Guffi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):Goniu ja zawsze o tobie pamietam;) A o Guficzkowej jak widać nie;) Jak w Arabii Saudyjskiej(?):evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 zapraszam wszystkich do mojej galerii a szczegolnie ludkow z Rzeszowa;) ;) ;) ;) ;) Guficzkowa ja nigdy nie zapominam o swojej ukochanej:loveu: :eviltong: Eria no co ty ja tego nie zauwazylam Quote
Matusz Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ewelina zapraszam do nas ;) Nowe zdjęcia już są :p:p Quote
Carolcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 matusz5 napisał(a):Ewelina zapraszam do nas ;) Nowe zdjęcia już są :p:p u nas tez :mad: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ladnie tu Buck wyszedl :loveu: :loveu: . Uzywasz obrozy zaciskowej???:razz: Buck z w niej grzecznie chodzi??? Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 to jest obroza polzacisowa z rogza i mamy jeszcze taka czerwona polzaciskowa jak wiesz a moze nie to ja gustuje w psich akcesoriach i mam tego od cholery ale dobra juz pisze u nas polzacisk hmmm nie spelnia zadania dlatego ze ja rozsowam na maksymalna mozliwosc obroze i jest tak jak zwykla obroza z dyndajacym przyczepem ale mozna ta obroze zmniejszyc i bedzie sie ladnie zaciskala;) ;) Buck raz ciagnie raz idzie przy nodze to zalezy gdzie idziemy jak w strone lasu to ciagnie jak na miasto to nie;) ps. z polzaciskow mamy tez obroze z MANMATA i lancuszek kolie podwojna a reszte to zwykle obroze a na szelkach zadko kiedy chodzi tu jest nasz czerwony wstawilam zdjecie bo mniej wiecej jest tu pokazane ze nosimy ja jako zwykla obroze i nic mu tam sie nie zaciska na szyi;) Quote
psiulka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Carolcia napisał(a):ladnie tu Buck wyszedl :loveu: :loveu: . Uzywasz obrozy zaciskowej???:razz: Buck z w niej grzecznie chodzi??? Pokażesz zdjecie samej obróżki?? :razz: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ktos mi kiedys powiedzial, ze ta obroza "super dziala" na psa, ktory ciaga na spacerze:roll:.Gdy kupilam taka obroze mojemu poprzedniemu psu to wogule nic nie dala (dlatego pytam czy Buck grzecznie chodzi w niej :) ) , tak sie dusil, ze az sie zadlawil i zwymiotowal :shake: -od tej pory podziwiam ludzi, ktorzy zakladaja to swoim psom :lol:, bo nie dosc, ze balam sie wtedy, ze pies mnie zaciagnie nie wiadomo gdzie, to mialam jeszcze wrazenie,ze zaraz mi sie udusi:roll:. Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Carola dlatego mowie ze zakladam mu tak aby sie nic nie zaciskalo czyli na max powiekszeniu Psiulka dla ciebie Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dziekuje za psiulka :loveu: :loveu: :loveu: :lol: No ja mialam wtedy zaciskowa, nie polzaciskowa. Nawet nie wiedzialam, ze istnieja takie :oops: - zacofana jestem :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 100 lat za murzynami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 bo sie obraze!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: (no co???- moj Blacky nie gustuje w obrozach, wiec pancia nie wie o takich cudach :evil_lol: ) Quote
ewelinabuck Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 no diobra ;) ;) ;) ;) ;) ;) ja tam mam manie kupowania obrozy i smyczy:evil_lol: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 widac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
psiulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):Carola dlatego mowie ze zakladam mu tak aby sie nic nie zaciskalo czyli na max powiekszeniu Psiulka dla ciebie A co to za wzorek :loveu: W jaszczurki :loveu: Jaki rozmiarek?? Kiedy nowe fotencje? :mad: Quote
ewelinabuck Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 rozmiarek XL w jaszczurki;) nowe fotencje beda jak mi przejdzie katar bo teraz co sie nachyle to leci:angryy: :angryy: :angryy: moze jutro jakies nowe skoluje Quote
haska_12 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mi tez leci.. flukam i flukam ehh ;/ No coz poczekamy do jutra. Quote
Daisunia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ewelinabuck napisał(a):no diobra ;) ;) ;) ;) ;) ;) ja tam mam manie kupowania obrozy i smyczy:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i się wydało... Quote
haska_12 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A co tu Ewelinki dziś nie było? :mad: a na GG to sobie siedzi :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ja dzis wogole nie siedzialam w internecie:angryy: :angryy: :angryy: bo sie zepsul:angryy: :angryy: :angryy: ale mam dla was zdjecia wiec cierpliwosci Quote
Czarna_Owieczka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hmmm...ale Buck przedziera się przez te krzaczorki :loveu: A wiadomo co o Chapsiku sądzę (:cool3:) Quote
Recommended Posts