limoncia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ojojoj mnie tez gardlo boli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 monika ty nawet nie wiesz co sie pozniej dzialo ..a dzialo sie oj dzialo-poszlam spac przed 5 rano hihih:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 w przyszla sobote powtorka tylko tym razem dogomaniacka:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
limoncia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):w przyszla sobote powtorka tylko tym razem dogomaniacka:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: i tak mnie gardlo boli:evil_lol: :eviltong: ..........a w sobote???? oj bedzie sie dzialo:lol: :eviltong: :p Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no to tak mam dwa Zenity( lustrzanka analogowa) + dwa obiektywy 135mm i chyba 42 mm i jakis tam jeszce aparat hmm to jerst jeszcxze mojego taty za czasow mlodosci bo zajmowal sie fotografia juz wiem od kogo odziedziczylam taka manie:cool3: :cool3: :cool3: ten taki aparat a teraz Zenity TTL obiektyw 135 miernik swiatla to zapomnialam nazwy wezyk spustowy jeszcze mam pare filtrow i takie tam *******y acha i jeszcze taka rolke na 5 filmow do wywolywania-wogole to byly rozne rzeczy alke splonely w pozarze u moich dziadkow:placz: Quote
Marta_Ares Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jakie swietne te sotatnie fotki lesne szczegolnie te portrety z ciemnym tlem:loveu: :loveu: :loveu: poprostu cudowne, Ewelina jestes swietnym fotografem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam ;) Pierwszy raz jestem w Waszej galerii, mam nadzieję, że mogę tu zostać :cool3: Już jakiś czas temu byłam na Waszej stronie, super. Sama nie wiem, który psiak piękniejszy, obydwa cudne :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 pewnie ze mozesz zostac zapraszam czesciej:multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):pewnie ze mozesz zostac zapraszam czesciej:multi: Chętnie, bo psy piękne, i galeria ciekawa :cool3::cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='ewelinabuck']wczoraj zabalowalam bylam na karaoke hihihi wstawiam kilka zdjec tylko sie nie zmiac ze mnie prosze:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: gardlo mnie teraz boli bo spiewalam:evil_lol: koniec Dzikuska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewelinko, jakies ukryte talenty? :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='ewelinabuck']no to tak mam dwa Zenity( lustrzanka analogowa) + dwa obiektywy 135mm i chyba 42 mm i jakis tam jeszce aparat hmm to jerst jeszcxze mojego taty za czasow mlodosci bo zajmowal sie fotografia juz wiem od kogo odziedziczylam taka manie:cool3: :cool3: :cool3: ten taki aparat a teraz Zenity TTL obiektyw 135 miernik swiatla to zapomnialam nazwy wezyk spustowy jeszcze mam pare filtrow i takie tam *******y acha i jeszcze taka rolke na 5 filmow do wywolywania-wogole to byly rozne rzeczy alke splonely w pozarze u moich dziadkow:placz: Twoje aparaty są swietne ! Poprostu swietne- talent + aparat= podbijesz swiat swoimi zdjęciami Ewelina :cool3: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nerul ten co obecnmie nim pstrykam to go nie ma na zdjeciu bo teraz robie lustrzanka ale cyfrowa:lol: Wlasnie wrocilam znad morza bylam w Kolobrzegu ---superrr poprostu:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):Nerul ten co obecnmie nim pstrykam to go nie ma na zdjeciu bo teraz robie lustrzanka ale cyfrowa:lol: Wlasnie wrocilam znad morza bylam w Kolobrzegu ---superrr poprostu:loveu: Kocham morze :loveu: Mam nadzieję, że masz foteczki :cool3: Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witamy sie ze wszystkim :loveu::loveu::loveu: i zapraszamy do siebie :) Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='matusz5']Witamy sie ze wszystkim :loveu::loveu::loveu: i zapraszamy do siebie :) Ojoj, a co to za przepiękny jamniczek/jamniczka? :loveu::loveu::loveu: Niach, rude cudeńko ! :calus: Ewelinko, prosimy foteczki ;) Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cambel napisał(a):Ojoj, a co to za przepiękny jamniczek/jamniczka? :loveu::loveu::loveu: Niach, rude cudeńko ! :calus: Ewelinko, prosimy foteczki ;) to mój Tobiasz jest ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 matusz5 napisał(a):to mój Tobiasz jest ;) Tobiaszek naj ! :loveu: Musze zajżeć tam do waszej galeryjki pewnie są jakies nowosci :razz: Cambel napisał(a):Kocham morze :loveu: Mam nadzieję, że masz foteczki :cool3: Ja za to morza nie lubie xD Z wielką chęcią moze go dla mnie niebyc :P Ewelinka jakbys miala jakies foty gór to plis o wstawienie :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 az wstdyd sie przyznac ale w gorach nigdy nie bylam:oops: :oops: :oops: :oops: musze sie wybrac koniecznie foteczki znad morze mam i pozniej je wstawie tak za godzinke;) Quote
ewelinabuck Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 prosze bardzo foteczki Najpierw bylismyu hihihi na dzikim zachodzie to jest przed kolobrzegiem;) musialam zostac pomalowana aby nie zostac oskalpowana Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ale przecudne foteczki :loveu: Widzę, że wycieczka się udała ;) Ja chcę takiego garbacza w domu :cool3: Hm..tylko nie wiem, czy mi się w pokoju zmieści... :evil_lol: Nie mogłabym tak wejść do wody, od razu wlazłabym po pas, tak jak było ostatniego lata :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wkurza mnie to, że postów nie można edytować, tylko 2 trzeba pisać... :roll: Jeszcze jedno: Podobają mi się bardzo te fotki z brzegu, widok na statek, itd :loveu: Śliczne :calus: Quote
Recommended Posts