Celina12 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Już podaję-moje Staruszki miały założony topik-szukały domku na dogo.... mam szczęście-mam wspaniałe psy-grzeczne ,mądre,posłuszne,miłe i bardzo kochane....zero problemów...tylko to odejście Dżekusia po 8 miesiącach....:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25114&page=543 Dziękuję Ci za te słowa...:loveu::loveu::loveu:-sama zobaczysz-kochamJe nad życie-są dla mnie terapeutami,przyjacielami...właściwie to sama się zastanawiam-kto kogo bardziej potrzebował.... Quote
Usia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja tylko chce doniesc ze on mi puszcza oczko :cool3: Zdjecia od Alberta super :multi: Quote
ewelinabuck Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 witam usiu tak tak on puszcza oczko do wszystkich zmamucionych:evil_lol: :evil_lol: Celinko odwiedzilam twoj watek -super jednym slowem:loveu: Quote
Jess Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jejku jejku !! Buck jest cudowny, to zdjęcie jest the best :loveu: Chyba trzeba będzie wybrać się na spacerek :cool3: Buziaczki dla Bucka :loveu: Pozdrowienia dla Eweliny :loveu: I proszę więcej fotek :cool3: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja nie jestem zmamuciona a też mi oczko puszcza!! :evil_lol: p.s.dzięki,Ewelina, za pomoc przy stronie, za chiny bym na to sama nie wpadła że winne są duże litery :) Quote
Celina12 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ewelinko-dziękuję za odwiedzinki...:multi::multi: A Buck to tak wygląda,że ma się nieopanowaną ochotę wtulić w Niego :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ewelinabuck napisał(a)::mad: :mad: :mad: nima ptaszka w locie bo mi zwiewaly:angryy: :mad: :turn-l: ;) ;) Quote
ewelinabuck Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 jak bedziecie grzeczni to obiecuje jutro fotki plenerowe z Albercika;) ;) ;) Goniu dostaniesz za to wysmiewanie:mad: Celinko tak tak bucek to taki misio pysio:p Elwirko no tak trzeba bedzie sie wybrac moze w sobote ??;) ;) Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ewelina - wczoraj nie wyrobiłam się, aby do Ciebie wpaść. Ale nadrabiam dzisiaj. Fotki są superowe! Przyroda, Buk, Chaps (:loveu:) - jak widać, wszystkie te obiekty świetne wychodza a fotkach. Zdolniacha! A o to dopiero będzie dzisiaj?!?!?! Ja takih zdolności nie mam... Miłego dnia! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Asiu jakie tam zdolnosci;) zasluga dobrego obiektywu i Albercika:lol: tata wczoraj chcial kupic albercikowi filtry i bylismy specjalnie w Szczecinie ale nie znalezlismy wiec bedziemy zamawiac z internetu:multi: dzisiaj ladna pogoda wiec czekajcie cierpliwie na focie do wieczora;) Rinusiowa rowniez witamy:loveu: Quote
eria Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :loveu: czekam na te wieczorne fotki!!!:loveu: :loveu: choć już teraz z góry wiem że będą boskie:loveu: u mnie też nowe:cool3: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 juz lece teraz mam przerwe to moge popodziwiac ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ewelinabuck napisał(a): Goniu dostaniesz za to wysmiewanie:mad: :nerwy: :knuje: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: :kiss_2: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 za 40 min beda foteczki duzo duzo foteczek a narazie zmykam pieskom dac jedzonko;) Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 40-ci minut minęło-jak jeden dzień.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 no dobra dzisiaj byla proba Alberta oczywiscie nie obylo sie bez problemow z ostroscia ale mam nadzieje ze mi wybaczycie ,poprawie sie napewno;) jako ze moje samouwielbienie siega zenitu wstawiam cos:oops: na poczatek Quote
Celina12 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :modla::modla:-no piękne-sama nie wiem kogo bardziej podziwiać...:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A Albercik był z nowym obiektywem, czy tym, fabrycznym? pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 wiecie co cos mi sie porobilo z kompem foteczek mam bardzo duzo ale jak tak dalej bedzie to nic nie wrzuce Albercik byl z nowym obiektywem ;) cdn nastapi za chwile Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Zaczepiste wszystkie zdjecia swietne!!!!!!! a skaczacy Buck rewelacja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ale piękny uszatek, Bucka- skoczek :lol!: wysyłamy zaproszenie do biało- czarnych... bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
Matusz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nom rewelacja wszystkie zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Super Buck w powietrzu ! Ewelina może zapraszam do mnie do Ostródy na sesję twoim nowym obiektywem:cool1: bo ja nie mam az takiej machiny :eviltong: Quote
Recommended Posts