Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmmmmmmm cos mi sie wydaje ze fotki mialy byc w piatek a nie w srode:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moze na jutro cos skoluje:eviltong:

Posted

Wpadłam się przywitać :loveu: :lol: :loveu:
Galeria fotki ma więc ocena miejsca pracy 6+ :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Chociaż ilość fotek to na taki mierny na = ..... więc staraj się :eviltong: Ale jakość ..... mmm ... suma sumarum 5 :) :evil_lol: :eviltong:

Posted

No i powiem Ci jeszcze że niedługo wystawa :cool3: Trzeba byłoby się przed 14 na długi spacer wybrać .... bo później musi Boogie być czyściutka i pachnąca fiołkami :eviltong: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']hmmmmmmmm cos mi sie wydaje ze fotki mialy byc w piatek a nie w srode:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moze na jutro cos skoluje:eviltong:

Miałobyc na dzisiaj :mad:

Posted

ale sliczne

Hej malutka ale mi sie teskni do was i do DGM ale nawał pracy codziennie od 5 rano do 24 na nogach i pełnych obrotach nawet z psami nie mam czasu wyjsc bo cały dzien jestem po za domem i tylko wpadam na chwile zostawic ksiazki szkolne i sie przebrac nawet stołuje sie w biegu wszystko po to zeby przyjechac do ciebie w wakacje ;) ;) pełne poswiecenie, ale przyjade zobaczysz :eviltong:
wstawiłam kilka fotek do siebie ale to nie wszystko poprostu juz dzisiaj nie mam czasu na to i podejrzewam ze do niedzieli sie nie wyrobie, nawet galerii nie odwiedzam tylko wpadam do 4-ch ( Wiq, ty i Eria, czasem wpadne do Goni jeszcze przeczytac co sie dzieje z Aza) i to tyle na co mam czas i siłe.

Jak by co to pisz na gg a ja przeczytam i ci odpisze niestety na chwile obecna nic innego nie jestem w stanie wymyslic zeby sie połaczyc ze swiatem :oops: ale juz nie długo to sie skonczy byle do 22 przezyc ;)

Posted

Usia alem sie cieszeeeeeee:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: juz niedlugooooo my alkoholiczko:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Asiaczkowa wybacz na wschodzik nie wstalam a to wszystko przez to ze poszlam spac o 3 :diabloti: