Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki piekny landseer - uwielbiam te kudlacze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale mamutki oczywiscie najleprze :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

spokojnie beda beda ;) wczoraj zaczelam zmniejszac zdjecia ale musialam pojechac do Szczecina i wrocilam bardzo pozno:cool1: :cool1: nie wstawie wam wszystkich zdjec tylko niektore poprostu jes icj za duzo i sa tam tez zdjecia u rodzinki wiec po co wam takie;)

Posted

to wstawiam obiecane foteczki:multi: :multi: :multi:

zaczynamy od Czestochowy-Jasna Gora
pomnik rodzicow Jana Pawla II

w klasztorze na J.G.

zdjecie z samochodu

przenosimy sie do Skalmierzyc

Ruiny zamku w Olsztynie - oczywiscie tym na slasku;)

Posted

w drodze do Zawiercia ale nie mam pojecia jak to sie zwie

Hotel Villa Verde-SPA ----- mama nie chciala mnie zabrac na odnowe :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz:

a to tez nie wiem co to

Posted

Rezerwat przyrody w KŁobucu

Rezerwat przyrody SZACHOWNICA

Rezerwat przyrody WĘZE

Gora SW. GENOWEFY

a tu juz droga powrotna zajazd przed Gorzowem Wlkp.

Koniec

to tak po skrocie bo zdjec jest ponad 400;) ale nie wstawialam wszystkich ;) zdjecia robil moj tata ktory bez instrukcji ani rusz z tym aparatem -i pech chcial ze nie wzial ksiazeczki wiec zdjecia jakie sa takie sa;)

Posted

Carolcia napisał(a):

Jaki piekny landseer - uwielbiam te kudlacze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale mamutki oczywiscie najleprze :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

to nowofundland :loveu: jest mniejszy i bardziej masywny od Landseera ;)
niuf to moja największa miłość od wielu lat to wiem co mówię :loveu: :loveu:

fotki fajne ale wolę oglądać psy :):)

Posted

sluzy jej ta odnowa :eviltong: :eviltong: :eviltong: a ta pani obok Twojej mamy w czerwonym to pracownik hotelu ??

Rany ile fotek <szok>x2 podobaja mi sie ruiny zamków i te jaskinie mogła bym tam łazić godzinami

Posted

hehehehhehehh ta pani z drewna stoi na strazy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wiecie ciom wlasnie wrocilam ze spacerku i mam mnostwo fotek ale najpierw wstawie zaleggle z buckiem a pozniej ze spacerku z chapsiem i buckiem:multi:

Posted

No Eewliinka super fotki z wycieczki:0 qrcze cos fajnego taka odnowa:) a zdjecia Bucka i kwiatuszkow niestety tylko niektore sie mi wysiwuetlily ale oczywiscie swietne jak zawsze:) dobrze ze Albercik wrocil co;-)

Posted

[quote name='ewelinabuck']

[quote name='ewelinabuck']to wstawiam pare eksperymentow z woda i jeszcze pare innych

koniec

fantastyczne foty :klacz:

Posted

witamy :loveu: :loveu: :loveu:
Ta fota jest super :loveu: :loveu: :loveu: Czemu ja takich nie potrafie :shake:
Bedziesz jakies swoje foty nominowac w konkursie majowym jak znowu bedzie mozna????:p