ewelinabuck Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 to wstawiam kolejnych pare :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 no to wstawiam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozniej wstawie jeszcze Quote
Czarna_Owieczka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Jak patrze na Bucka to wydaje mi się że on balet tańczy :evil_lol: A Chapsik zazdrosny stoi :sad: Zdjęcia jak zawsze piękne :loveu: Quote
Daisunia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wy tu sie Buckiem zachwycajcie a ja powiem że ma gustowną miseczkę na wode :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ewelina jesteś bardzo podobna do swojej mamy:p jesteście jak dwie krople wody:p Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='ewelinabuck'] Asiaczkowa wybacz na wschodzik nie wstalam a to wszystko przez to ze poszlam spac o 3 :diabloti: Trudno. Poczekamy... [quote name='ewelinabuck']to wstawiam kolejnych pare Miseczka na wodę - bardzo gustowna, tylko czemu najpierw wszedł tam z nogami, co?:evil_lol: [quote name='ewelinabuck']no to wstawiam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O, następny moczy nóżki... Pzdr. Quote
haska_12 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hej :multi: Śliczne zdjęcia! Masz fajną mame :cool3: Pozdrów ją :evil_lol: Quote
anetta Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Asiaczkowa wybacz na wschodzik nie wstalam a to wszystko przez to ze poszlam spac o 3 Trzeba bylo sie juz nie klasc :roll:;) No i fajnie, a mialam nadzieje na wschod :sadCyber: Quote
ewelinabuck Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 matusz5 napisał(a):Ewelina jesteś bardzo podobna do swojej mamy:p jesteście jak dwie krople wody:p Mati my tylko glos mamy taki sam ze w rodzinie nas myla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaczkowa owieczka zostala tam hmmmm wrzucona?? z wlasnej woli to by nie wlazla:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wschodzik jeszcze bedzie nie martwcie sie;) Quote
BooBC Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A nam się dzisiaj spacerek z Ewcią udał :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Pomińmy moje spóźnienie :eviltong: :diabloti: :eviltong: Witaj matusz5 :cool3: :loveu: ;) No Ewcia .... to ja proszę foty mojej księżniczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 witaj palma :D Ewelina czekam na zdjęcia z wypadu nad rzekę :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 beda zdjecia jak na nie zasluzycie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Daisunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ewelina ja bylam grzeczna :lol: co to za kwiatek ufociłaś ? fotki jak zwykle wspaniałe ;) zapraszamy do naszej galerii Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 to smolinos ale jak sie fachowo zwie to nie wiem:oops: Quote
BooBC Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ewcia ja zasłużyłam .... odprowadziałam Cię :placz: A teraz dawaj te foty :evil_lol: :mad: :diabloti: :mad: :evil_lol: matusz5 napisz na gg ;) Quote
Daisunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='ewelinabuck']to smolinos ale jak sie fachowo zwie to nie wiem:oops: smolinos - liliowiec lub lilia koloru pomarańczowego, babrzynos ;) Pozdrawiamy ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ewelinabuck napisał(a):to smolinos ale jak sie fachowo zwie to nie wiem:oops: A to się nie będzie nazywać - Lilia bulwkowata? :PROXY5: Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 jeszce jakies 30 min i beda foteczki;) Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 nie bede wiele pisala bo i po co ogladajcie fotki:razz: to tak na poczatek Quote
Recommended Posts