Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
to owca jest paskudna jak sie wymemla w blotku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a owiecka lubi pozerac wilka bo na odwrot to raczej nie:evil_lol:

Dobrze sie bawila i tyle! :multi:
Owieczka Wilka?! :-o

Posted

ewelinabuck napisał(a):
tak owieczka wilka i wilcek sie owieczki bojcia naprawde bo jak owieczka warknie to wilcek daje sobie na luz i odchodzi:eviltong:

:-o Paskudo, głodzisz owce!! :-x :-x :-x ;)

Posted

ja owcy nie godze tylko przezz owieczke samo jedzonko przzelatuje:eviltong: :eviltong:

zaraz po spacerze nastawilam pranie na welne i niech sie chohcluje a ja sem poszla ogladac Zzycie na fali:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']zaczne kwiatowo

a teraz 2 zajace ktora ma w domu Walentynaa ona w swojej galerii napisze wiecej jak do niej trafily te zajaczki:roll: :shake: ;)

koniec;)

FANTASTYCZNE FOTKI :crazyeye: :crazyeye:

:modla:

:klacz: WSPANIAŁE :multi: :multi: :multi: :multi:

BRAAAAAAAAWO JESTEM POD OLBRZYMIM WRAZENIEM :multi:

Posted

"wyzszosc samotnosci nad nie samotnoscia polega na tym ze jest ona prawdzuwa.jak czlowiek jest samotny,jak jego samotnosc jest ewidentna,widzialna ,calodobowa i scisle pojedyncza-to jest w tym prawda
W nie samotnosci takiej prawdy nie ma bo przeciez nawet ekstremisci nie samotnosci miewaja chwile samotnosci.w tym znaczeniu kazda nadzieja na zazegnanie samotnosci jest wewnetrznym p[rzyzwoleniem na rezygnacje z prawdy czyli klamstwo
czym jest samotnosc?dokladniej:czym jest wedlug mnie samotnosc?albo inaczej:jaki jest wedlug mnie konieczny wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci? otoz konieczny ,wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci jest wedlug mnie taki zeby nikt do mnie nie gadal.wybor samotnosci jest wyborem ciszy
albo wyborem takich nadawcow ktorych arbitralnie moge uciszyc.naleza do nich:radio,teleizor i w pewnym sensie telefon.innych nadawcow unikam jak moge.samotnosc rozumiana jako nieobecnosc drugiego czlowieka,jako glod drugiego czlowieka,jako tesknota za drugim czlowiekiem, jako egzystencjalne niespelnienie jest ma sie rozumiec przykra
Jest prawda ale jest to prawda trudna do zniesienia.ale gorsze od glodu jest oszukiwanie glodu.Ale gorsze od tesknoty jest frajerskie zapewnianie siebie ze juz sie nie teskni.ale gorsze od prawdziwego niespelnienia jest spelnienie pozorne."

;)