ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 to owca jest paskudna jak sie wymemla w blotku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a owiecka lubi pozerac wilka bo na odwrot to raczej nie:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):to owca jest paskudna jak sie wymemla w blotku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a owiecka lubi pozerac wilka bo na odwrot to raczej nie:evil_lol: Dobrze sie bawila i tyle! :multi: Owieczka Wilka?! :-o Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 tak owieczka wilka i wilcek sie owieczki bojcia naprawde bo jak owieczka warknie to wilcek daje sobie na luz i odchodzi:eviltong: Quote
Likaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oj widze ze wilk głodny .. biedna owieczka, pańcia paskuda Zdjecia rewelacja .. i jak swoje zwierza uchwyciłaś w ruchu <serducha> Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam ! :) Ale masz fajną gromadkę :loveu: a na zdjeciach jak super wygladają :loveu: no poprostu cud, miód i malina :loveu::loveu: Pozdrawiamy !! Quote
Celina12 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cy owiecka jus wyprana ???:diabloti: Świetnie wygląda ze śnieżnobiałą czuprynką i ogonkiem :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):tak owieczka wilka i wilcek sie owieczki bojcia naprawde bo jak owieczka warknie to wilcek daje sobie na luz i odchodzi:eviltong: :-o Paskudo, głodzisz owce!! :-x :-x :-x ;) Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ja owcy nie godze tylko przezz owieczke samo jedzonko przzelatuje:eviltong: :eviltong: zaraz po spacerze nastawilam pranie na welne i niech sie chohcluje a ja sem poszla ogladac Zzycie na fali:diabloti: :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ale on potezny przy nich:evil_lol: :loveu: :loveu: zdjecia SUPER:loveu: :loveu: :loveu: moj ulubieniec:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 no co ty ja tam myslalam ze on taki malutek i pchelka nie siada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bardzo czysta owca :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 bardzzzo czzysciutka:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):bardzzzo czzysciutka:diabloti: :diabloti: :diabloti: no to pewnie po spacerku była kąpiel ??:diabloti::diabloti::lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 nastawilam na welne i sie samo wypralo no i teraz cysciutkie pachnace i mieciutkie a jek jak po spacerku cuchnace bajorkiem i blotkiem:lol: Quote
haska_12 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Łaaa! A podobno łagodny jesteś :evil_lol: Hehehe Buck uroczy :) Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 pewnie ze jest lagodny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 więcej!:evil_lol: świetnie się ogląda:D:eviltong: Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 porazajaca fota:crazyeye: no i czego znowu odemnie chcesz :| Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 heheh dzieki Usia za odwiedzinki;) Quote
eria Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć, nie ma żadnych nowych fot :crazyeye: ?? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 nie ma a dlatego iz jest mi smutno i nie mam na nic ochoty nawet na dotkniecie aparatu:-( Quote
Usia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ma doła :shake: idz na i od razu ci usmiech wróci ;) To dla owieczki szkoda tylko ze rózowa (chyba ze owce przefarbujesz :cool3: ) Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 mam dola ze spaceru niedawno wrocilam ;) zaczelo teraz padac..umieram-zdjecia nie wiem kiedy beda -napewno kiedys tam;) Quote
dbsst Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='ewelinabuck']zaczne kwiatowo a teraz 2 zajace ktora ma w domu Walentynaa ona w swojej galerii napisze wiecej jak do niej trafily te zajaczki:roll: :shake: ;) koniec;) FANTASTYCZNE FOTKI :crazyeye: :crazyeye: :modla: :klacz: WSPANIAŁE :multi: :multi: :multi: :multi: BRAAAAAAAAWO JESTEM POD OLBRZYMIM WRAZENIEM :multi: Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 "wyzszosc samotnosci nad nie samotnoscia polega na tym ze jest ona prawdzuwa.jak czlowiek jest samotny,jak jego samotnosc jest ewidentna,widzialna ,calodobowa i scisle pojedyncza-to jest w tym prawda W nie samotnosci takiej prawdy nie ma bo przeciez nawet ekstremisci nie samotnosci miewaja chwile samotnosci.w tym znaczeniu kazda nadzieja na zazegnanie samotnosci jest wewnetrznym p[rzyzwoleniem na rezygnacje z prawdy czyli klamstwo czym jest samotnosc?dokladniej:czym jest wedlug mnie samotnosc?albo inaczej:jaki jest wedlug mnie konieczny wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci? otoz konieczny ,wystarczajacy i kanoniczny warunek samotnosci jest wedlug mnie taki zeby nikt do mnie nie gadal.wybor samotnosci jest wyborem ciszy albo wyborem takich nadawcow ktorych arbitralnie moge uciszyc.naleza do nich:radio,teleizor i w pewnym sensie telefon.innych nadawcow unikam jak moge.samotnosc rozumiana jako nieobecnosc drugiego czlowieka,jako glod drugiego czlowieka,jako tesknota za drugim czlowiekiem, jako egzystencjalne niespelnienie jest ma sie rozumiec przykra Jest prawda ale jest to prawda trudna do zniesienia.ale gorsze od glodu jest oszukiwanie glodu.Ale gorsze od tesknoty jest frajerskie zapewnianie siebie ze juz sie nie teskni.ale gorsze od prawdziwego niespelnienia jest spelnienie pozorne." ;) Quote
Recommended Posts