Matusz Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):wstawie wam w Poniedzialek jakies foteczki albo nie moze w piatek co wy na to tylko sie gdzies wybrac musze:cool3: :cool3: :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tylko Mateusz musialyby byc porzadnickie zdjęcia wlasnie w zachodzie slonca, ale znając Ewelinke ona na wszystkich tlach zrobi perfekcyjnie :D Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 matusz5 napisał(a):nom, będzie wystawa, będzie :p:p:p:p:p:p:p a poza tym pare innych rzeczy też będzie :p:p hmmmmmmmmm jakies propozycje??????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nerul napisał(a):Tylko Mateusz musialyby byc porzadnickie zdjęcia wlasnie w zachodzie slonca, ale znając Ewelinke ona na wszystkich tlach zrobi perfekcyjnie :D oj juz mnie tak nie zachwalaj :oops: :oops: :oops: Quote
Matusz Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):hmmmmmmmmm jakies propozycje??????????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przecież to ty już zaplanowałaś atrakcje miejskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 matusz5 napisał(a):albo na zachody słońca :razz::razz: znam jedno fajne miejsce trzeba niestety dojechac ale o zachodzie jest pieknie :loveu: Quote
Matusz Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):znam jedno fajne miejsce trzeba niestety dojechac ale o zachodzie jest pieknie :loveu: oooooo :D to jeeedź :D jedź jedź ;);) Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ja tam jestem codziennie ale nie o zachodzie :placz: :placz: :placz: bo moja szkola stoi sobie kolo pieknego jeziora i parku;) Quote
Jess Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czyżby na fotkach Puszkin też jest :cool3: :razz: :cool3: Fajne fotki :) Pozdro JESS Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja tam jestem codziennie ale nie o zachodzie :placz: :placz: :placz: bo moja szkola stoi sobie kolo pieknego jeziora i parku;) Jezioro i park :loveu: Brzmi znajomo :lol: Zrób kiedyś fotki w parku :loveu: DLA MNIE :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 I dla mnie xD Specjalnie prosze o kilka ujęc Bucka z bliska xDD Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 oki nie ma sprawy jak tylko znajde chwilke czasu to gdzies wybede:cool3: a to tak dla was ognisto troszke:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 JESS:) napisał(a):Czyżby na fotkach Puszkin też jest :cool3: :razz: :cool3: Fajne fotki :) Pozdro JESS tak tak Puszkin:cool3: fajny psiak Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Az sie od ogniska cieplutko zrobilo w temaciku xD Zero wiaterku xD Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 to ogien w kominku:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 szukam dla was jakis foteczek:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 znalazlam jakies trzy zdjatka;) koniec Quote
psiulka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Aaaaaa :loveu: :loveu: Ja chyba dzisiaj umrę z zachwytu :loveu: Piękne fotki!! :loveu: PS. My już mykamy... :( Papa =* :bye: :bye: Quote
Coffee&Nera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ewelinko !! Błagam cie przeslalabys mi na maila aneda92@wp.pl te 3 fotki w duzym rozmiarze? Prosze dam sobie na tapetke :D:D Quote
ewelinabuck Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 moge ci i przeslac ale jakies ladniejsze zdjecie na tapetke ;) Quote
Recommended Posts