ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 wystawienie ocen i nie bede chodzila juz do szkoly:eviltong: zaraz wstawie pare fotek co by nie bylo ze was zaniedbuje Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a ja mam chyba do 15 aż wstawienie ocen, a 16 zawitam u Ewelinki :D :D :multi: Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Mati zostajesz u mnie dwa dni czy ile ????????bo nie wiem czy zdaze cie po Goleniowie oprowadzic a lasy mamy fajne;) Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):Mati zostajesz u mnie dwa dni czy ile ????????bo nie wiem czy zdaze cie po Goleniowie oprowadzic a lasy mamy fajne;) moge i zostać nawet i tydzień :eviltong::eviltong: żartuyje oczywiście, ' zostanę na 2 dni, zdążysz mnie oprowadzić :D zdążysz :D jak coś to truchcikiem :D Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 narzie to wszystko co wyskrobalam z kompa;) Quote
Coffee&Nera Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cóż za umówienia xD Mnie to nikt by nieprzygarnął :P Ewelinka obiecalas mi fotki twojego wilczka :* Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że dasz mi się pobawić twoim Abertem :D i nauczysz mnie parę rzeczy:eviltong: Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 to ja sie chyba rozdwoic musze i nad kondycja rowniez popracowac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bedziesz mial okazje sie posmiac w niedziele jak wystawiam labradorke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ktorej nic sie nie chce nawet biegac;) Quote
Matusz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):to ja sie chyba rozdwoic musze i nad kondycja rowniez popracowac :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bedziesz mial okazje sie posmiac w niedziele jak wystawiam labradorke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ktorej nic sie nie chce nawet biegac;) a to pośmieje się, pośmieje :eviltong::eviltong: i pocykam ci fotki jak wystawiasz labradorke :D Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 agrest fajnie wyszedł :loveu: :loveu: Buck oczywiście też, ale to już norma:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Też mam agrest w ogródku :) Bardzo mi się podoba zdjęcie Bucka Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 przepraszam za moja nieobecnosc ale net mi siadl :angryy: juz jestem zaraz ide pocykac jakies fotki i moze wieczorkiem cosik wkleje:cool3: Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no to czekamy :cool3: tylko popełniłaś jeden błąd~- trza było cykać w tym czasie jak neta nie było i teraz mogłabyś już wklejać!:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 nie popelnialam a mozeeee mialam jeszcze stary aparat przeciez:eviltong: bo Alberta nie bylo pojechal z tata w glab Niemiec az przed granice francuska:cool3: mam troche zdjatek z jego wyprawy jak zgram na kompa to wstawie;) Quote
anetta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No to dobrze, poznym wieczorem to juz bede w domu wiec sobie poogladam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: OOoooo i agrest tez uwielbiam :multi::cunao: Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 no to co zaczynamy od dzisiejszego spacerku narazie sam Chapek ;) i motylki nawet baczek sie znajdzie;) pies pilnujaco atakujacy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bedziecie ladnie ogladac to bedzie wiecej zdjec bo te wstawilam na zachete:evil_lol: Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ale szczęściara!!!!!! motlki takie ładne złapała!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 jutro tez ide do motylkow pelno takich na polance bede buszowac w trawie hihihihihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BooBC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Twoje foty są suuper Ewelina :loveu::crazyeye::loveu: A ja oglądałam dzisiaj całą galerię :diabloti: :cool3: :diabloti: :lol: Pozdrawiam :multi: Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ewelina, jak zwykle fotki zajefajne !! dech zapiera :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 piekne, pięknbe, piękne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zapraszamy do nas, sa nowe fotencje także :D Quote
Recommended Posts