Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Eweinko no jak to nikt?? Ja własnie zajrzałam i podziwiam Twojego misiaczka. Jest cudowny :loveu: Quote
Alka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='ewelinabuck']a tutaj dwa tyg po wylinieniu zaczal mu rosnac podszerstek piękny! :loveu: Quote
Daisunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 a jak sie z moją Daisy pięknie bawi :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ewelinka, a kiedy nowe foteczki pudelka? :( Jeszcze raz dziękuję za avatar :buzi: , jak cos to będę się do Ciebie zwracać o pomoc. ;-) Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dobra zlituje sie i jutro porobie jakies fotki:cool3: Quote
Daisunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ja tym czasem wrzuce fotki Bucka ze spotkan z Daisyśką moją ;)) z daisy ;)) i teraz wczesniejsze spotkanko Buck :loveu: a to foto baardzo mi sie podoba i co wazne "wyszlo spod" mojego aparatu :lol: i to tez jest fajne "dwa brudaski" a jakie szczęśliwe :lol: Bakuniu :loveu: Pozdr ;) Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 ale fajne ja tych zdjec nie widzialam wczesniej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Fiu fiu widze,ze Buck z dziewczyna swoja:lol: Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 daisunia w oko mu wpadla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
Daisunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ewelinabuck napisał(a):daisunia w oko mu wpadla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) :lol: :lol: Daisy nie jednemu zawrocila w glowie i nie jednemu serce złamała :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fajne takie podwójno-malamutkowe foteczki:razz: Quote
Magda Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ale ladne pieski!! 500 fot jutro!!!:mad::diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ktoś tu pisał że będzie 500 fot :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jak tu się pięknie, zimowo i pieskowo zrobiło... :multi: Bakunio owczywiscie w swoim zimowym zywiole, szczęsliwy... A te oczka Oraz pięknie złapany na zdjęciu galop uśmiechniętego pudelka... :multi: :multi: Więcej! :D Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Jakie fajne... :multi: :razz: Tez chce odrobinki śnieżku u nas... :placz: Quote
Recommended Posts