lubia od malenkiego sie ze soba bawia i buck z zadnym innym psem sie tak nie podgryzaja jak z nim ma na imie Budrys fajne imię :loveu::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Piękności :D Buck jak zawsze wyszedł cudownie :loveu: Budrys tez piekny :loveu: w końcu ON :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ah.... Już się doczekać nie moge kiedy was poznam ... :) Pozdrowienia ! ;) Quote
WinterGirl Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS]dzień dobry czy jeszcze nas tu pamiętają?! powolutku człapiemy do WAS i dyskretnie się uśmiechamy... wymiziaj duecik [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts