ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 dziekujemy za odwiedzinki postaram sie o wiecej zachodzikow ale nie wiem kiedy;) ee tam haska gadasz glupoty;) Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ale suuper foteczki :D piekne zachody, piękna biedronka, piękny koniczek :D to widzę, że ja też się załapie na czereśnie i na kebaba :D :PP Ewelina na 99% przyjeżdżam na wystawę, mogę liczyć na nocleg u ciebie ??? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to juz fotki z imprezki zobaczone teraz jeszcze prosimy o nowosci w zakresie fotek czworonogów, nieprawdaż? :P Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Masz talent do robienia takich zdjęć, poprostu padam jak to widze :D Quote
Marta_Ares Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Hej Ewelina;) sliczne zdjecia a ten zachod....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Mati ale zes sie rozpisal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na czeresnie sie zalapiesz i u mnie i u mojej sasiadki:razz: :razz: na kebaba i pizze tez:cool3: i na nocleg tez;) to co ja juz odsypiam co bym nie zaspala na twoj wczesno ranny przyjazd:eviltong: Marta Ares dzieki;) Nerul zdjecia pieseczkow niepredko musze najpierw zaliczyc chemie ale moze w tygodniu cos dam;) ;) ;) Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 hehehe to odsypiaj odsypiaj :D cobyś wstała :eviltong::eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 I po tej chemi bede czekala z niecierpliwoscią na zdjęcia twojego Mamutka wraz z kompadre Pudelkiem :* Pozdrawiam :D:D Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 dobra to czekajcie czekajcie a bedzie wam wynagrodzenie godziwie wyplacone;) Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 W postaci najsliczniejszych fotek na swiecie laaa :D Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 czy na swiecie to nie wiem ale moze na mojej galerii:razz: :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Co ty tak człowieka za słowa lapiesz Ewelinko droga hę? xD Zartuje, zartuje :D:D Wiesz moze wreszcie niedlugo bedziesz mogla podziwiac moje cudo psiej natury które tak jakby juz przygarnelam- na slowo jest moje ale mieszka jeszcze u swego bylego wlasciciela bo mój dom czeka przejscia zanim nasz nowy czworonozny przyjaciel sie tutaj wprowadzi. A jak tylko kupie aparat cyfrowy to bede mu robic tyyyle fot ze bedziesz mogla spokojnie komentowac hehe :D Co ty na to? Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 ale supeeeeeeeeeeeerrr bardzo sie ciesze ze i ty bedziesz miala swojego przyjaciela:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Moja znajda kochana tylko mam problem bo on ma na imie Dżeki ale niewiem czy niemozna wpisac mu np. w ksiażeczce zdrowia Jackie bo niewiem czy tak samo sie czyta... wiesz moze czy to na to samo wychodzi :D:D? Quote
Coffee&Nera Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No ja wlasnie niewiem bo wiesz glupio mi psa w ksiażeczce nazwac np. Kropek a mówic mu Dzeki- chyba wet by sie zdeka nie polapal co to za jakies dziwne ksywy :P Quote
ewelinabuck Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 wydaje mi sie ze dzeki powiniem byc wpisany jako dzeki i juz:cool3: dobra zmykam;) ;) ;) ;) Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Boszzzzzzz, kocham czeresnie!! :sweetCyb: Zachod przepiekny :loveu::loveu::loveu::loveu: Wogole sliczne foty :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 to zapraszam wszystkich w polowie czerwca na czeresnie:multi: :multi: :multi: Quote
Usia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wszyscy czuja sie zaproszeni :evil_lol: :eviltong: :multi: :multi: :multi: tylko czy wszyscy sie zmiescimy ?? ja w razie czego zamawiam kojec Bucka ;) tam przynajmniej jest łóżko ;) Quote
ewelinabuck Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 pwnie ze sie zmiescicie mam jeszcze olbrzymia piwnice i 2 pierta domu wiec spoko o i jeszcze ogrodek posiadam i nawet namiot phiiiiii no co wy myslicie - przezorny zawsze ubezpieczony:cool3: :cool3: :cool3: Quote
psiulka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Czeresieńki :loveu: Co tam u Was?? xP Wpadniecie do nas?? ^^ Quote
ewelinabuck Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 tak tak wpadniemy ostatnio mamy malo czasu ale juz niedlugo do 8 czerwca;) Quote
Recommended Posts