ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 nie nie umiem sobie tego wyobrazic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak jak wczoraj na zdjeciach tak buck wyglada dzis czyli po wylinieniu pare klaczkow jeszcze zostalo do wyczesania;) Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wyczesz porzadnie jego kochaną kite :evil_lol:;) I wogóle go odemnie wyczesz i wygłaszcz :D:D i powiedz mu ze go uwielbiam moze cos z tego skuma xD Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 a to ci powiem ze z kity mu akurat siersc nigdy nie wypada i z portek tak samo ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jeden z tego plus ze niemusisz czesac kiciaka- sama jest cudowna w sobie falujaca na wietrze xD Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ;) przeciez ja mu kite czesze tylko ze wlos z niej nie wychodzi wogole tak jak z pozostalych czesci jego ciala;) a w tym roku to zaczal mi liniec tak wogole w polowie maja ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A tak z ciekawosci zapytam- masz z nim trudnosci dotyczące pielęgnacji siersci oczywiscie poza okresem linienia? Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 hmmm kapac sie nie lubi ale nie ma innego wyjscia:evil_lol: jak widzi szczotke to zaraz idzie pod plot (miejsce gdzie go zawsze czesze) i sie kladzie a wtedy moge go nawet kodzine mietolic heheeh:eviltong: czasami go przesypie suchym samponem i chapsika tak samo obydwom nakladam jedwab do wlosow znaczy sie rozcieram na rece i nakladam na wierzch na siersc oczywiscie nie duzo bo bylaby tlusla siersciucha;) Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 a jak wiesz a moze nie no to wyglad siersci zalezy duzo od tego co pies ma w misce;) nie jestem zwolenniczka suchych karm a karme taka mam tylko na wyjatkowe sytuacje wyjazdy czy cos no i ewentualnie kiedy zabrakie nam zapasu w zamrazarce a tak ja karmie surowym miechem gotowane bardzo zadko chyba ze kurczaka gotuje ale wolowine wieprzowine i piersi kurczakowe daje na surowo d tego warzywka i makaron albo ryz czasem tez na wpol zmrozone rybki daje;) no i do tego suszone morele i bananki oraz groszek ptysiowy za kjtory moje psy dadza sie pokroic no i jakies lakocie z zoologika Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hmm tego akurat niewiedzialam ;) Dziękuje za objaśnienie... Pozatym jak widze głownie dajesz mieso, ale zeby dawac psom suszonego banana tego jeszcze niewidzialam xD Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 bardzo lubia morelki i bananki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hehhe dziwne pieski :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A jajko tez im dajesz czy nie? Bo ponoc jajo daje cos na siersc, znajoma mi mówila bo ona tak podaje swojej suce i ponoc ma błyszczącą... Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dawalam 1-2 w tygodniu surowe ale teraz bardzo zadko Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ewelina a czy ty masz jakąś diete dla nich czy mozna powiedziec sama ją opracowujesz... Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 sama ja robie w sumie tego nie mozna nazwac dieta tylko hmm zywieniem ? bo nie mam scisle opracowanych ilosci podawanego jedzenia to zalezy od tego ile w danym okresie potrzebuja i juz;) Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No to ja cie podziwiam powiem ci bardzo szczeze. I juz wiem ze jestes chyba w tej branzy ekspertem dotyczącej zywienia wlasnych psów. Gratuluje ;) Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ja tam zawsze "dobre jedzenie -dobry pies szczesliwy pies"ale ekspertem nie jestem dot zyw. ani profesjonalnym fotografem:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wcale nie jestem doskonala:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hmm co do fotografi dla mnie jestes i kropka, ale jak wiadomo ty sama sie oceniasz inaczej... ;) Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 no niech tak zostanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dobra ide w koncu psa uczesac pappapapapaapaapappa bede wieczorkiem na dogo :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Odemnie to sie zawsze komplementów nalapiesz jak do koszyka na truskawki, twoje psy tez wkółko odemnie lapią jakies plusiki, bo jak mozna im dac minusy xD Quote
ewelinabuck Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 hehheh no w sumie tak jak mozna im dac minusiki poza tym ze wyrabaly mi w ogrodku wielka dziore:mad: :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja Nie Moge!!! Co Za Cudne Foty!!! Nie Moge Się Doczekać Tej Wystawy Za Tydzień!!! Love Was :* Quote
Jess Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Lucida Console]Super Fotki :loveu: Nie mogę ..... jaki Buck jest fotogeniczny :loveu: Ale Boogie też nie najgorzej wyszła :cool3:[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 wczoraj zabalowalam bylam na karaoke hihihi wstawiam kilka zdjec tylko sie nie zmiac ze mnie prosze:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: gardlo mnie teraz boli bo spiewalam:evil_lol: koniec Quote
Coffee&Nera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Ewelina !! Widac swietnie sie bawilas na karaoke- ja jeszcze nigdy niebylam chyba musze wpasc kiedys ;) Quote
Recommended Posts