Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
w przyszla sobote powtorka tylko tym razem dogomaniacka:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

i tak mnie gardlo boli:evil_lol: :eviltong: ..........a w sobote???? oj bedzie sie dzialo:lol: :eviltong: :p

Posted

no to tak mam dwa Zenity( lustrzanka analogowa) + dwa obiektywy 135mm i chyba 42 mm i jakis tam jeszce aparat hmm

to jerst jeszcxze mojego taty za czasow mlodosci bo zajmowal sie fotografia juz wiem od kogo odziedziczylam taka manie:cool3: :cool3: :cool3:

ten taki aparat

a teraz Zenity TTL

obiektyw 135

miernik swiatla

to zapomnialam nazwy

wezyk spustowy

jeszcze mam pare filtrow i takie tam *******y acha i jeszcze taka rolke na 5 filmow do wywolywania-wogole to byly rozne rzeczy alke splonely w pozarze u moich dziadkow:placz:

Posted

Witam ;) Pierwszy raz jestem w Waszej galerii, mam nadzieję, że mogę tu zostać :cool3:
Już jakiś czas temu byłam na Waszej stronie, super.
Sama nie wiem, który psiak piękniejszy, obydwa cudne :loveu:

Posted

[quote name='ewelinabuck']

wczoraj zabalowalam bylam na karaoke hihihi wstawiam kilka zdjec tylko sie nie zmiac ze mnie prosze:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: gardlo mnie teraz boli bo spiewalam:evil_lol:

koniec
Dzikuska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewelinko, jakies ukryte talenty? :loveu:

Posted

[quote name='ewelinabuck']no to tak mam dwa Zenity( lustrzanka analogowa) + dwa obiektywy 135mm i chyba 42 mm i jakis tam jeszce aparat hmm

to jerst jeszcxze mojego taty za czasow mlodosci bo zajmowal sie fotografia juz wiem od kogo odziedziczylam taka manie:cool3: :cool3: :cool3:

ten taki aparat

a teraz Zenity TTL

obiektyw 135

miernik swiatla

to zapomnialam nazwy

wezyk spustowy

jeszcze mam pare filtrow i takie tam *******y acha i jeszcze taka rolke na 5 filmow do wywolywania-wogole to byly rozne rzeczy alke splonely w pozarze u moich dziadkow:placz:

Twoje aparaty są swietne ! Poprostu swietne- talent + aparat= podbijesz swiat swoimi zdjęciami Ewelina :cool3: :diabloti:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Nerul ten co obecnmie nim pstrykam to go nie ma na zdjeciu bo teraz robie lustrzanka ale cyfrowa:lol:

Wlasnie wrocilam znad morza bylam w Kolobrzegu ---superrr poprostu:loveu:

Kocham morze :loveu: Mam nadzieję, że masz foteczki :cool3:

Posted

Cambel napisał(a):
Ojoj, a co to za przepiękny jamniczek/jamniczka? :loveu::loveu::loveu: Niach, rude cudeńko ! :calus:

Ewelinko, prosimy foteczki ;)

to mój Tobiasz jest ;)

Posted

matusz5 napisał(a):
to mój Tobiasz jest ;)

Tobiaszek naj ! :loveu: Musze zajżeć tam do waszej galeryjki pewnie są jakies nowosci :razz:

Cambel napisał(a):
Kocham morze :loveu: Mam nadzieję, że masz foteczki :cool3:

Ja za to morza nie lubie xD Z wielką chęcią moze go dla mnie niebyc :P Ewelinka jakbys miala jakies foty gór to plis o wstawienie :diabloti:

Posted

Ale przecudne foteczki :loveu: Widzę, że wycieczka się udała ;)

Ja chcę takiego garbacza w domu :cool3: Hm..tylko nie wiem, czy mi się w pokoju zmieści... :evil_lol:

Nie mogłabym tak wejść do wody, od razu wlazłabym po pas, tak jak było ostatniego lata :evil_lol: