Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawy duet - faktycznie owieczka i wilk :)

Jaki charakter ma Buck, czy jest taki niezależny jak typowy pies pociągowy? Czy ma skłonności do ucieczek?

Posted

Buck to odwrotowiec uwilemia uczyc sie sztuczek;) nie ucieka w lesie biega luzem na polach tez ,z podworka przy otwartej bramie tez nie pojdzie co innego Chapsik to specjalista otwierania bramki;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Wig powiedz ze zyjesz .:.:.:.:.:.:.:.:.::eviltong:

zmartwychwstałam:multi::evil_lol:

i nie mam już szkoły:cool3::multi::cool3:

Posted

Ale śliczne fotki Buckowatych i Chapsiowatych :) Coś dawno nie gadałysmy, cio? xD Ale zapraszam do mnie do galerii - Niespodzianka.Ale i tak zjadacz postów jest u mnie w galerii :(

Posted

oooooooooooooooooooooooooo.............jestem nieprzytomna ale napisze

nie spalam 30 godz to tak na wstepie;) wlasnie wrocilam do domu z wystawy w Opolu i nie obylo sie bez przygod.......
od poczatku......

jak wyjezdzalysmy razem z Walentynaa to kupilysmy bilety do kl 2 a siedzialysmy w 1 i to byl pociag intercity;)
na wystawie bylo ekstra i to Asiaczkowe ciachoooooo:loveu: :loveu: :loveu: pycha lece do niej po przepis...spotkalam wielu dogomaniakow -caluski dla was;)
no i droga powrotna oczywiscie uparlam sie zostac na finaly i jechac pociagiem z przesiadkami:lol: :lol: na poczatku bylo oki do poki nie dojechalismy do Poznania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tam czekalysmy na pociag do UWAGA!!! 3.05 w nocy czyli jakies 4 godz-spalysmy w KFC hehhehehhh:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bylo milo:eviltong:

i tak dotarlam o 6.20 domu;)

Posted

Ewelina,to bez sensu wklejać teraz foty, poczekaj z tym aż dogo zacznie działać normalnie....choć wydaje mi się jakby chwilowo przestało posty usuwać...

Posted

nie widze w ogole postów :angryy::angryy: wrr

kiedy to się wszystko w końcu skończy ???

Ewelinko pozdrawiamy Tobiaszkowo :)

uściskaj Buska i Chapsa :):loveu::loveu: