Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Mati zostajesz u mnie dwa dni czy ile ????????bo nie wiem czy zdaze cie po Goleniowie oprowadzic a lasy mamy fajne;)

moge i zostać nawet i tydzień :eviltong::eviltong: żartuyje oczywiście, '

zostanę na 2 dni, zdążysz mnie oprowadzić :D zdążysz :D jak coś to truchcikiem :D

Posted

to ja sie chyba rozdwoic musze i nad kondycja rowniez popracowac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

bedziesz mial okazje sie posmiac w niedziele jak wystawiam labradorke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ktorej nic sie nie chce nawet biegac;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
to ja sie chyba rozdwoic musze i nad kondycja rowniez popracowac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

bedziesz mial okazje sie posmiac w niedziele jak wystawiam labradorke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ktorej nic sie nie chce nawet biegac;)

a to pośmieje się, pośmieje :eviltong::eviltong: i pocykam ci fotki jak wystawiasz labradorke :D

Posted

no to czekamy :cool3: tylko popełniłaś jeden błąd~- trza było cykać w tym czasie jak neta nie było i teraz mogłabyś już wklejać!:evil_lol:

Posted

nie popelnialam a mozeeee mialam jeszcze stary aparat przeciez:eviltong: bo Alberta nie bylo pojechal z tata w glab Niemiec az przed granice francuska:cool3: mam troche zdjatek z jego wyprawy jak zgram na kompa to wstawie;)

Posted

no to co zaczynamy od dzisiejszego spacerku narazie sam Chapek ;) i motylki nawet baczek sie znajdzie;)

pies pilnujaco atakujacy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bedziecie ladnie ogladac to bedzie wiecej zdjec bo te wstawilam na zachete:evil_lol:

Posted

Twoje foty są suuper Ewelina :loveu::crazyeye::loveu:
A ja oglądałam dzisiaj całą galerię :diabloti: :cool3: :diabloti: :lol:

Pozdrawiam :multi: