haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Osz ty pijaczko :p hehe... nie gadać tylko fotki wstawiać :p Quote
Marta_Ares Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):Osz ty pijaczko :p hehe... nie gadać tylko fotki wstawiać :p Popieram:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
limoncia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):Osz ty pijaczko :p hehe... nie gadać tylko fotki wstawiać :p ja tez popieram:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ewel masz wciry za wczoraj teraz to ja cie juz na pewno bede nawiedzac.Wczoraj to nawet miałam wziac od Goni nr do Ciebie zeby Cie obudzić i kazac tu przyjsc :diabloti: Mnie dzisiaj nie bedzie jutro zaczynam sie wyrok:angryy: a 22 czerwca bedzie wreszcie upragniony koniec tylko jeszcze nie wiem czy pozytywny :roll: Ewel ale zdjecia to ty bys mogła jakies wrzucić wiesz :cool3: Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 "i wy Brutusy przeciwko mnie":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: beda fotki beda jade nad jeziorko zaraz z Buckiem wiec postaram sie o fotencje:razz: Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 chapsika nie wzialam ;) nie wiem kiedy wstawie wam te wszystkie foty a jest ich bardzooooo duzooooo Quote
Czarna_Owieczka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie wiem kiedy wstawie wam te wszystkie foty A ja wiem, najlepiej teraz :cool3: W każdym razie czekam na mokrego Bucka :p Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ewel dawaj i nie gadaj dzisiaj bedziesz pic w nocy to akurat sobie poobrabiasz na kompie i wgrasz do programu zeby jutro jak wstane coś było na dobry poniedziałek ;) A kilka to mogła bys dac pomimo wszystko ;) Nie wiem czy widziałas u nas gang odkrywców nad Wisła wyszedł juz 3-i odcinek Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Przerzuciłam te tony fotek i oto moje wnioski: - Ewelina - skórka zdjęta z Mamy - zazdroszczę Wam wycieczki do Parku Narodowego - Buck kwitnie - zdjęcia - brak słów, są po prostu super!!! - Chapsik - cudo psiak! Nic już więcej nie będę pisała, bo to by były tylko powtórki...:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 no to juz nie bede was trzymala w niepewnosci;) zdjec jest 168;) wybralismy sie dzisiaj do Czarnej Łaki nad jezioro najpier bylismy sami i bylo smutno ale pozniej przyszla taka pani z sunia Neli i zabawa sie rozkrecila jednak musielismy isc do domku ale w drodze spotkalismy taka dziewczyne z Rodezyjskim rigdebackiem sunia ale imienia zapomnialam;) i tak nasz spacerek wydluzyl sie o 2 godz czyli w sumie bylismy 5 godz nad jeziorkiem;) Quote
Usia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 rany ile fotek :crazyeye: :crazyeye: o i jakies inne stowrzonko niz pies :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: wiesz która mi sie podoba wiec nie bede sie powtarzac ;) Quote
WinterGirl Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kochaniutka zdięcia jak zawsze ppierwszo- rzędne.. ile w nich radości tych psiaków.... zaczarowanych snów [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 cos sie dzieje z tym wstawianiem fotek wiec tu sa wszystkie na 12 stronach http://www.ewelinabuck2.jpg.pl/ Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja nie widzę żadnych fotek, tylko "teczkę z napisem www.jpg.pl + brak zdjęć"... Nic z tego nie rozumiem. Pzdr. Quote
Recommended Posts