Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam wszystkich do mojej galerii a szczegolnie ludkow z Rzeszowa;) ;) ;) ;) ;)

Guficzkowa ja nigdy nie zapominam o swojej ukochanej:loveu: :eviltong:

Eria no co ty ja tego nie zauwazylam

Posted

to jest obroza polzacisowa z rogza i mamy jeszcze taka czerwona polzaciskowa jak wiesz a moze nie to ja gustuje w psich akcesoriach i mam tego od cholery ale dobra juz pisze

u nas polzacisk hmmm nie spelnia zadania dlatego ze ja rozsowam na maksymalna mozliwosc obroze i jest tak jak zwykla obroza z dyndajacym przyczepem ale mozna ta obroze zmniejszyc i bedzie sie ladnie zaciskala;) ;) Buck raz ciagnie raz idzie przy nodze to zalezy gdzie idziemy jak w strone lasu to ciagnie jak na miasto to nie;)

ps. z polzaciskow mamy tez obroze z MANMATA i lancuszek kolie podwojna
a reszte to zwykle obroze a na szelkach zadko kiedy chodzi

tu jest nasz czerwony wstawilam zdjecie bo mniej wiecej jest tu pokazane ze nosimy ja jako zwykla obroze i nic mu tam sie nie zaciska na szyi;)

Posted

Carolcia napisał(a):
ladnie tu Buck wyszedl :loveu: :loveu: . Uzywasz obrozy zaciskowej???:razz: Buck z w niej grzecznie chodzi???

Pokażesz zdjecie samej obróżki?? :razz:

Posted

Ktos mi kiedys powiedzial, ze ta obroza "super dziala" na psa, ktory ciaga na spacerze:roll:.Gdy kupilam taka obroze mojemu poprzedniemu psu to wogule nic nie dala (dlatego pytam czy Buck grzecznie chodzi w niej :) ) , tak sie dusil, ze az sie zadlawil i zwymiotowal :shake: -od tej pory podziwiam ludzi, ktorzy zakladaja to swoim psom :lol:, bo nie dosc, ze balam sie wtedy, ze pies mnie zaciagnie nie wiadomo gdzie, to mialam jeszcze wrazenie,ze zaraz mi sie udusi:roll:.

Posted

dziekuje za psiulka :loveu: :loveu: :loveu: :lol:
No ja mialam wtedy zaciskowa, nie polzaciskowa. Nawet nie wiedzialam, ze istnieja takie :oops: - zacofana jestem :cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Carola dlatego mowie ze zakladam mu tak aby sie nic nie zaciskalo czyli na max powiekszeniu

Psiulka dla ciebie

A co to za wzorek :loveu: W jaszczurki :loveu: Jaki rozmiarek??

Kiedy nowe fotencje? :mad: