BooBC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jejku motyle są idealne. Chaps też suuuuper :loveu::loveu::loveu:Dobry z ciebi fotograf :loveu::multi::loveu: Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 czyżby owca miała obroże rogza ??? :D gdzie można kupić obroże rogza ??, u mnie w Ostródzie chyba nie ma Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 odp na gg:eviltong: :eviltong: :eviltong: jutro tez wstawie jakies foteczki :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ewelina, wstawac! :o :o :hmmmm::roflt::krolik: Motylki :loveu: chyba specjalnie Ci pod obiektyw wlecialy :lol: Quote
ewelinabuck Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 to ja im powiedzialam zeby sie nigdzie nie ruszaly bo zabije:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
WinterGirl Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Comic Sans MS]fiu fiu cioteczko piękny popis focenia, troszkę nas nie było a tu tyle rozaitości ufoconych... aż ciężko wzrok oderwać[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Paula&Goofi Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Piękne zdjęcia! Ah.... CUDOWNE! A Chaps najpiękniejszy :) Pozdrowienia! Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ewelinabuck napisał(a): Bajeczne zdjęcia wprowadzające w pełen zachwyt... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dzieki ;) ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ewelinabuck napisał(a): Jak on mi sie podoba mmm... śliczny, cudo :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam... :D:D Czarna Owieczko sorki ze tak pytam ale czy ty przypadkiem nie Layla z innego forum? Quote
Czarna_Owieczka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Czarna Owieczko sorki ze tak pytam ale czy ty przypadkiem nie Layla z innego forum? Tak, na Pieskim Świecie ;) ps. nie róbmy offa :eviltong: Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Skąd masz zdjęcia tych motylaków?? :loveu: PIĘKNE!! Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Sama robila co nie xDDD O Czarna Owieczko no to juz cie znam :P Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No nie mów Małpo xP A gdzie takie piękniaki? :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wiesz dziewczyna ma wielki talent do tego... xD Quote
psiulka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nerul napisał(a):Wiesz dziewczyna ma wielki talent do tego... xD No jasne, a nie tak jak Ty :evil_lol: Beztalencie :shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ty nie lepsza xD ja tutaj sie kształce poozatym niemam sprzętu takiego jak ma Ewelina :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 motylki znalazlam na polance zaczailam sie w trawie i oto efekty:oops: :oops: :oops: marne bo marne ale sa;) Quote
Usia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 to najładniejsze :p sliczne zdjecia nadrobiła wszystkie zaległosci i obejrzałam wszystko.Zauwazyłam jedno nie ma Bucka :mad: :mad: Ewel popraw sie. Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ewelina widziałem opis na gg, więc od fotek się nie wymigasz :diabloti: :eviltong::eviltong: czekam ! ;) Quote
Carolcia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 hello :) te foty z motylkami sa swietne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Malo Bucka :mad: Quote
haska_12 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Fotki motylków poprostu.... :loveu: :loveu: :loveu: A Chapsik :loveu: A... Buck???? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 musialam rozruszac stary aparat i wzielam go na spacer .Najpierw z buckiem obeszlismy miasto a pozniej poszlismy na wybieg gdzie spotkal malego kundelka Badiego i duzego Puszkina ktory byl bez wlasciciela :roll: postanowil przeskoczyc plot wybiegu aby poznac sie z naszymy psami;) zakumplowal sie tak z buckiem ze postanowil odprowadzic mnie do samego domu;) Mati ja ci dam:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cdn fot nastapi;) Quote
Recommended Posts